Darbas su žmonėmis ir technologijomis

Ieškomas pardavimų komandas vadovas, kaip pasakoja „Tele2“ personalo partnerė Monika Čiūraitė, būtų atsakingas už privačių klientų pardavimų komandos ugdymą, pardavimų rezultatus ir sklandų „Tele2“ salonų darbą Vilniuje ar aplink jį.

„Šis darbas – idealus tiems, kurie jau yra paragavę vadovo darbo, ir nori toliau tobulėti šioje rolėje – tiek per kasdienę darbo praktiką, tiek ugdydami reikalingas kompetencijas vidiniuose bei išoriniuose mokymuose. Ugdymui ir ugdymuisi „Tele2“ skiriame daug dėmesio. Telekomunikacijų sektoriuje viskas nuolat keičiasi ir tobulėja, tad ir patys koja kojon nuolat judam pirmyn“, – sako M. Čiūraitė.

Į šios pozicijos atsakomybių sąrašą taip pat patenka rūpinimasis darbuotojų ugdymu ir motyvacija, bendradarbiavimas su kitomis įmonės komandomis užtikrinant tinkamą komunikaciją ir įgyvendinant bendrus projektus bei siekis įgyvendinti išsikeltus tikslus bei atliepti klientų lūkesčius.

Patirtis ir geri santykiai su komanda

Iš naujojo pardavimų komandos vadovo „Tele2“ tikisi patirties pardavimų srityje, o patirtis klientų aptarnavimo bei telekomunikacijų srityse būtų privalumas. Asmeninė atsakomybė, motyvacija ir domėjimasis naujosiomis technologijomis, puikūs lietuvių kalbos įgūdžiai bei vairuotojo pažymėjimas ir nuosavas automobilis – ne ką mažiau svarbūs aspektai.

M. Čiūraitės teigimu, nors žinios ir patirtis šiame darbe yra labai svarbios, sėkmingam darbui nemažiau reikšminga yra ir komandos atmosfera, kurią „Tele2“ padeda kurti išskirtinė kultūra ir žmonės.

Monika Čiūraitė

„Pardavimų sritis yra ypač dinamiška, čia mažai rutinos. Kolegos kasdien susiduria su naujais iššūkiais, tačiau juos nesunkiai įveikia dirbdami komandoje kartu – pasidalindami žiniomis, patirtimi ar tiesiog geru žodžiu. Esam nesustabdomi kartu – tai padeda iššūkius paversti pergalėmis“, – tikina „Tele2“ atstovė.

Darbo užmokestis ir papildomų naudų krepšelis

Pardavimų komandos vadovui siūlomas bazinis atlyginimas – 1653 Eur (neatskaičius mokesčių), su priedais už pasiektus rezultatus darbo užmokestis siekia 3100 Eur ir daugiau (neatskaičius mokesčių).

Negana to, kaip ir kiekvienam naujam darbuotojui, taip ir pardavimų komandos vadovui „Tele2“ yra parengę papildomų naudų krepšelį, kurį sudaro:

  • Mobilus telefonas ir Neribotų pokalbių bei interneto planas;
  • Modemas su neribotu internetu namams;
  • GO3 televizija telefone ir televizoriuje;
  • Nuolaidos Tele2 parduodamoms prekėms;
  • Įmonės renginiai;
  • Mokymai;
  • Nelaimingų atsitikimų draudimas 24/7.


Sėkmingai vadovauti pardavimų komandai, M. Čiūraitės teigimu, tikrai patiks norintiems visada būti veiksmo epicentre.

„Tai puiki pozicija aktyviems, savarankiškiems, drąsiems žmonėms, kurie mėgsta būti šalia ir tarp žmonių, juos skatinti ir motyvuoti. Komandos vadovo darbe pravers smalsumas, bendradarbiavimas, noras auginti kitus ir tobulėti pačiam, drąsa keisti seną į geriau veikiantį naują procesą. Parašyk, pasikalbėsim“, – kviečia „Tele2“ personalo partnerė.

Daugiau informacijos apie šį darbo pasiūlymą galite rasti čia.