„TriCollagen Joints“ socialinio projekto organizatoriai keliaudami po Lietuvą kaskart įsitikina, kiek daug tautiečių kasdien susiduria su sąnarių problemomis. Pirmą kartą Utenoje vykęs projektas nustebino tuo, kad visi finalistai pajuto sąnarių būklės pagerėjimą, tad vėl gali nevaržomai atlikti kasdienius darbus. Alvydas dalyvaudamas socialiniame projekte turėjo galimybę nemokamai išklausyti kineziterapeuto paskaitos apie kasdienio judėjimo svarbą, o patekęs į finalinį etapą gavo asmeninius fizinio aktyvumo patarimus iš sporto trenerės. Taip pat jam buvo padovanota po dvi sąnarių būklę stiprinančio preparato „TriCollagen Joints“ pakuotes.

Papasakokite, kokios sąnarių problemos Jus kankino, kad nusprendėte dalyvauti sąnariui būklei stiprinti skirtame socialiniame projekte?

„Jau kurį laiką mane kankino nemalonūs pojūčiai kojų ir rankų sąnariuose. Tai ypač pasireikšdavo vakarais, kuomet negalėdavau ilgai užmigti, tad atsikeldavau iškart blogos nuotaikos. Dirbu statybų sektoriuje, tad darbas darėsi vis labiau nemielas, nes tiesiog negalėjau dirbti pilnu pajėgumu.”

Kaip anksčiau bandėte stiprinti sąnarių būklę, kad išvengtumėte jų keliamo diskomforto?

„Ieškojau būdų, kaip sau padėti jau seniai. Bandžiau įvairius papildus, bet niekas nepadėjo ir vis tiek jausdavausi blogai.“


Kur pirmą kartą išgirdote apie sąnarių būklei skirtą preparatą „TriCollagen Joints“?

„Mačiau reklamą internete ir jau tada jis mane „užkabino“. Pradėjau skaityti komentarus, dar vėliau pažįstamas parekomendavo šį preparatą, nes jam jis labai padėjo. Galiausiai įsigijau jį ir pats, o vėliau dar ir sveikatinimo projekte sudalyvavau.“

Sakoma, kad lietuviai garsiai dalinasi neigiama patirtimi, o teigiamus atsiliepimus verčiau pasilieka sau. Ar Jūs rekomendavote šį produktą kitiems?

„Rekomendavau visiems, kurie turi sąnarių problemų ir sakiau, kad Jūs turite pabandyti „TriCollagen Joints“. Pats buvau tokioje pat situacijoje, laimei, patikėjau draugo rekomendacija išbandyti šį geriamą preparatą.“

Nelaukite užuojautos, imkite gyvenimą į savo rankas ir išbandykite „TriCollagen Joints“! Daugiau atsiliepimų apie trikolageno produktus ir sveikatinimo projektus rasite www.trikolagenas.lt arba „FenoQ TriCollagen“ Facebook paskyroje!