Darbas telefonų „chirurgui“

„Šis darbas idealus tiems, kurie tiesiog negali atitraukti rankų nuo įvairios elektroninės įrangos ir jau seniai dega noru sužinoti, kas slepiasi mūsų kasdien naudojamų išmaniųjų įrenginių viduje. Naujus darbuotojus apmokome, todėl į šią poziciją kandidatuoti galima ir visiškai be patirties. Svarbiausia – domėjimasis įranga, technologijomis ir noras tobulėti, o visko, kas reikalinga – išmokysime, – tvirtina Evaldas Viselga, „Tele2“ priklausančio autorizuoto įrenginių serviso „Smart Master“ vadovas.

– Darbas išmaniųjų įrenginių servise gali būti puikus pasirinkimas ką tik baigus mokyklą ar profesines studijas, taip pat visiems, kieno mėgstamiausias užsiėmimas – ardyti, sudėti, testuoti ir... vėl kartoti“.

Ko dar tikėtųsi darbdavys iš naujo komandos nario? E. Viselga teigia, kad noro prisiimti asmeninę atsakomybę už patikėtas užduotis, atidumo detalėms ir kruopštumo, o geros anglų ir rusų kalbos žinios būtų privalumas.

„Išmaniųjų įrenginių meistras – tai patikimas profesionalas, kuris įvertina gedimą ir apsiima sutaisyti mobilųjį įrenginį, nepriklausomai nuo jo gamintojo. Jis savo atidumu ir kruopštumu užtikrina kokybišką darbą“, – darbo pobūdį nušviečia „Smart Master“ vadovas.

Evaldas Viselga

Taiso tik originaliomis detalėmis

„Tele2" mobilios įrangos remonto centras „Smart Master“ turi „Apple“, „Samsung“ , „Xiaomi“ ir daugelio kitų telefono gamintojų autorizacijas. Tai reiškia, kad visi įrenginiai taisomi originaliomis detalėmis ir laikantis gamintojų nurodyto proceso.

„Tai unikali galimybė suprasti ir patirti, kokius aukštus reikalavimus įrangos taisymo kokybei kelia žymiausi mobiliųjų gamintojai. Mūsų meistrai apie telefonus žino viską, todėl, galima sakyti, tampa ne tik jų taisymo, bet ir naudojimo profesionalais.

Žinodamas, kaip kasdienybėje saugoti savo išmanųjį nuo pažeidimų, gali kur kas ilgiau džiaugtis greitai ir efektyviai veikiančiu mobiliuoju. Meistrai šiomis žiniomis noriai dalijasi su klientais“, – tikina E. Viselga.

Lietuvoje „Tele2" turi daugelio įrangos gamintojų autorizacijas ir gali taisyti iki 85 proc. savo parduodamų telefonų. 

Tvari banga: neišmesti to, ką galima sutaisyti

Nuo 2015 m. veikiančiame autorizuotame įrenginių remonto centre „Smart Master“ kasdien prailginamas šimtų įrenginių gyvavimo laikas, o visos atliekos kruopščiai tvarkomos. Nevertingos detalės, kurių neįmanoma panaudoti, atiduodamos perdirbti, o vertingos išsiunčiamos gamintojams, kad būtų prikeltos antram gyvenimui.

Dirbdami įrenginių taisykloje kolegos prisideda ir prie prasmingos misijos – pratęsia sugedusių ar sudužusių telefonų gyvavimo ciklą. Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ užsibrėžė iki 2030 m. perdirbti arba antram gyvenimui prikelti net 30 proc. savo anksčiau parduotų mobiliųjų. Tokį sprendimą bendrovė priėmė visos grupės lygmeniu, atsižvelgdama į sektoriui kylantį globalų iššūkį – itin augantį elektronikos atliekų kiekį.

„Mūsų įmonei tvarumas visada buvo svarbus, todėl džiaugiamės, kad ir visuomenė užsikrečia šiuo geru virusu – neišmesti to, ką galima sutaisyti. Atnešdami į „Smart Master“ savo įrenginį, klientai gali būti tikri, kad juo džiaugsis ilgiau, o paskui galės parduoti ar padovanoti kitam – tai padaryti dar lengviau pasirinkus operatoriaus siūlomas įrangos draudimo ir pratęstos garantijos paslaugas. Mūsų paslaugos tampa vis aktualesnės klientams, todėl naujus meistrus kviečiame prisijungti kuo greičiau“, – kviečia E. Viselga.

Naudų krepšelyje – ir draudimas nuo nelaimingų atsitikimų

Išmaniųjų įrenginiu meistrui siūlomas atlyginimas – 1323 eurai (neatskaičius mokesčių), o su priedais už rezultatus siekia 2300 eurų (neatskaičius mokesčių) ir daugiau. Atlyginimo dydis nėra ribojamas, priklauso nuo pasiektų rezultatų.

Taip pat kiekvienam darbuotojui skiriamas papildomų naudų krepšelis, kurį sudaro:
• Mobilus telefonas ir Neribotų pokalbių bei interneto planas
• Modemas su neribotu internetu namams
• GO3 televizija telefone ir televizoriuje bei priedėlis
• Nuolaidos „Tele2“ parduodamoms prekėms
• Nelaimingų atsitikimų draudimas 24/7
• Mokymai ir įmonės renginiai

Smulkiau apie šį darbo pasiūlymą skaitykite čia.

Užsakymo nr.: PT_94019505