Apsidrausti paskatino vyras

Žinia, jog vieni žmonės gyvybės ir kritinių ligų bei traumų draudimą laiko būtinybe, o kai kuriuos apie tai susimąstyti paskatina artimieji jau po to, kai pajunta, ką reiškia draudimo nauda ištikus ligai ar nelaimei. „Allianz Lietuva“ finansų konsultanto asistentas Artūras Lesauskas pasakoja, jog būtent toks atvejis nutiko jo klientei – draustis paskatino vyras.

„Klientės vyras – ilgametis mano klientas, pats jau patyręs, ką reiškia traumos, ir kaip gelbėja mūsų išmokos. Vienąsyk, po itin rimtos traumos jis žmonai tiesiog pasakė, jog ši taip pat privalo apsidrausti – ir gyventi ramiau, ir dėl gydymo ar reabilitacijos galvos sukti nereikia. Ir ką jūs manote? Moteris sudarė gyvybės draudimo sutartį, pasirinko kritinių ligų apsaugą, o neparėjus ir dvejiems metams klientei buvo diagnozuota limfoma – kraujo sistemos vėžys. Moteris aktyvi, jauna, vos 40 metų amžiaus – tikrai žemė iš po kojų slydo išgirdus tokią diagnozę“, - pasakoja A. Lesauskas.

Allianz Lietuva finansų konsultanto asistentas Artūras Lesauskas

Pasak finansų konsultanto asistento, klientei „Allianz Lietuva“ išmokėjo daugiau nei 30 tūkst. eurų siekiančią išmoką už kritines ligas.

„Kalbėjausi su kliente, „Allianz Lietuva“ išmokos dydis ją maloniai nustebino. Tuomet ji tikino drąsiau svarstysianti ir gydymosi galimybes užsienyje. Jaučiau, jog žmogui tapo ramiau, atsirado užtikrintumo ir jėgų kovai su tokia rimta liga. O mums ramu, jog tikrai pasirūpiname savo klientais“, - sako A.Lesauskas.

Klientų padėkos – motyvuoja

„Galbūt keisti mes, finansų konsultantai, žmonės, bet mus tikrai džiugina klientų skambučiai, kai gavę išmokas jie pasako, jog turės ilgesnės reabilitacijos galimybę sanatorijoje, jog net pamiršta galvoti, iš ko gyvens, kai gydysis. Kartais paskambina ir dėkoja, kad savu laiku priėmė tinkamą sprendimą ir su finansiniu užnugariu jaučiasi saugiau, ramiau. O geriausia, kai paskambina ir sako, štai – dabar parodysiu visiems draugams, kurie netikėjo, ką reiškia geras draudimas“, - mintimis dalijasi Artūras.

Pasak jo, kiekviena skaudi traumos, ligos ar netekties istorija išmoko, jog draudimas reikalingas kiekvienam. „Allianz Lietuva“ kritinių ligų draudimas klientams suteikia galimybę net ir susirgus vėžiu ieškoti geriausio įmanomo gydymo, vaistų. Patyrusiems traumą – leidžia neskubant atsistoti ant kojų ir grįžti į darbus neskaičiuojant, iš ko gyvens rytoj.

„Tos istorijos mus motyvuoja dar labiau atsižvelgti į kliento poreikius, suformuoti paslaugų paketą taip, kad kritiniu momentu draudimo išmoka būtų tikrai vertinga ir klientas tikrai pamatytų šviesą tunelio gale net ir sunkiausiomis akimirkomis. Mūsų svarbiausias tikslas, finansines paslaugas pritaikyti pagal kliento poreikius taip, kad jis gyventų ramiai, kad žinotų, jog ištikus nelaimei – juo pasirūpins Allianz Lietuva“.

Lietuvos banko duomenimis „Allianz Lietuva“ per dešimtmetį savo gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju išmokėjo daugiausiai rinkoje, 38,8mln. eurų (Lietuvos bankas, 2013-01-01 – 2022-12-31). Vien 2022 metais gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju išmokėjo 5,4 mln. eurų.

Išmokos „Allianz Lietuva“ gyvybės draudimo klientams nelaimės atveju nuo veiklos pradžios iš viso sudaro 52 mln. eurų („Allianz Lietuva“ 2022-12-31).

Šaltinis
Temos
Projektas „Gyvenk drąsiai kartu su Allianz“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją