Skrydis oro balionu


Ši pramoga gal ir kelia šiek tiek jaudulio, bet tai – nepakartojama gyvenimo dovana: nuostabus mylimo miesto kraštovaizdis ir neaprėpiami horizontai nepaprastai ramina bei leidžia į pasaulį ir save pažvelgti iš kitos perspektyvos. Leiskite artimam žmogui nors kartą gyvenime pakilti į padanges ir pasimėgauti paukščio skrydžiu! Tai – vienas populiariausių „Geros dovanos“ klientų pasirinkimų.

Pasivažinėjimas superautomobiliu


Greitis, galingas variklis ir nepriekaištingas dizainas – tai, apie ką svajoja kiekvienas automobilių entuziastas. Ikoniškasis „Ferrari“, greitasis „Lamborghini“, prabangusis „Porsche“ ar fantastiškasis „Tesla“ – telieka išrinkti, kurį kelio karalių išbandyti trasoje ar mieste, vairuojant pačiam ar šturmano vietoje, o nerealūs įspūdžiai ir emocijos – garantuoti.

SPA ar masažas


Po intensyvaus periodo kartais tesinori viską nors trumpam užmiršti, palepinti kūną ir atgaivinti mintis. O yra tokių žmonių, kurie nuolat besirūpindami visais kitais aplinkui savimi pasirūpinti nebespėja... SPA diena, atpalaiduojamasis, gydomasis ar aromaterapinis masažas, ypatingas kūno ritualas – puiki dovanos idėja tam, kuris įvertins galimybę kokybiškai pailsėti ir skirti dėmesio tik sau. Pasimėgauti SPA malonumais labai smagu ir dviese, tad galite padovanoti lepinantį laiką dviem.

Poilsis


Retas kuris atsisakytų net ir trumpų atostogų mylimame kurorte ar galimybės aplankyti dar nematytą kraštą. Įspūdžio dovanų el. parduotuvės „Gera dovana“ asortimente – gausybė poilsio su nakvyne pasirinkimų: galima rinktis viešnagę viešbutyje, sveikatinantį poilsį sanatorijoje ar nakvynę neįprastoje vietoje – dvare ar „Tipi“ namuke. Su „Gera dovana“ galima poilsiauti ir užsienyje!

Plaukimas vandens formule F2


Ekstremali patirtis ant vandens ir galimybė atrasti naujus pojūčius – tai suteikia plaukimas vandens formule F2 Kauno mariose. Vandens paviršiumi skriejant net 170 km/h greičiu užplūs tikra adrenalino banga – tokia dovana nudžiugins kiekvieną, nepaliaujantį išbandyti naujų dalykų ar ištroškusį kūne pajusti tikrą virpuliuką. Jei nedrąsu vandens formulę vairuoti pačiam, galima plaukimu mėgautis ir sėdint šturmano vietoje.

Pasivažinėjimas motociklu


Jei Jūsų artimas žmogus mėgsta greitį ir domisi technika, pasivažinėjimas motociklu jį tikrai sužavės. Tai visai kitokia patirtis, nei važiuoti automobiliu, – važinėjant motociklu galima mėgautis kur kas didesne laisve ir geriau pajusti transporto priemonės privalumus. El. parduotuvėje www.geradovana.lt galima rinktis pasivažinėjimą elektriniu, motokroso, sniego motociklu ar net žaviąja „Vespa“.

Pasivažinėjimas keturračiu


Ši dovana puikiai tiks nuotykius dievinančiam žmogui. „Gera dovana“ suteikia galimybę dovanoti pasivažinėjimą keturračiu vienam, dviem, šeimai, draugų grupei ar vaikui ir jaunuoliui. Gamtos apsuptis, smagios trasos ir adrenalino kupinos akimirkos leis pasidžiaugti ypač smagiu laiku.

Gurmaniškos dovanos


Maistas visada sujungia žmones, o vakarienė restorane ar degustacija suteikia puikią galimybę pasigardžiuoti skoniais kartu su artimaisiais. „Geros dovanos“ asortimente galima rinktis vakarienes populiariuose Lietuvos restoranuose ir kavinėse bei įvairias degustacijas: vyno, viskio, kavos, šokolado, sūrio, desertų ir kt.

Kūrybiškos pramogos


Kūrybinė veikla ne tik ugdo meninius įgūdžius, bet ir yra puiki atsipalaidavimo forma. Kai kurie žmonės labai mėgsta kurti, o kai kurie mano, kad kurti nemoka, tačiau tai netiesa – pasitelkus vaizduotę su žinovų pagalba kiekvieno rankos gali sukurti nuostabius dalykus. Be to, tokia veikla leidžia atrasti ir netikėtų savo pusių! „Geros dovanos“ asortimente rasite įvairiausių kūrybinių ir smagių pramogų – nuo keramikos, tapybos ar kvepalų, net muzikos kūrimo iki šokių pamokų.

Laisvė rinktis!

Kartais pačiam išrinkti dovaną išties sunku, bet visada galima dovanoti pasirinkimą. „Geros dovanos“ įspūdžio dovanų rinkiniai leidžia pačiam dovanos gavėjui pasirinkti norimą paslaugą (-as) / pramogą (-as) iš kruopščiai sudėlioto teminio katalogo.

Su miesto dovanų kortele padovanosite visą miestą! Tai proga atrasti miestą lankantis jo muziejuose bei kitose įvairiose pramogų vietose, ragaujant patiekalus tame mieste esančiose kavinėse, restoranuose ir kt. Šiuo metu „Geros dovanos“ asortimente yra 9 skirtingų miestų dovanų kortelės – nuo Vilniaus iki Druskininkų.

Na o „Geros dovanos“ daugkartinio atsiskaitymo dovanų kortelė leis rinktis pramogas iš viso „Geros dovanos“ asortimento – daugiau nei 3 500 įspūdžio dovanų: oro, vandens, žemės pramogų, poilsio su nakvyne, SPA, sveikatinimo ir grožio paslaugų, degustacijų ar vakarienių ir daugelio kitų. Tokia dovana leidžia neapsiriboti viena patirtimi ir suteikia galimybę trokštamas pramogas susiplanuoti pačiam.

Šios įspūdingos dovanos ne tik leis Jūsų artimam žmogui patirti kažką naujo ir įdomaus, bet ir sukurs daug malonių prisiminimų, džiuginsiančių dar ilgai. Per šias Kalėdas dovanokite tai, kas netelpa po egle, – geras emocijas, turiningą laiką ir naujus atradimus!

Apsipirkus el. parduotuvėje www.geradovana.lt dovanų čekiai pirkėjo el. pašto dėžutę pasiekia mažiau nei per 1 minutę, be to, „Geroje dovanoje“ veikia ir lojalumo klubas, į kurį įstojus kaskart nuo išleistos sumos net 10 proc. sugrįžta lojalumo taškais, kuriuos galima panaudoti perkant kitą kartą. Dovanų čekiai ir rinkiniai galioja iki 12 mėn., tad galima laisvai suplanuoti, kada pramogauti, o negalint ar nenorint pasinaudoti įteikta pramoga dovaną visada galima lengvai ir visiškai nemokamai pakeisti kita. Taip pat galimas ir dovanos galiojimo laiko pratęsimas.

Įspūdžio dovanų galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 27-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose bei 180-yje stendų visoje Lietuvoje. Išrinkti geriausias įspūdžio dovanas iš 3 500 idėjų Jūsų mylimiausiems, artimiausiems, draugams, kolegoms ar bet kam kitam visada pasiruošę „Geros dovanos“ dovanų ekspertai – fizinėse parduotuvėse ir telefonu +370 5 205 2099 (darbo dienomis 8–20 val., savaitgalį 10–20 val.). „Gera dovana“ – dovanoti gera!