Būdas pasirūpinti artimaisiais

Kalėdiniame lėkime skirti laiko tam, kam iš tikro svarbu – sveikatai, poilsiui, įsiklausyti į save – būtent todėl taip dažnai šiuolaikiniame lekiančiame pasaulyje daiktines dovanas keičia patirtys, kurios praturtina sveikatą ir sielą. Kuponai procedūroms, apsilankymui SPA, sveikatinimo programos – daugelis juos mielai įsigyja ne tik dovanoms kitiems, bet ir pasidovanoja sau.

Juk niekas nenori dovanoti tiesiog daiktų, daugumai pagrindinis kriterijus, kad dovanos būtų prasmingos, naudingos ir iš tiesų pradžiugintų, todėl apsilankymas Palangoje įsikūrusiame sveikatos centre „Energetikas“ – malonus būdas pasirūpinti artimojo sveikata ir subtilus priminimas, pasitinkant gražiausias metų šventes, kad jau metas skirti laiko ne tik darbams ir projektams, bet ir sau – pailsėti, papramogauti, atsipalaiduoti.

Kodėl senųjų metų neužbaigus arba naujųjų nepradėjus sveikostogomis? Nusprendę sau arba artimiesiems padovanoti apsilankymą sveikatos centre „Energetikas“ tą gali patogiai padaryti internetu: įsigyti tiek dovanų kuponų pasirinktai sumai, tiek vieną iš specialistų sukurtų sveikatos gerinimo programų. Šiuo metu vykdoma Žiemos sveikatinimo programa: galima rinktis nuo vienos iki keturių nakvynių, keliolika įvairių procedūrų, žinoma, svečių laukia puikus maistas ir jauki nakvynė, o už lango nuostabi gamta ir žiemiškas pajūris.

Kiekvieną nustebins dovanų kuponas apsilankyti „SPA Amber Palace“. Tai arčiausiai jūros įsikūręs SPA centras Lietuvoje – pastarąjį ir Baltijos jūrą skiria vos 100 metrų. Pro langus atsiveriantys idiliški pajūrio vaizdai, poilsis komfortiškuose kambariuose, kūną bei sveikatą puoselėjančios procedūros, vandens malonumai – viskas, ko reikia kokybiškam poilsiui.

Sveikatos centro „Energetiko“ vieta – vienas pagrindinių privalumų, o komfortas, kurį klientams gali pažadėti jo komanda – jūra, kopos ir švarus oras.

Tinkamiausias laikas sveikatai – dabar

Keliolika dienų poilsio šiandienos skubančiam žmogui – išties prabanga, bet kokybiškas poilsis, ypač pajūryje – gali tapti puikia dovana Kalėdoms ir proga trumpam pabėgti nuo rūpesčių bei darbų. Vienas variantų – sveikostogos prie jūros su minimalia 5 dienų programa. Šios kelios dienos, praleistos sveikatos centre: modernioje aplinkoje, prižiūrint specialistams, atliekant konkrečiam žmogui pritaikytas procedūras, ilsintis prie Baltijos jūros esančiame centre ar tiesiog laisvalaikiu vaikštant pajūriu.

Šiuo metu ir visą žiemą galios dar vienas puikus pasiūlymas: 3 dienų sveikatinimo pasiūlymas SPA Amber Palace su trijų kartų maitinimu, įvairiomis SPA procedūromis, baseinu, pirtimis ir nakvyne jaukiame, klasikinio stiliaus kambaryje. Dar viena puiki proga ištrūkti iš kasdienės rutinos.

Nepamirškite, jog viena vertingiausių dovanų sau ir kitiems per šias Kalėdas – sveikata ir kokybiškas laikas kartu. Tad ne tik linkėkime sveikatos vieni kitiems, bet ir pasirūpinkime ja – padovanokime tai, kas brangiausia – sveikatą, įsigydami dovanų kuponą sveikatos centre „Energetikas“.