Papasakokite, kokios sąnarių problemos ribojo Jūsų kasdienybę?

„Dirbu kirpykloje, tad nuolat tenka stovėti, dažnai susilenkti, o tai anksčiau man kainuodavo nuolatinius nemalonius pojūčius nugaros srityje. Iš tiesų prieš pradedant vartoti TriCollagen Joints“ buvau kritinėje situacijoje, nes nebežinojau, kaip padėti sau.“

Kaip anksčiau bandėte sau padėti susidoroti su nugaros srityje juntamais nemaloniais pojūčiais?

„Kokių tik papildų nesu vartojusi, pradedant omega rūgštimis ir įvairiais kalcio preparatais, tačiau rezultato, deja, nejutau. Jau atrodo buvau susitaikiusi su ta mintimi, kad niekas man nebepadės. Pamenu, kad draugams pasakius, jog nusipirkau „TriCollagen Joints“ jie mane išvadino pernelyg patiklia, tačiau lig šiol džiaugiuosi, kad vadovausi savo galva ir ryžausi jį išbandyti.“

Kaip prasidėjo Jūsų pažintis su sąnarių būklei gerinti skirtu produktu „TriCollagen Joints“?

„Netikėtai socialiniame tinkle „Facebook“ pamačiau vieno nepažįstamo žmogaus paliktą atsiliepimą. Kaip šiandien pamenu, atsiliepime dukra mamos vardu dėkojo TriCollagen Joints“ preparato gamintojams. Gaila, kad niekur neberandu to komentaro, nes jei rasčiau tikrai norėčiau nuoširdžiai padėkoti tai moteriai. Visgi, pasitikėjimo pridėjo ir tai, kad šio preparato gamintojas man buvo puikiai pažįstamas iš anksčiau, nes esu vartojusi jo kurtą žarnyno veiklos gerinimo produktą, kuris man labai patiko.“

Kada supratote, kad Jūsų kasdienis darbas gali būti be nuolat juntamo diskomforto nugaros srityje?

„Vieną dieną, kai jau buvau suvartojusi dvi šio preparato pakuotes, netikėtai supratau, kad galiu lengvai pasilenkti, o mašinoje nebereikia nuolat ieškoti patogios sėdėjimui padėties. Atrodo, kad imtos ir išspręstos tokios paprastos problemos, bet man jos jau buvo tapusios nepakeliamomis“.

Minėjote, kad Jūs patikėjote vienu perskaitytu atsiliepimu ir užsisakėte produktą. Ar pati kitiems, turintiems sąnarių problemų, rekomendavote „TriCollagen Joints“?

„Iš pradžių preparatą patikrinau „ant savęs“, o kai supratau, kad jis iš tiesų veikia - iškart jį nupirkau tėvams. Išgirsti iš tėvų lūpų ne skundus, kaip jie prastai jaučiasi, o žodžius „Jolantuk, man jau geriau“ buvo vienas maloniausių dalykų gyvenime.“

Sakoma, kad vyresniame amžiuje sąnarių problemas spręsti užtrunka kur kas ilgiau. Kaip sekėsi Jūsų tėvams?

„Mano 82 metų tėtis vėl gali judėti laisviau. Tuo tarpu 80 metų mama net ant dviračio nebegalėjo užlipti, tačiau dabar ji ne tik nuvažiuoja iki miestelio, bet ir bulves iš rūsio atsineša pati.

iekiant efektyvaus visų svarbiausių medžiagų sąnarių būklei gerinti pasisavinimo, „Tricollagen Joints“ „nepakuotas“ į tabletes, o parduodamas skysta forma buteliukuose.

Nepaisant posakio, kad šuo ir kariamas pripranta, visgi, susitaikyti su kasdieniu judėjimo apribojimu nederėtų. Kaip rodo Jolantos ir jos tėvų patirtis, gyvenimas gali kardinaliai pasikeisti. Šiuo metu TriCollagen komanda keliauja po Lietuvą ir moko, kaip padėti sau turint problemų su sąnariais. Pasitikrinkite, kada komanda bus jūsų mieste!

Didelio įsitraukimo sulaukiančiais socialiniais projektais garsėjanti „TriCollagen Joints“ komanda, jau penkerius metus iš eilės organizuoja sąnarių būklei stiprinti skirtus sveikatinimo projektus. Organizatoriai pažymi, kad dalyvauti ryžtasi ne tik rimtų sąnarių problemų turintys asmenys, bet ir tie, kurie pajuto tik pirmuosius jų būklės prastėjimo požymius. Tikima, kad profilaktinis sąnarių stiprinimas gali prisidėti prie to, kad ateityje vis mažiau lietuvių jaus sąnarių keliamą diskomfortą. Žmonės dalyvaudama socialiniame projekte turi galimybę nemokamai išklausyti kineziterapeuto paskaitos apie sąnarių būklės gerinimą ir gauna nemokamai išbandyti TriCollagen Joints pakuotę. Patekus į finalinį etapą dalyvius konsultuoja sporto treneris, kuris individualiai parenka tinkamiausius pratimus kilusioms sąnarių problemoms mažinti.

Daugiau atsiliepimų apie trikolageno produktus ir sveikatinimo projektus rasite www.trikolagenas.lt arba „FenoQ TriCollagen“ Facebook paskyroje!