Dar lapkritį viešbučio PACAI restorane lankėsi ir ypatingą vakarienę ruošė Bocuse d‘Or Latvija komandos šefai, vienas iš jų Nielsas Gevele, tik grįžęs namo, keitė šefo prijuostę į puošnų kostiumą, nes teko lipti ant scenos ir atsiimti „Michellin Young Chef“ apdovanojimą.

Fabien Ferré

Šį kartą svečius stebins šefas Fabienas Ferré, kuris ypatingą dėmesį skiria produktams bei skonių derinimui. Daugiau kaip 10 metų buvęs Christophe'o Bacquié (3* Michellin) dešiniąja ranka, Fabienas ne tik mokėsi, kaupė patirtį, bet ir atrado savąjį unikalumą, kuris kyla iš jo senelių, Burgundijos regiono ūkininkų ir konditerių tėvų. 2018 metais jis tapo „Meilleur Ouvrier de France de cuisine“ konkurso finalistu, o dabar perėmė vadovavimą „La Table du Castellet“ restorano virtuvei 5* viešbutyje Hotel & SPA Du Castellet Provanse.

Šiandien jo širdį traukia Viduržemio jūra ir Provansas. Šviežios jūrų gėrybės, saulės lepinami vaisiai ir daržovės. Būtent tai jam yra maisto gaminimas! Gastronomija su vietine tapatybe, kuri džiaugiasi ir aukština Provanso teritoriją, klimatą, dirvožemį, ūkininkavimo, kultūrą bei tradicijas. Virtuvė, kuri yra ir įspūdinga, ir subtili, orientuota į esmę – produktą!

„Bendradarbiaudami su Bocuse d‘Or Lietuva, esame išsikėlę tikslą ugdyti gastronomiją šalyje. Džiaugiamės savo talentingais šefais ir smagu matyti, kad komandai yra įdomu pamatyti, kaip dirba kiti profesionalai, dažnai ne tik pasimokyti, bet ir keistis žiniomis. Malonu žinoti, kad ir mes turime kuo pasidalinti su pasaulinio lygio šefais, tai motyvuoja“, – pasakoja viešbučio PACAI generalinė direktorė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Rūta neslepia: „Ši vakarienė būtų neįmanoma be mūsų partnerių Bentley Vilnius bei tiekėjų, kurie pasirūpina išskirtiniais produktais ir suteikia galimybę išlaikyti kuo patrauklesnę vakarienės kainą“.

Atvykstančiųjų į vakarienę viešbučio kieme lauks prabangių Bentley automobilių ekspozicija ir svečiai turės galimybę susipažinti su naujuoju Bentayga EWB. Vakarienės metu bus vaišinama Arlaux šampanu, o patiekalams bus naudojami Hafgufa osietra ikrai.

Ši vakarienė yra galimybė pasimėgauti unikaliu degustaciniu meniu, sukurtu kartu su restorano PACAI vyriausiuoju šefu Vytautu Alekna.

Vakarienės kaina yra 150 eurų, o norintiems pasimėgauti kiekvieno patiekalo subtilumais su puikiai parinktais gėrimais galima pasirinkti 75 eurų vertės gėrimų derinimą.

Data: Vasario 9 diena

Laikas: 18:30 val.

Vieta: Restoranas PACAI, viešbutis PACAI, Didžioji g. 7, Vilnius

Dėl rezervacijų ir daugiau informacijos, prašome kreiptis į restorano PACAI registratūrą telefonu 8 633 80287 arba el. paštu reservations@hotelpacai.com.