Įsivaizduokite, jog internete radote beveik tobulą modelį 3D spausdinimui, bet kai kurias dimensijas norisi truputį pakeisti neprarandant proporcijų ir kokybės. Vietoje to kad mokytumėtės sudėtingų 3D modeliavimo įrankių ar samdytumėte profesionalius dizainerius, mūsų platformoje esančios išmaniosios aplikacijos leidžia modelius keisti paprastos įvesties pagalba. Tokie lankstūs 3D modeliai prisitaiko akimirksniu ir adaptuojasi prie jūsų norimų parametrų. Kai esate patenkinti rezultatu galite modelius išsaugoti STEP, IGES, STL ar GLTF failų tipais, atitinkančiais CAD industrijos standartus.

Bet tai dar ne viskas. Mūsų platformoje taip pat rasite parametrinių modelių kūrimo įrankius skirtus CAD profesionalams, kurie leidžia kombinuoti ir adaptuoti daug išmanių 3D modelių vienoje vietoje. Naudodamiesi šiais įrankiais galite susikurti savo specifinius konfigūratorius ar 3D modelius, išvengiant žongliravimo tarp kelių modeliavimo priemonių.

Prenumeratoriai gauna prieigą prie debesija pagrįstos modelių saugojimo paslaugos. Šie modeliai gali būti įkeliami į jūsų 3D aplinką ir naudojami kartu su mūsų parametriniais modeliais. Jei turite 3D modelį, sukurtą architekto, galite jį įsikelti ir naudoti kartu su mūsų parametriniais modeliais vienoje kūrybinėje aplinkoje.

“Kviečiame kūrėjus ir entuziastus išbandyti bitbybit.dev - paprastam ir linksmam parametriniui dizainui dedikuotą trimačio modeliavimo internetinę platformą. Mūsų atviras požiūris į 3D aplikacijų kūrimą neapsiriboja tik modelių generavimu. Platforma leidžia vartotojams kurti ir savo konfigūratorius, simuliacijas, ar net atskiras internetines 3D platformas naudojant mūsų technologijas." sako įmonės įkūrėjas ir direktorius Matas Ubarevičius.

Išbandyti mūsų aplikacijas galite https://bitbybit.dev - pasinerkite į kūrybišką ir atvirą 3D dizainą.