Jeigu vis dar neturite idėjų, kaip šiemet pasveikinsite savo šeimos narius, draugus, kolegas ar kitus brangius žmones, siūlome užmesti akį į svetainėje Akcijos.lt esančius gruodžio mėnesio parduotuvių leidinius. Esame įsitikinę, jog atrasite puikių šventinių dovanų idėjų. O šiame straipsnyje norime trumpai pristatyti, kokias kalėdines dovanas šiemet siūlo prekybininkai.


Grožio priemonių rinkiniai

Statistika liudija, jog įvairios grožio, kosmetikos priemonės – vienos iš populiariausių šventinių dovanų. Ypatingai – grožio priemonių rinkiniai, kurie įprastai būna dailiai supakuoti, dvelkia prabanga. Nuperki tokią dovaną ir nebereikia „sukti galvos“ dėl įpakavimo ar pateikimo.

Štai, pavyzdžiui, parduotuvės „Eurokos“ gruodžio mėnesio leidinyje galime atrasti ne vieną šventinį grožio priemonių rinkinį. O geriausia tai, kad ir kainos – itin patrauklios, mat didžiajai dailiai prekių taikoma net iki 50 proc. nuolaida. „Lacoste“ vyrų kosmetikos rinkinys, „Sence“ rinkiniai odai ir plaukams, žaismingas „Moschino“ kosmetikos rinkinys, vaikams skirti grožio rinkiniai – patikėkite, pasirinkimas išties didžiulis. Perverskite šventinį „Eurokos“ leidinį ir įsitikinkite patys.

Įvairiausių grožio priemonių rinkinių galima atrasti ir parduotuvės „Drogas“ gruodžio mėnesio leidinyje. „Q+A“, „Nivea“, „Maybelline New York“, „Garnier“, „Ted Baker“ – tai tik keli prekės ženklai, kurių kalėdiniai rinkiniai puikuojasi parduotuvės „Drogas“ leidinyje. Užmeskite akį ir, esame tikri, atrasite puikių dovanų savo artimiesiems.

Sveikatingumo dovanos

Tikriausiai sutiksite, jog išrinkti dovaną vyresnio amžiaus tėvams ar seneliams – itin sudėtinga užduotis. Juk jie, paklausti ko norėtų Kalėdoms, dažniausiai pareiškia: „Nieko nereikia“. Vis tiek norite nustebinti brangiausius žmones? Jei taip, neprašausite pro šalį jiems nupirkę sveikatingumo dovanas: vitaminus ar maisto papildus. Juk sveikata – didžiausia dovana, tiesa?

Svetainėje Akcijos.lt rasite skirtingų Lietuvos vaistinių gruodžio mėnesio leidinius. Siūlome neskubėti, atidžiai peržiūrėti pasiūlymus, palyginti kainas ir... Skuosti į vaistinę, kurioje jūsų pasirinktai prekei taikoma geriausia kaina. Tiesa, prieš pirkdami vitaminus ar maisto papildus, nepamirškite pasitarti su vaistininku.

Dovanos namų jaukumui

Ieškote mielos dovanėlės draugei/-ui ar kolegei/-ai? Siūlome padovanoti daiktą, susijusį su namų jaukumu: tai galėtų būti kalėdiniai eglės žaisliukai, žvakės, namų kvapai, šilti pledai, keramikos dirbiniai ir pan.

Tokių dovanų idėjų rasite svetainėje Akcijos.lt, kategorijoje „Namams ir buičiai“. Peržiūrėkite „Senukų“, „Jysk“, „Ermitažo“, „Pepco“ ir kt. leidinius – šiemet prekybininkai siūlo kaip niekad daug įvairiausių jaukių smulkmenų už itin patrauklias kainas.

Elektronika ir buitinė technika

Kalėdos – idealus metas atnaujinti ir savo buitinę techniką ar namuose esančią elektroniką. Juk būtent žiemos švenčių metu parduotuvėse taikomos geriausios nuolaidos. Štai, pavyzdžiui, parduotuvės „TECHasas“ gruodžio mėnesio leidinyje rasite puikių akcijų skalbimo mašinoms, šaldytuvams, viryklėms. Taip pat – smulkiajai buitinei technikai, tokiai kaip kavos aparatai, karšto oro gruzdintuvės ir pan. O kur dar nuolaidos elektronikos prekėms: televizoriams, telefonams, planšetėms ir kt.

Klausiate, kodėl prieš perkant verta perversti akcijų leidinius? Galėsite palyginti skirtingų parduotuvių kainas. Tokiu būdu ne tik nusipirksite geriausias kalėdines dovanas, bet ir sutaupysite.

Skanios dovanos
Ir žinoma, kokios gi Kalėdos be skanėstų! Puslapyje Akcijos.lt rasite maisto prekių parduotuvių šventinius leidinius, kuriuose puikuojasi nuolaidos saldumynams, kavai ir arbatai ir kitiems gardumynams. Juk kiekviena dovana tampa geresnė, kai prie jos pridėtas skanus šokoladas ar aromatingas gėrimas, tiesa?