„Belvilis“

„Belvilis“ – tai modernumo ir gamtos grožio vienovė. Apsistojus šiame ramybės kampelyje dviese, su draugais ar šeima laukia komfortiškas laikas Labanoro girios pašonėje: viešbučio kambariai jaukūs bei su visais patogumais, vasarą galima žaisti teniso bei futbolo aikštelėse, plaukioti valtimis ar kanojomis, o profesionalus aptarnaujantis personalas bus visada pasiruošęs suteikti geriausią viešnagės patirtį.

Belvilis

„Palaima“

Sukurta poilsiui be mažų vaikų, ši Anykščių rajone atokiai įsikūrusi ramybės oazė – tobula vieta trumpam pabėgimui nuo bet kokio galimo triukšmo ir kasdienio gyvenimo rutinos... Šveicarijos Alpių stiliaus poilsio namuose rasite viską, ko reikia kokybiškam poilsiui, grožėsitės nepaliestos gamtos didybe bei harmoningai tyvuliuojančiu ežeru. Čia pat įkurtame restorane galėsite paragauti Šveicarija dvelkiančių patiekalų ar degustuoti tradicinį šveicarišką sūrį rakletę.

Palaima

Poilsis viešbučiuose „Prie parko“, „Navalis“, „Bohema“

Viešnagė Klaipėdoje „Jazz Hotel Navalis“ bei „Bohema“ patiks norintiems apsistoti ne per toliausiai uostamiesčio centro. Šių viešbučių kambariai alsuoja svetingumu ir modernia klasika bei puikiai tinka mini atostogoms. Vos už 300 metrų nuo Baltijos jūros įsikūrusiame „Prie parko“ svečiai apgyvendinami puikiai įrengtuose, pastelinėmis spalvomis dekoruotuose ir šiltų atspalvių mediniais baldais apstatytuose kambariuose, į kuriuos po ilgos dienos paplūdimyje tikrai bus gera sugrįžti!

Bohema

„Želvė Village & SPA“

„Želvės“ poilsio kompleksas įsikūręs mažame kaime, kurio tylą ir netrikdomą ramybę sunku sugriauti... Tokiose vietose sutikti rytai ir palydėti vakarai – tykūs bei ramūs, o prabėgęs laikas kupinas harmonijos – toliau nuo namų chaoso pilna galva pagaliau bent kiek išlaisvėja nuo rūpesčių. Čia rasite šviežio maisto restoraną, poilsiui skirtus dviviečius kambarius su dušais, privatų SPA su baseinu, sūkurine vonia, švediška pirtimi ir net profesionaliu pirtininku bei masažo paslaugomis. Viską supa aukštos šimtametės eglės, kurios kiekvienam svečiui suteikia privatumo, jaukumo ir visiško atsipalaidavimo jausmą.

Želvė

„Shanti RESORT“

Tai sąmoningumo įkvėptas poilsio ir sveiko gyvenimo būdo kompleksas Trakų rajone vertinantiems kokybišką poilsį, jaukią, Tolimuosius Rytus – Balį, Tailandą, Indiją – primenančią atmosferą. Savo poilsiui pasirinkę šią vietą praleisite pojūčių ir nuostabių patyrimų dieną ar net savaitgalį: joga, garso ir gongų maudynės, kvėpavimo praktikos, meditacija, kitos veiklos ir subalansuota mityba leis atrasti kūno, proto ir sielos balansą. Visas „Shanti RESORT“ programas rasite www.geradovana.lt. Atvykstant nebūtinos jokios išankstinės žinios, tad leiskite motinai gamtai įnešti ramybės į užimtus gyvenimus!

Spa shanti

„Kalniaus sodyba“

Prie Kašučių ežero kranto įsikūrusioje poilsio vietoje atvykusieji mėgaujasi privatumu, miško ošimu, skaidriu ežeru ir pievoje besiganančių Fryzų veislės žirgų vaizdais. Išskirtinio poilsio galimybės atsivers apsistojus stikliniame „Tipi“ namuke, jurtoje ar nusprendus nakvoti ne bet kur kitur, o... medžių viršūnėse! Viešnagės metu taip pat galima išmėginti unikalią bičių terapiją, romantiškai pajodinėti ar atsipalaiduoti ofuro vonioje.

Kalniaus sodyba

„Aušrinės“

Tai miško pakraštyje Varėnos rajone įsikūręs keturių namelių kompleksas. Šį tikrą gamtos ir ramybės kampelį labiausiai įvertins romantikai. Čia pušys ošia taip, lyg jūra būtų visai čia pat, šalia tyvuliuojantis Aušrinės ežerėlis nuteikia ilgiems pasisėdėjimams vakare, o tyla ir ramybė leidžia įsikvėpti gamtos. Nameliuose poilsiui rasite viską, ko reikia, – nuo mini virtuvėlės, oro kondicionieriaus iki prieskonių.

Aušrinės

„Atokampis“

Kaišiadorių rajone esanti ramaus poilsio oazė įkurta vienkiemyje ir, kaip reta, skirta tik dviem poilsiautojams. Čia galima mėgautis išskirtiniais SPA ritualais atskirame pastate, nuostabaus grožio gamta ir, žinoma, mylimo žmogaus kompanija. Atėjus vakarui kaip niekad malonu panirti į šiltą ofuro vonią miško namelio terasoje... Be to, poilsiavietėje svečiai ras laužavietę, šašlykinę, malkas, iešmus ir groteles – ant jų pagaminta vakarienė bus puiki dienos užsklanda.

Atokampis

Sanatorija „Gradiali“

Sanatorija „Gradiali“ – poilsis gamtos prieglobsty, pušynų apsupty, visai šalia Baltijos jūros, kur susipina svaiginantis bangų ir pušų ošimas... Trokštantiems pasimėgauti ramybe, įkvėpti tyro oro gurkšnį ir pasilepinti sveikatinimo procedūromis laikas čia virs neįkainojama patirtimi, apsupsianti kūną ir sielą ramybe bei harmonija. Moderni sanatorija svečių patogumui siūlo jaukius ir šiuolaikiškai įrengtus kambarius, pritaikytus atvykstantiems po vieną ar dviese, šeimoms su vaikais bei žmonėms su negalia.

Viešbutis „Margis“

Ramybė, privatumas ir gaivus pušyno oras – dalykai, kurie negali nusibosti. Visus juos rasite viešbutyje „Margis“, kuriame esate laukiami tiek su draugais, tiek su šeima ir net su mylimais augintiniais! Trakuose gražaus Margio ežero kaimynystėje įsikūrusio viešbučio kambariai ir dviaukštės vilos su didelėmis terasomis leidžia mėgautis jaukumu ir natūraliu lietuviško pušyno kraštovaizdžiu. Rūpestingai kuriama aplinka ir dėmesingas aptarnavimas atspindi siekį pranokti standartus ir kiekvienam viešbučio svečiui padovanoti pačių gražiausių patirčių.

Margis

Tai tik keli nuostabūs kampeliai Lietuvoje, daugiau jų rasite el. parduotuvėje www.geradovana.lt arba firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje bei stenduose visoje Lietuvoje. Geras emocijas žadančios pramogos el. pašto dėžutėje gali atsidurti mažiau nei per 1 minutę. Dovanų čekiai ir dovanų rinkiniai galioja iki 12 mėn., be to, suteikiama galimybė dar kuriam laikui pratęsti jų galiojimą ar dovaną nemokamai pakeisti kita, o išsirinkti tinkamiausią iš daugiau nei 3 000 variantų visada pasiruošę „Geros dovanos“ dovanų ekspertai. „Gera dovana“ – dovanoti gera!