Suomiška sofa „Loft“ - šiuolaikiška, modernaus dizaino ir skandinaviško stiliaus poilsio oazė! Sofos stilius ir naudojamas užpildas visgi yra esminiai kriterijai, kurie turėtų nulemti mūsų sprendimą. Ši „Loft“ sofa gali būti dviejų tipų užpildo: minkšto baldinio porolono ir su papildomu plunksnų sluoksniu, kuris suteikia šiek tiek tvirtumo ir standumo. Tai labai minkštas, ypač komfortabilus baldas.

Sofa „Loft“ (ISKU nuotr.)

„Loft“ serijos sofos yra modulinės. Tai privalumas ir išskirtinumas. Moduliniai baldai lengvai transformuojami - atskiriami arba jungiami su papildomomis dalimis. Tai suteikia visišką laisvę, šios serijos baldus pritaikyti kiekvienai individualiai erdvei!

Sofa „Loft“ (ISKU nuotr.)

Kampinė sofa - puikus pasirinkimas ieškantiems erdvaus, patogaus baldo poilsiui visai šeimai. 2-vietė ar 3-vietė „Loft“ sofos gražiai įsilies mažesnėje, namų ar biuro, erdvėje. Rinktis galite ne tik sofos modelį ar dydį, bet ir audinių, odos bei kojelių spalvą. Iš dešimčių skirtingų gobelenų tikrai rasite jums patinkantį. Galutinė baldo kaina priklausys nuo jūsų pasirinkimo.
„Pohjanmaan“ - ilgametę patirtį turintis Suomijos baldų gamintojas. Pasitikėkite skandinaviška kokybe bei dizainu ir šiais baldais mėgausitės ilgai!

Sofa „Loft“ (ISKU nuotr.)

Užsakymo nr.: PT_78837257