„TriCollagen Joints“ socialinio projekto organizatoriai keliaudami po pastebi, kad ypač daug lietuvių dėl sąnariuose jaučiamo diskomforto negali atlikti net paprasčiausių fizinių darbų. Pirmą kartą Tauragėje vykusio projekto finalistų istorijos įrodė, kad sąnarių problemos gali užklupti tiek jauną, tiek garbaus amžiaus žmogų. Loreta džiaugiasi, kad dalyvaudama socialiniame projekte turėjo galimybę nemokamai išklausyti kineziterapeuto Mariaus Okmano paskaitos apie kasdienio judėjimo svarbą, o patekusi į finalinį etapą gavo asmeninius fizinio aktyvumo patarimus iš sporto trenerės. Taip pat jai buvo padovanota po dvi sąnarių būklę stiprinančio preparato „TriCollagen Joints“ pakuotes.

Papasakokite, kokiomis problemomis skundėtės, kad Jūsų dėmesį patraukė sveikatinimo projektas sąnarių būklei stiprinti?

„Prieš 3 metus, kai tūpdavausi ar keldavausi, ėmė traškėti sąnariai. Ilgą laiką nekreipiau į tai dėmesio, bet vėliau ėmiau jausti dar ir nemalonius pojūčius peties srityje. Nebegalėjau lengvai pakelti rankos, nes ji pasidarė sunki, jausdavau diskomfortą rankos kėlimo metu. Taip pat peties sąnarys dažnai tirpdavo.”

Kada pirmą kartą išgirdote apie trikolageno linijos produktus sąnariams?

„Jau prieš kurį laiką mačiau „TriCollagen Joints“ reklamą, bet nedrįsau įsigyti. Visgi, kai pamačiau, kad vyksta sveikatinimo projektas mano mieste, iškart nusprendžiau jame išbandyti savo jėgas.”

Ar anksčiau bandėte spręsti sąnarių keliamas problemas?

„Gydytojas išbandyti sąnarių būklei gerinti skirtų papildų rekomendavo jau gerokai anksčiau, tad buvau jų nusipirkusi. Vartojau papildus tablečių pagrindu ir, deja, nepajutau pagerėjimo. Skysto pavidalo preparatų, kaip „TriCollagen Joints”, iki projekto nebuvau bandžiusi.”


Kaip bendrai vertinate sveikatinimo projektą sąnarių būklei stiprinti? Kas jame labiausiai patiko?

„Man labai patiko, kad ne tik gavau progą išbandyti veiksmingą ir man labai tikusį preparatą sąnarių būklei gerinti, bet ir tai, kad projekto metu paskaitas vedė savo sričių specialistai. Pavyzdžiui, kineziterapeutai išsamiai papasakojo, kaip mankštinti savo sąnarius, kad jiems nepakenkti. Tuos pratimus darau lig šiol ir jie ypač padeda, kai dirbant prie kompiuterio, paskausta pečių ir kaklo sritis. Ir žinoma, jaučiu pačio produkto teikiamą naudą mano sąnariams.”

Ar po savo vartojimo patirties rekomenduosite „TriCollagen Joints“ kitiems?

„Jau rekomendavau „TriCollagen Joints“ savo vyrui, kuris yra kariškis ir skundžiasi prasta sąnarių būkle. Jis greitai pradės vartoti šį preparatą, tad labai lauksiu jo atsiliepimų. Daugiau rekomendacijų išdalinti nespėjau, bet mielu noru tai darysiu. Šiaip rekomenduočiau šio gamintojo produktus ne tik tiems, kurie turi sąnarių problemų, bet ir tiems, kurie, pavyzdžiui, nori pagerinti savo odos būklę, nes gamintojai turi ir puikų bei labai veiksmingą produktą odos, plaukų bei nagų būklei puoselėti TriCollagen Peptide“

Siekiant efektyvaus visų svarbiausių medžiagų sąnarių būklei gerinti pasisavinimo, „Tricollagen Joints“ „nepakuotas“ į tabletes, o parduodamas skysta forma buteliukuose.

Neleiskite sąnarių problemoms varžyti Jūsų kasdienybės ir grąžinkite sau judėjimo laisvę su „TriCollagen Joints“. Daugiau atsiliepimų apie trikolageno produktus ir sveikatinimo projektus rasite www.trikolagenas.lt arba „FenoQ TriCollagen“ Facebook paskyroje!