1. 3 sluoksnių pūkinė pagalvė DESIRE – siekiantiems gilaus poilsio jausmo

Yra nuostata, kad kuo daugiau pūkų, tuo pagalvė yra geresnė. Išoriniuose sluoksniuose jų – net 90%, o likusią dalį sudaro plunksnos, kurios suteikia standumo. Viduriniame sluoksnyje dalį pūkų pakeitėme plunksnomis. Tai leidžia pagalvei nesubliukšti ir išlaikyti tinkamą formą ilgus metus.

Miegant ant pūkų ir plunksnų pagalvės, viršutinės kūno dalies mikroklimatas tampa idealus. Taip taupoma energija ir ryte jaučiamės geriau pailsėję. Pūkinės pagalvės nuo kūno visiškai pašalina drėgmės perteklių. Tai neleidžia nei perkaisti, nei sušalti, tad, atitinkamai, kūnui nereikia vėsintis ar šildytis.

Įsigykite artimiausiame salone LONAS arba internetu: https://www.lonas.lt/lt/328-pagalve-desire.html

2. Antklodė TENCEL – norintiems užsikloti šiltai ir minkštai. Ir tvariai.

Antklodė TENCEL – norintiems užsikloti šiltai ir minkštai. Ir tvariai.

Labai labai švelni ir minkšta antklodė TENCEL apkabina jaukumu ir nuramina nakties miegui. Tai – dėl TENCELTM liocelio pluošto, kuris yra ypatingai purus ir glotnus. Kartu su kapoko pluoštu, kuriuo papildėme užpildą, medžiagos sukuria ypatingą kūno komfortą visos nakties metu.

Savo savybėmis TENCELTM liocelis labai panašus į liną – yra higieniškas, lengvai prižiūrimas, sugeria gerokai daugiau drėgmės negu medvilnė bei ją išgarina. Tai – aplinkai draugiška medžiaga, gaminama renkantis medieną iš griežtai kontroliuojamų miškų, kuriuose vietoj nukirstų medžių pasodinami nauji.

Įsigykite artimiausiame salone LONAS arba internetu: https://www.lonas.lt/lt/309-antklode-tencel.html

3. Patalynės komplektas OTICO – sniego baltumo patalynė norintiems į miegamąjį įnešti subtilios elegancijos

Patalynės komplektas OTICO – sniego baltumo patalynė norintiems į miegamąjį įnešti subtilios elegancijos

Glotniai blizgantis paviršius, spindinti balta spalva ir klasiškas Oxford stiliaus pagalvėlių kirpimas – tegu akys ir kūnas mėgaujasi subtilia prabanga. Premium medvilnės satino žvilgesys miegamajam suteikia pakilumo jausmą, o švelnūs prisilietimai prie odos leidžia pasijusti jaukiai.

Pagalvojome apie tvarumą: pakuočių maišeliams pasirinkome tuos pačius audinius, iš kurių siuvame patalynę. Taip atsisakėme perteklinio plastiko ir naudingai panaudojame audinio atraižas. O maišelius galima naudoti vėl ir vėl – patogu keliaujant ar tvarkingai susidėti patalynę ją išskalbus.

Įsigykite artimiausiame salone LONAS arba internetu: https://www.lonas.lt/lt/147-patalynes-komplektas-otico.html

4. Chalatas SOFT BEIGE - mėgstantiems minkštus chalatus

Chalatas SOFT BEIGE - mėgstantiems minkštus chalatus

Šis chalatas yra labai minkštas ir itin tinka šaltuoju metu. Jis sukurtas iš dviejų sluoksnių: medvilnės ir sintetinio pliušo. Pirmasis, vidinis sluoksnis, gerai sugeria drėgmę, o antrasis, viršutinis, greitai ją išgarina. Tokia audinių dermė pasižymi tvirtumu bei užtikrina lengvą priežiūrą. Tegu poilsis jūsų nepaleidžia.

Įsigykite artimiausiame salone LONAS arba internetu: https://www.lonas.lt/lt/426-chalatas-soft-beige.html

5. Pledas FOREST – ieškantiems lengvo ir tvaraus pledo

Pledas FOREST – ieškantiems lengvo ir tvaraus pledo

Tvarus, minimalistinio dizaino medvilninis pledas taps ir stilinga namų interjero detale, ir mylimiausiu apsikabinimu leidžiant vakarus su knyga, prie židinio, gamtoje ar prie jūros. Sukūrėme šį pledą tiems, kuriems iki tobulos akimirkos trūksta lengvo ir jaukaus prisilietimo bei to gero jausmo viduje: įsigijau tvarų gaminį. Pledo sudėtyje net 70% perdirbtos medvilnės.

Pledą FOREST puošia išaustos linijos – tai unikalus, ritmiškas raštas, atsikartojantis ne viename mūsų gaminyje. Tai – mūsų duoklė senosioms tradicijoms. Taip papuoštas pledas leis prisiliesti prie praeities ir jaukiai pabūti dabartyje.

Įsigykite artimiausiame salone LONAS arba internetu: https://www.lonas.lt/lt/655-pledas-forest.html