Norintiems Kalėdų proga šį gėrį pasidovanoti sau ar brangiems artimiesiems, „Topo centro“ ekspertai išrinko geriausių ir perkamiausių kavos aparatų penketuką. Šie prietaisai ne tik užtikrins, kad kasdien gertumėte restorano lygio kavą tiesiog namuose, tačiau ir bus itin patogūs naudoti, stilingi bei leidžiantys improvizuoti puodelyje ieškant paties geriausio skonių derinio.

Maksimalus šviežumas ir šilkinė pieno puta

„Topo centre“ tarp visų automatinių kavos aparatų pati populiariausia serija – prieš šventes šluote šluojami „DeLonghi Magnifica Evo“ aparatai, idealiai tinkantys mėgstantiems įvairią kavą. Šis kavos aparatas siūlo 7 vienu mygtuko prisilietimu ruošiamus juodos ir pieno kavos gėrimus – nuo espreso iki latės makijato ar kapučino.

Delonghi Magnifica Evo

Šio įrenginio funkcija leidžia išplėsti kavos receptus ir įtraukti kitus gėrimus, pavyzdžiui, „Americano“, o mygtukas „My Latte“ suteikia galimybę koreguoti kavos kiekį, aromatą ir temperatūrą, kad mėgautumėtės jums asmeniškai pačia skaniausia kava.

Technologija „Thermoblock“ suteikia galimybę per 30 sekundžių pašildyti vandenį iki idealios kavos ruošimo temperatūros, o „Latte Crema“ funkcija užtikrina, kad pienas būtų tiesiog šilkinis, puta – sodri ir ilgai išliekanti. Tam galite naudoti ir augalinius gėrimus, pavyzdžiui avižų ar sojų pieną. Aparatą itin paprasta prižiūrėti, kai kurias kavos aparato dalis galima netgi plauti indaplovėje.

Kavos įvairovės ir šaltų gėrimų mylėtojams

Nuostabus radinys po šventine žaliaskare dievinantiems ne tik gėrimų įvairovę, tačiau ir šaltą kavą – „DeLonghi Eletta Explore“ kavos aparatas. Socialinėje erdvėje itin daug teigiamų atsiliepimų iš kavos mylėtojų sulaukiantis aparatas pasižymi ypač plačiu gėrimų meniu: čia rasite daugiau nei 50 karštų ir šaltų kavos gėrimų pasirinkimų, be to, yra šalto išgavimo technologija šalto brandinimo kavai „Cold brew“, o norintiems dar daugiau gėrimų idėjų – ir galimybė naudotis „Coffee Link“ programa su daugiau kaip 100 kūrybiškų receptų.

DeLonghi Eletta Explore

Šis aparatas turi ir funkciją kavai išsinešti: tokiu būdu galite paruošti gėrimų iki 473 ml, o pakeliamas nulašėjimo padėklas leis naudoti iki 16 cm aukščio kelioninį puodelį. „Eletta Explore“ turi 2 pieno grafinus – „Latte Crema Hot“ ir „Latte Crema Cool“, kad galėtumėte paruošti nuostabių karštų ir šaltų gėrimų su pienu. Taip pat ši sistema puikiai tinka vis labiau populiarėjantiems augalinio gėrimo pasirinkimams – avižų, migdolų, sojų pienui.

Kai tarp dizaino, kokybės ir skonio rinktis nereikia

Pats populiariausias tarp puikiai žinomo prekių ženklo kavos aparatų – „Jura E8 Dark Inox“ pateisins net išrankiausiųjų lūkesčius. Elegantiškas ir modernus dizainas bei itin paprastas aparato valdymas, o vos vieno mygtuko paspaudimu galite paruošti gėrimus net pagal 17 skirtingų receptų. Kiekvieną siūlomą receptą galėsite pritaikyti ir savo skoniui, ir mėgstamiausio puodelio dydžiui. Pupelės šiame aparate kaskart sumalamos šviežiai, tad kiekvienas kavos puodelis dvelks nuostabiu aromatu.

Jura E8 Dark Inox

Anot „Topo centro“ ekspertų, tokia kalėdinė dovana – ir itin tvarus pasirinkimas, mat „Jura“ prekių ženklas pasižymi ilgaamžiškais, itin kruopščiai pagamintais prietaisais, o konkrečiai šiame aparate yra net malūno budėjimo režimas, kuris tausoja malūnėlį, kai šis nenaudojamas. Itin svarbus higienos klausimas čia irgi užtikrinamas vieno mygtuko paspaudimu – pieno sistemos švara iškart bus pasirūpinta.

Kapsulinių aparatų pasaulyje – du favoritai

Ieškantiems piniginei itin draugiško kalėdinio siurprizo – šiuo metu itin populiarūs ir mažieji kapsuliniai kavos aparatai. Vienas pirkėjų favoritų – „DeLonghi Dolce Gusto“. Šis italų kūrinys patraukia ne tik subtiliu dizainu, tačiau ir itin patogiu valdymu, galimybe pasirinkti iš daugybės skirtingų gėrimų. Jis itin perkamas ir dėl savo kompaktiškumo – tokiam aparatui vietos atsiras net itin mažoje patalpoje.

Delonghi Dolce Gusto

„Dolce Gusto“ sistema garantuoja ne tik puikios kokybės kavą, bet ir paprastą bei itin švarų gaminimo procesą. Naujieji „MiniMe“ kavos aparato modeliai išsiskiria savo jaunatvišku dizainu ir funkcionalumu. Galite nusistatyti norimą gėrimo kiekį, o dėl energijos taupymo funkcijos prietaisas automatiškai išsijungs, jei bent 5 min. jo nenaudosite.

Nespresso Essenza Mini

Kitas pirkėjų iš pirmo žvilgsnio pamiltas kapsulinis kavos aparatas – „Nespresso Essenza Mini“. Šis itin kompaktiškas ir subtilus aparatas leis mėgautis puikiausio restorano lygio kava. Nepriekaištinga kokybė, minimalistinis dizainas ir itin paprastas naudojimas – visa tai sutilpo į šį „Nespresso“ prietaisą. Be to, galite rinktis iš dviejų skirtingų aparato formų, kad bet kokio dizaino namuose jis atrodytų nepriekaištingai.

Linkime šiltas akimirkas įprasminti laiku su brangiais žmonėmis ir puikiu kavos gėrimu!