Anot pašnekovės, dažnai artimieji pamiršta pasirūpinti savimi, o Kalėdos – tobulas metas parodyti jiems meilę ir rūpestį, mat atsipalaiduoti, pasimėgauti kokybišku masažu būtina kiekvienam:

„East Island SPA centrai išskirtiniai tuo, jog tik čia galima išbandyti net keturių Rytų šalių autentiškus masažus, kuriuos atlieka iš tų šalių atvykę profesionalūs masažo meistrai. Niekas taip gerai neatskleis masažo subtilybių, kaip toje šalyje masažo paslapčių išmokęs meistras. Šalys, iš kurių atvykę masažo meistrai, – Kambodža, Balis, Indija, Tailandas. O ir aplinka čia primins tikrą rytietiškų pojūčių oazę, leis pasijusti lyg atostogose Rytų šalyse besimėgaujant masažo malonumais už tūkstančių kilometrų.

Be to, šventinės SPA dovanos – visiškai neįpareigojančios nei laiko, nei vietos prasme: dovanų kuponas galioja net 12 mėnesių, tad pasilepinti galima pačiu tinkamiausiu metu ir tinkamiausioje vietoje – „East Island SPA“ centrus rasite Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Druskininkuose.“

Pažintis su keturių Rytų kultūrų masažais: subtilybes atskleis tų šalių meistrai

Norite mylimam žmogui padovanoti pažintį su net keturiomis ypatingomis kultūromis? Tuomet tobulas pasirinkimas – abonementas, kuris leis mėgautis net keturiais valandos trukmės masažais.

Kambodžos meistrų masažai išsiskiria akupresūros technika, kai spaudžiami tam tikri kūno taškai. Masažo metu išjudinamas kiekvienas raumuo, todėl po masažo pasijusite itin atsipalaidavę. Balio meistrų masažuose derinami stiprūs ir silpni masažo judesiai, ritualų metu siekiama atpalaiduoti įsitempusius raumenis.

Indijos meistrų masažai geriausiai žinomi kaip ajurvediniai. Čia taikomos įvairios technikos: klasikinė, taškinė ir t. t. Tai – unikalūs masažai kūnui, protui ir sąmonei harmonizuoti. Tailando meistrų masažo judesiai – tvirti ir gilūs, suteikiantys malonios ramybės bei palaimos pojūtį.

Taigi, vienas abonementas ir net keturios Rytų kultūros, leidžiančios ne tik patirti skirtingas pasaulyje žinomas masažo technikas, bet ir išsirinkti labiausiai sau tinkančius ir patinkančius ritualus, kuriais grįšite mėgautis dar ne kartą.

Ideali dovana porai: patyrimas, nešantis kūno lengvumą ir proto ramybę

Porai itin tinka dovanoti nuostabų patyrimą kartu – autorinį „East Island SPA“ ritualą dviem.

Šis net pustrečios valandos trunkantis poilsio ir atsipalaidavimo ritualas atitraukia nuo rūpesčių ir lėkimo, akimirksniu grąžina energiją bei ramina protą, po darbingo laiko ar žvarbią žiemos dieną tai – tikras balzamas sielai.

Kubile su putomis kūnas atsipalaiduoja ir yra paruošiamas tolimesnėms procedūroms. Vėliau laukia prabangus perlų viso kūno šveitimas jai ir gaivinantis kūno šveitimas jam. Oda po šių procedūrų – lyg šilkas, tad prasideda lavos akmenų terapija. Tai – itin svarbi ritualo dalis, mat meistras ant kūno uždeda įkaitintus lavos akmenis, taip sušildomi raumenys prieš būsimą masažą. Šie akmenys ypač ilgai išlaiko šilumą ir perduoda ją žmogaus kūnui, teigiamai veikia širdies, kraujagyslių bei kvėpavimo sistemą, gerina centrinę ir periferinę kraujotaką, limfos apytaką, medžiagų apykaitą.

Toliau seka atpalaiduojantis viso kūno masažas su prabangiais „Aromatherapy Associate“ aliejais. Tai – rojus visiems, mėgstantiems masažus, procedūra efektyviai atpalaiduoja kūno raumenis, ramina, teigiamai veikia vidinę organizmo būseną, sumažina dirglumą ir įtampą, pašalina nuovargį.

Ritualas pabaigiamas galvos masažu – nuostabus ir itin atpalaiduojantis potyris, ne tik raminantis nervinę sistemą, bet ir galintis padėti kovojant su galvos skausmu. Visas šis penkių procedūrų ritualas porai atliekamas dviejų meistrų vienoje patalpoje, tad tai – nuostabus laikas mylimiesiems drauge, kurio metu kūnas atsipalaiduoja, mintys nurimsta, o po ritualo lieka lengvumas ir pačios geriausios emocijos.

Populiarusis „Kobido“. Kas tai?

Pastaraisiais metais pasaulį užvaldė ypatingas masažas veidui, kurį išbandyti trokšta daugybė tiek moterų, tiek ir vyrų. Tai – populiarusis „Kobido“. Su „East Island SPA“ kuponu galite mylimam žmogui dovanoti net 90 min. trunkančią „Kobido“ terapiją, kurios metu pagal senas japonų tradicijas atliekamas veido, sprando, kaklo ir galvos masažas, o tai derinama su veido odą puoselėjančia kauke. Šis masažas veikia itin giliai, veido raumenys atpalaiduojami ir tonizuojami, tad ne tik lėtinami senėjimo procesai, tačiau masažas veikia visą kūną, mat išjudinama limfos sistema. Nenaudojant invazinių priemonių – injekcijų ar operacijų – sukuriamas veido odos pakėlimo („lifting“) efektas.

Vertinga dovana – Khmer viso kūno giliųjų audinių masažas. Tai – itin naudinga procedūra, jei susiduriama su raumenų įtampa ar raumenų „mazgeliais“. Giliųjų audinių masažas gerina raumenų funkcijas ir nervinių impulsų sklidimą raumenimis, didina sąnarių amplitudę ir stiprina sausgysles, be to, teigiamai veikia kraujo bei limfos sistemas, pagreitindamas kraujo ir limfos tekėjimą.

Gilaus masažo metu meistras iš Kambodžos naudoja spaudimo ir glostymo judesius, masažuoja ne tik rankomis, bet ir alkūnėmis, krumpliais, keliais bei pėdomis, ritmiškai tempia, suka ir mankština kūną, spaudžia energetinius taškus bei linijas. Ypač didelis dėmesys skiriamas skausmingoms raumenų vietoms: sustingusiam kaklui ir viršutinei nugaros daliai, pečiams bei nuolat įtemptiems apatinės nugaros dalies bei kojų raumenims.

Taigi, ši dovana – nuostabus pasirinkimas ir turintiems didelį fizinį krūvį, ir dirbantiems sėdimą darbą, daug laiko praleidžiantiems prie kompiuterio. Palepinkite savo mylimą žmogų, kuris pats toli gražu ne visada atsigręžia į savo gerovę ir sveikatą.

Ypatingas masažas, kurio poveikis fizinei ir emocinei būsenai – neabejotinas

Svajojantiems nukeliauti į Tailandą „East Island SPA“ ekspertai rekomenduoja padovanoti išties unikalią patirtį – tradicinį Tailando masažą. Jo metu nenaudojami jokie aliejai, o masažuojamas žmogus dėvi specialią prieš procedūrą duodamą aprangą.

Tradicinio Tailando masažo nauda pagrįsta iš Indijos kilusios ajurvedos principais: procedūros metu naudojama akupresūra ir pagalbinės jogos pozos, kad kūno energijos linijos būtų sureguliuotos. Profesionalus SPA meistras iš Tailando masažą pradeda nuo pėdų ir juda aukštyn: keliais, alkūnėmis bei plaštakomis atlieka įvairius paspaudimus tam tikruose kūno taškuose. Taip pat meistras padeda svečiui atlikti tempimo pratimus, kad sumažėtų fizinis ir emocinis stresas. Toks masažas padidina lankstumą, sumažina skausmą ir raumenų tempimą, pagerina kraujotaką. Reguliariai atliekant šį masažą, juntamas stiprus poveikis bendrai fizinei ir emocinei viso kūno būklei.