Vienas tokių būdų – sekti savo aktyvumą vis labiau populiarėjančiais išmaniaisiais laikrodžiais. „Atsidavę sportui“ autorius Aurimas demonstruoja ir pasakoja, kaip savarankiškai taisyklingai sportuoti, kas gali padėti tai daryti bei kaip sekti savo rezultatus naudojantis išmaniuoju laikrodžiu „Fitbit Ionic“.

„Fitbit Ionic“ leidžia ne tik stebėti nueitų žingsnių skaičių, atstumą, širdies ritmą, bei sudegintas kalorijas, bet ir pateikia dienos aktyvumo statistiką. Tai suteikia kur kas daugiau žinių sportuojantiems, aktyviai gyvenantiems žmonėms, kurie nori nuolat judėti į priekį. „Fitbit Ionic“ išmaniajame laikrodyje taip pat veikia aplikacija „Fitbit Coach“, kuri siūlo naudotojams skirtingas treniruotes, atvaizduoja jas ekrane bei skaičiuoja laiką. Su „Ionic“ laikrodžiu galėsite pasirinkti ir treniruočių tipus: nuo bėgimo iki intensyvių treniruočių su svoriais, o jų metu vis dar žinoti, kas vyksta jūsų pašto dėžutėje ar socialiniuose tinkluose. Laikrodis atsiųs visus pranešimus.

Fitbit

Dar viena svarbi funkcija, integruota į šį išmanujį laikrodį, miego kokybės sekimas. Žinosite, kada miegate budriai, kada – giliai, ar pavyksta miegoti reikiamais miego ciklais. Remiantis jūsų dienos sugeneruotais rodikliais, laikrodis apibendrins jūsų fizinį pasiruošimą. Visų šių rodiklių visuma leidžia daryti išvadas apie sveikatos būklę ir ją gerinti. Laikrodis taip pat siunčia motyvuojančius pranešimus bei pateikia asmenines įžvalgas, kaip pagerinti savo fizinę būseną bei bendrą organizmo gerovę.

Užsakymo nr.: PT_77751883