Vilniuje po ilgos pertraukos įvyko pirmasis kontaktinis renginys kelionių pardavimo agentams. Šventinį susitikimą, surengtą viešbutyje „Kempinski“, iniciavo prabangaus Turkijos viešbučio „NG Phaselis Bay“ atstovai. Susitikimo metu renginio dalyviai kalbėjosi apie keliautojų saugumo užtikrinimą atostogų metu, popandeminį turizmo sezoną Turkijoje, viešbučio atstovai pristatė ir išskirtinę prabangą, kurią siūlo savo viešbučio klientams.

Renginio kvietime svečių buvo prašoma laikytis „baltos vasariškos suknelės“ aprangos kodo, tad į Vilniaus senamiestį susirinko vasariškai pasipuošusių ir po ilgo nesimatymo vienas kito pasiilgusių kolegų būrys.

Anot kelionių organizatoriaus „Novaturas“ komercijos projektų vadovo Aivaro Mickevičiaus, nors anksčiau tokie renginiai buvo įprastas sektoriaus atstovų susitikimų formatas, pandemijai sustabdžius susibūrimus, šis renginys buvo pirmasis po ilgos pauzės.

„Turizmo sektorius po truputį grįžta į savo įprastą darbo ritmą – susitikimai jau vyksta gyvai, turime keletą paklausimų iš kitų viešbučių, išreiškusių norą susitikti su mūsų partneriais – kelionių agentūrų darbuotojais, vis daugiau žmonių pradeda lankytis kelionių agentūrose. Džiaugiamės galėdami vėl susitikti vienoje vietoje – renginyje dalyvavo ne tik kelionių agentai, bet ir asociacijų vadovai, agentūrų įkūrėjai, kurie susirinko pabendrauti bei pasidalinti savo patirtimi, sukaupta valdant verslą krizės sąlygomis. Kelionių pardavimo agentai nuo pat pandemijos pradžios dirbo viršvalandžius, keliautojams turėjo būti pasiekiami 24/7, smagu kad šį vakarą galėjome visi atsipūsti ir pasilinksminti“, – sako A. Mickevičius.

Renginyje iš viso dalyvavo apie 90 kviestinių svečių iš Lietuvos ir užsienio. Galimybių pasas leido sukviesti tokį būrį žmonių po vienu stogu. Renginyje dalyvavo ir ilgamečiai „Novaturo“ partneriai Turkijoje – „Akay Travel Service“, kurie jau ne pirmą kartą „QM Awards“ pripažinti geriausia atvykstamojo turizmo agentūra Turkijoje, taip pat geriausiai veikiančia agentūra Balkanuose ir Baltijos šalyse.

„Su „Akay Travel Service“ dirbame jau daug metų, jų atstovai puikiai pažįsta mūsų kelionių agentūrų kolegas bei vadovus. Džiaugiamės draugyste su tokia stipria ir savo srityje pirmaujančia agentūra“, – sako „Novaturas“ komercijos projektų vadovas.

Tarp susitikimo dalyvių pasirodė ir žinomi turizmo srities atstovai – „Novaturas“ vadovė Audronė Keinytė, keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius, Lietuvos turizmo rūmų prezidentė Žydrė Gavelienė ir kiti. Susirinkusieji klausėsi renginio organizatorių pranešimų, juos linksmino dainininkės Latyijos Eurovizijos atstovės Samantos Tinos programa.

Užsakymo nr.: PT_87883069