Gruodžio mėnesį „Geros dovanos“ asortimentą papildė dar viena šauni dovanos idėja – apgyvendinimo paslaugų platformos „Airbnb“ dovanų čekis.

„Turime labai platų paslaugų asortimentą, tačiau nepaliaujame jo plėsti, o galimybių nuolat ieškome ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautinėje rinkoje. Esame suinteresuoti patenkinti visų klientų lūkesčius ir poreikius – taip pat ir tų, kurie daug keliauja, o kelionių įspūdžius nori padovanoti ir savo artimiesiems, draugams, kolegoms ar bet kam kitam.

„Geros dovanos“ asortimente jau yra daugybė tarptautinių, visame pasaulyje žinomų prekių ženklų, kurie mumis pasitiki: tai „Douglas“, „L‘occitane“, „H&M“, „Zalando“, „iDeal“, „Samsung“, „Dormeo“ ir daugybė kitų, na o nuo šiol – ir „Airbnb“, – sako įspūdžio dovanų parduotuvės „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Savo veiklą „Airbnb“ pradėjo dar 2008 m., kai du San Fransiske gyvenantys dizaineriai į savus namus priėmė tris keliautojus, ieškojusius nakvynės. Nuo tada įkurta įmonė išaugo taip, kad tapo viena pagrindinių apgyvendinimo paslaugų platformų visame pasaulyje. Dabar „Airbnb“ jungia milijonus savo namus kitiems nuomojančių šeimininkų, kaip ir milijonus keliautojų, per šią platformą ieškančių nakvynės vietos.

Laikui bėgant „Airbnb“ praplėtė savo veiklą – šiuo metu šioje platformoje galima ne tik išsinuomoti trobelę prie ežero, nuošalų namelį miške, jaukų kotedžą ar elegantišką butą pačiame miesto centre, bet ir susiplanuoti įvairias pramogas lankomoje vietoje – nuo vietinio gido paslaugų, maisto edukacijų iki aktyvaus poilsio.

El. parduotuvėje www.geradovana.lt ir fizinėse „Geros dovanos“ parduotuvėse jau galima įsigyti ir dovanoti trijų nominalų vertės „Airbnb“ dovanų čekius: 50, 100 ir 200 Eur. Gavus dovanų čekį jį tereikia „iškeisti“ į „Airbnb“ kodą, kuriuo iškart bus galima atsiskaityti už Europoje teikiamas „Airbnb“ platformos paslaugas www.airbnb.lt ir mobiliojoje programėlėje. Kodą gali panaudoti Lietuvoje ar kitose Europos šalyse, kuriose veikia „Airbnb“, gyvenantys asmenys, o visų smagiausia, kad „Airbnb“ kodas galiojimo laiko neturi, tad visai nereikia skubėti jo išnaudoti, paslaugas bus galima susiplanuoti neįsispraudus į jokius laiko rėmus.

Nesvarbu, ar tai darbo kelionė, romantiška savaitgalio išvyka ar šeimos atostogos, – su „Airbnb“ platforma galima susiplanuoti tobulą viešnagę, kupiną geriausių pramogų. Tokia dovana kviečia keliauti ir pažinti, mėgautis nuostabiu laiku ir mylimais žmonėmis šalia, patirti daugybę smagių įspūdžių bei kurti neišdildomus prisiminimus.

Daugiau nei 3 500 – tiek „Geros dovanos“ asortimente įspūdžio dovanų idėjų, tad kiekvienas lengvai išrinks dovaną bet kam ir bet kokia proga. Geriausių įspūdžio dovanų – nuo aktyvių pramogų iki poilsio pasiūlymų, SPA, masažų, degustacijų ir kt. – ieškokite el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 27-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose bei 180-yje stendų visoje Lietuvoje. „Gera dovana“ – dovanoti gera!