„Kartu su komanda tokiam turnyrui ruošiamės bent pusę metų. Kuriame kokybišką šventę tiek profesionalams, tiek mūsų svečiams. Tapti renginio partneriais kviečiami žinomi prekiniai ženklai, kurie ne tik džiugina vertingomis dovanomis, tačiau ir dovanoja susirinkusiems dalyviams išskirtines pramogas, supažindina su savo veikla. Stengiamės, kad šis sporto renginys taptų tradicine draugų ir šeimos švente, į kurią atvyksta didžiausių ir lojaliausių „West Express“ verslo įmonių atstovai“, - pasakoja kelionių organizatoriaus „West Express“ generalinis direktorius Raimondas Ušeckas.
Antrus metus iš eilės pagrindiniu renginio rėmėju tampa jau 25-ąjį vasaros atostogų sezoną pradedantis, didžiausias Baltijos šalyse kelionių organizatorius „Novaturas“. Bendrovė įsteigė prizą geriausią surinktų taškų rezultatą parodžiusiam Giedriui Aidiečiui, kuris surinko 43 “stableford” taškus. Pagrindinį turnyro laimėtoją „Novaturas“ apdovanojo savaitės atostogomis dviem asmenims poilsiautojų itin mėgstamoje Tenerifės saloje, „Golf Iberostar“ viešbutyje, kuris golfo kviečia nepamiršti ir keliaujant.

„West Express” golfo turnyras

Bendrovė siekia motyvuoti golfo turnyro dalyvius ir skatinti šio sporto kultūrą šalyje plačiau. „Pastebime, kad keliautojai vis labiau linkę atostogų metu nepamiršti fizinio aktyvumo įpročių ir domisi, kuriose kelionių kryptyse būtų galima išbandyti naujas veiklas, taip pat kokias konkrečias galimybes siūlo jų pasirinkti viešbučiai. Reaguojame į tai ir norime savo klientams sukurti geriausias patirtis, kas yra vienas pagrindinių mūsų prioritetų. Nuolat ieškome naujų idėjų aktyvioms pramogoms, be to, nepamirštame ir mėgstamiausių poilsiautojų veiklų.

„West Express” golfo turnyras

Golfas yra vienas tų sportų, dėl kurio teiraujamasi vis dažniau – iš tiesų specializuotus viešbučius šio žaidimo mėgėjams galima rasti daugelyje populiarių atostogų krypčių visus metus, tad puikiai pavyksta derinti atostogas ir mėgstamą veiklą. Golfo mėgėjams pritaikyti viešbučiai dažnai yra aukštos klasės ir savo svečiams siūlo įvairiausių pramogų, tad nenuobodžiaus ir tie, kurie ieško kitokios veiklos. Be to, atostogas galite planuotis viešbučiuose netoliese esančių golfo laukų arba tokiuose, kurie savo teritorijoje turi golfo laukus. Tiesa sakant, net iš pradžių nenorėję žaisti, atsidūrę golfo laukų apsuptyje neretai susivilioja šia pramoga“, – pasakoja „Novaturo“ pardavimų direktorė Rasa Barisienė.

„West Express” golfo turnyras

Mažiausiai smūgių viso žaidimo metu padaręs žaidėjas laimėjo rėmėjo UAB „Autojuta“ įsteigtą prizą – savaitgalį su Volkswagen automobiliu. Šiuo prizu 9-ajame „West Express“ turnyre džiaugėsi Mindaugas Vaičius, 73 smūgiai.

Renginio rėmėjai pasirūpino, kad beveik 400 turnyro dalyvių ir svečių maloniai praleistų laiką: vyko golfo pamokos pradedantiesiems su „The V Golf Club“ vadovu ir profesionaliu treneriu Egidijumi Baleišiu. „Novaturo“ stende buvo pristatomas naujas 2024-ų metų kelionių sezonas. SPA centro „The V SPA & Wellness“, įsikūrusio „Vilnius Grand Resort“, terapeutai džiugino susirinkusius žaidėjus ir svečius rankų ir pečių masažais bei diskutavo apie poilsio svarbą po sporto treniruočių. Skoniais ir degustacijomis džiugino „Valio Profeel“, „Švyturys nealkoholinis“, makaronai „Sun Yan“, energinis gėrimas „Battery“, mineralinis vanduo „Vichy“. Dovanomis pasirūpino „Fjord Omega 3“, „Ainava“ bei „WoW University“. Jaukią atmosferą kūrė Lietuvoje skrudinamos kavos ekspertai „Real Bean“ bei šilko skarelių kūrėjos iš Skarele.lt. Specialiai įrengtame grožio stende kosmetikos ir parfumerijos tinklo „DOUGLAS“ ekspertės atliko veido odos tyrimus, suteikė vertingų dieninio makiažo patarimų.

„West Express” golfo turnyras

Norėdamas nustebinti golfo turnyro dalyvius išskirtinėmis kelionių patirtimis, šiemet „Novaturas“ įsteigė ir antrąjį prizą . Jis atiteko “West Express” organizuotos loterijos laimėtojui, kuris aplankys ispanišku ritmu alsuojančioje Malagoje įsikūrusį „Holiday World Resort“ viešbutį. Į Ispaniją laimėtojas skris verslo klase su aviakompanija „AirBaltic”.

Dar vieną vertingą prizą renginio svečiams skyrė krepšinio klubas „Kauno Žalgiris“, padovanojęs skrydį su komandos štabu į pirmąsias išvykos rungtynes Bolonijoje, spalio 5 dieną. Kaip ir kasmet – „Žalgirio“ sirgaliai turės išskirtinę galimybę keliauti kartu su komanda į rungtynes viso „Eurolygos“ sezono metu, šias keliones bus galima įsigyti „West Express“ jau netrukus.

„Vilnius Grand Resort“ taip pat prisidėjo prie prizų gausos - laimėtojams ir dalyviams dovanojo kvietimus žalios kortelės kursams, individualią golfo pamoką, apsilankymą „Vitality SPA“ ir „Aqua“ baseinų ir pirčių erdvėse „The V SPA & Wellness“ centre, pakvietimą į vakarienę itališkame „Trattoria Verde“ restorane šalia golfo laukų.
„West Express" organizuojamas turnyras tampa gražia tradicija mūsų klientams ir partneriams, todėl kasmet sulaukiame dar didesnio susidomėjimo tiek dalyvių, tiek kviestinių svečių tarpe. Kartu su nauju poilsinių ir verslo kelionių sezono startu turime puikią progą su klientais pasidalinti naujienomis, pabendrauti neformalioje aplinkoje. Lietuvoje golfo sezonas baigiasi spalio pabaigoje, tačiau kaip tik tuo metu sezonai jau būna įsibėgėję Turkijoje, Tenerifėje, Madeiroje, o kiek vėliau – ir egzotinėse šalyse. Su kelionių organizatoriumi„West Express“ golfo sezonas tęsiasi ištisus metus.