Ypatingos akcijos

„Pirkėjai jau kuris laikas intensyviai ruošiasi šventėms, o pasiruošimas prasideda nuo ilgesnio galiojimo prekių. Turbūt pati pirma prekė, kuri atsiranda pirkinių krepšelyje, tai ilgai lauktas Advento kalendorius“, – sako „Rimi“ atstovė.

Klasikinių šokoladinių Advento kalendorių pasirinkimas „Rimi“ parduotuvėse išties platus ir kiekvieno biudžetui. Štai pigiausias toks kalendorius tekainuoja vos 99 euro centus.

Tuo metu maisto asortimente pasiūlymų šventiniam stalui taip pat netrūksta. Olga pataria apie kai kuriuos maisto produktus pradėti galvoti dar iki švenčių.

„Kalėdinėms vaišėms reikėtų pradėti ruoštis iš anksto, neskubant, viską gerai apgalvojant ir nieko nepamirštant. Žinoma, reikėtų pradėti nuo ilgesnio galiojimo produktų: konservai, kava, sausainiai. Viskas, ką galime ilgiau laikyti namuose ir nusipirkti ne paskutinę dieną“, – sako pašnekovė.

Norintiems sutaupyti, „Rimi“ atstovė rekomenduoja sekti prekybos tinklo parduotuvėse taikomas akcijas.

„Akcijas reikėtų stebėti kiekvieną savaitę, nes jos keičiasi būtent kas 7 dienas. Turime ir specialius asmeninius pasiūlymus, kuriuos galima rasti mūsų leidiniuose“, – pasakoja Olga.

Pasak jos, sutaupyti padės ne tik akcijos, tačiau ir visada geros kainos parduotuvėse. „Tai euro ženklu pažymėtos prekės, kurios turi bene žemiausias kainas rinkoje. Taip pat verta atkreipti dėmesį ir į „Rimi Smart“ prekių ženklą, kuris garantuoja ne tik gerą kokybę, bet ir ypatingai patrauklią kainą. Tad ieškokite tokių prekių ir tikrai sutaupysite“, – neabejoja „Rimi“ atstovė.

Sveiki ir ekologiški produktai

Tuo metu ieškantiems prekių ne tik už gerą kainą, bet ir sveikų produktų, kurie praturtintų šventinį stalą, Olga pataria rinktis vietinių gamintojų produkciją.

„Tokių produktų tiekimo grandinė yra pakankamai trumpa, todėl jų gamintojai nenaudoja įvairių medžiagų galiojimo trukmei prailginti. Pavyzdžiui, paukštiena mūsų prekybos centre yra 100 proc. vietinė. O jei norima dar sveikesnės paukštienos, reikėtų rinktis tokią, kuri užauginti be antibiotikų. Kaip pavyzdys, privačios etiketės „Rimi Greatlife“ produktai be antibiotikų“, – pasakoja pašnekovė.

Lietuviai šventinio stalo neįsivaizduoja be silkės, kurios galiojimo laikas, kaip teigia Olga, leidžia jos įsigyti jau dabar.

„Turime labai platų silkės gaminių pasirinkimą – virš 70 produktų, kuriems kiekvieną savaitę yra taikomos akcijos“, – atskleidžia „Rimi“ atstovė.

Šaldyta produkcija – dar viena prekių grupė, kurią galima įsigyti anksčiau ir dar už išties puikią kainą.

„Tai šaldyta tešla, žuvis, daržovės. Svarbu paminėti, kad iki gruodžio 18 d., perkant per elektroninę „Rimi“ parduotuvė, visai šaldytai produkcijai taikoma net 40 proc. nuolaida. Verta pabrėžti ir tai, kad įsigytos prekės yra pristatomos šaldiklyje, tad pirkėjai gali būti ramūs, kad produktai neatšils“, – tikina Olga.

Saldumynų gausa

Galiausiai – saldumynai, kurių ant kalėdinio stalo niekada negali pritrūkti. Ir čia „Rimi“ taip pat turi ką pasiūlyti – pradedant kūčiukais, įvairiausiais šokoladais ir baigiant šakočiu bei specialiai „Rimi“ gaminamais tortais ir pyragais.

„Tortų ir pyragų linija „Mano dienai“ – tai mūsų konditerių gaminami skanėstai: nuo paprasto „Medučio“ torto iki subtilių prancūziškų skonių. Ši linija pasižymi ir labai griežtais kokybės reikalvimais: kepiniams naudojamas tik sertifikuotas palmių aliejus bei mažesnis cukraus ir druskos kiekis“, – aiškina Olga.