Populiariausių dovanų sąrašo priekyje – lavinamieji žaislai

Didžiosioms metų šventėms artėjant ne vienam tenka gerokai pasukti galvą – kuo gi šį kartą nustebinti vaikus. Juk norisi, kad dovana teiktų džiaugsmą ir būtų naudinga tuo pačiu. Parduotuvės Oliver.lt vadovas Artūras Možeiko pastebi, kad Kalėdoms vis dažniau dairomasi vaikų smalsumą žadinančių ir turiningą laisvalaikį užtikrinančių edukacinių žaislų.

„Tiek kasmet atliekamų apklausų, tiek ir ankstesnių metų pardavimų duomenimis, populiariausių vaikams skirtų dovanų sąraše tvirtai pirmauja lavinamosios bei kūrybinės priemones, taip pat vaikų itin geidžiami ir mėgstami Lego konstruktoriai, stalo žaidimai bei dėlionės. Beveik du trečdaliai apklausos dalyvių dovanų dairosi ir jas užsakinėja internetu", – pasakoja A. Možeiko.

TOP dovanos šiems metams

Dar nežinantiems, ką dovanoti mažiesiems, skubame į pagalbą ir siūlome 5 skirtingas idėjas – pažadame, kad džiaugsmas Kalėdų rytą ir šypsenos mažųjų akyse taps geriausia jūsų pačių dovana.

Kūrybiniai rinkiniai vaikams

Išlaisvinkite vaikų fantaziją ir leiskite jiems savarankiškai kurti. Vaikiški kūrybiniai rinkiniai taps ne tik džiugia staigmena po kalėdine eglute, bet ir patikimu pagalbininku, padedančiu sužadinti vaikų smalsumą, ugdančiu jų savarankiškumą ir lavinančiu smulkiąją motoriką. Dovanodami vaikams kūrybinius rinkinius, padovanosite ne tik džiaugsmą, bet ir visuomet smagų laiką.

Nustebinkite mažąjį kūrėją ir padovanokite jam galimybę savo rankomis susikurti tikrą kaleidoskopą „DJECO Nerk į kosmosą". Čia taip pat yra tamsoje švytinčių žvaigždžių, blizgančių brangakmenių imitacijų, spalvotų karoliukų, detalių su planetų, raketų ir panašiais paveikslėliais.

O gal ieškote ko nors smagaus ir tinkančio net ir patiems mažiausiems? Rinkinys vonios burbulams gaminti „NAILMATIC KIDS" patiks ir jauniesiems mokslininkams, ir mažiesiems putų gerbėjams. Vaikai galės pasigaminti unikalius vonios burbulus, kurie dėl sudėtyje esančio vitamino E ir saldžiųjų migdolų aliejaus drėkins odą, o ramunėlių ekstraktas padės atsipalaiduoti.

Vaikų fantaziją atveriantys PLAYMOBIL žaislai

Penkis dešimtmečius vaikus džiuginančios PLAYMOBIL žaislų kolekcijos – viena laukiamiausių vaikų dovanų Kalėdų rytą. Šie žaislai sukurti siekiant skatinti vaiko vaizduotę, tad dovanodami būsite ramūs – ši dovana tikrai nedulkės kur nors spintos kertelėse.

Ką jūsų mažasis šiais metais ras po egle? Galbūt nesibaigiančius nuotykius žadantį PLAYMOBIL City Action rinkinį, kurio drąsi gelbėtojų komanda skuba padėti žmonėms? Rinkinį sudaro gydytojo, sanitaro ir dviratininko figūrėlės, greitosios medicinos pagalbos automobilis, dviratis, neštuvai su tvirtinimo diržu bei daugybė kitų detalių, užtikrinančių neblėstantį įdomumą žaisti.

PLAY-DOH plastilino rinkiniai

Tai viena universaliausių dovanų, džiuginsiančių vaikus kiekvieną dieną. PLAY-DOH plastilino rinkiniai suteiks daugybę galimybių vaizduotei atskleisti: sukite, vyniokite ir formuokite ryškiaspalvį plastiliną, kaskart sukurdami kažką naujo.

O gal ieškote kažko tikrai įspūdingo ir vos telpančio po egle? Didžiausias kada nors matytas PLAY-DOH ledų autobusiukas privers iš nuostabos aiktelėti kiekvieną. Rinkinys turi garsų ir šviesų efektus. Autobusiukas groja klasikinę melodiją. Pažaidus, visus įrankius ir plastiliną patogu laikyti autobusiuko lentynėlėse ir specialioje dėžutėje, o panaudotą plastiliną galima naudoti dar kartą.

Jei norite kukliau, bet ne mažiau efektingai, jums tikrai patiks PLAY-DOH putos. Naujoji masė yra minkšta, tampri ir lengvai modeliuojama! Be to, ši kolekcija pasipildė naujomis spalvomis – violetine, rožine, geltona ir turkio.

Stalo žaidimai ir dėlionės

Neblėstanti klasika ir metų metus populiariausia dovana po Kalėdų eglute. Nuo atmintį lavinančių žaidimų iki stalo žaidimų rinkinių. Ši dovana taps puikia pramoga visai šeimai. Dėlionės, beje, itin puiki Kalėdų dovana patiems mažiausiems.

Nežinote, koks žaidimas nudžiugintų jūsų vaiką? DJECO rinkinyje rasite daug įvairių populiarių stalo žaidimų smagiam laikui su šeima ar su draugais. Čia rasite ludo, žąsų žaidimą, tinklus ir kopėčias, šachmatus, šaškes, kortas ir kitus populiarius bei įtraukiančius žaidimus.

Mažieji vaikų herojai

Kiekvienas vaikas turi savo mylimus herojus, kuriuos nori matyti ne tik televizoriaus ekrane, bet ir savo namuose. Per Kalėdas nudžiuginkite mažuosius filmukų gerbėjus: leiskitės į naujus nuotykius kartu su Paw Patrol šunyčių komanda, atraskite magišką Annos ir Elsos Ledo šalį, semkitės įspūdžių su šauniąją kiaulyte Pepa ir animacinio filmuko Peppe Pig.

Gertuvės, kuprinės, kūrybiniai ar žaidimų rinkiniai – Oliver.lt siūlo daugybę dovanų idėjų su vaikų pamėgtais ir pamiltais herojais, kuriuos kiekvienas šiais metais norėtų rasti po egle.

Nudžiuginti dar niekada nebuvo taip paprasta – TOP KALĖDINĖS DOVANOS 2022 jau laukia jūsų internetinėje Oliver.lt parduotuvėje.