Pirmasis faktas. Taip! Kukurūzai papildo mūsų gaminamą ėdalą maistinėmis medžiagomis.

Kiekviename grūde yra daugybė maistinių medžiagų. Baltymai, skaidumos ir riebalų rūgštis – tai tos naudingos maistinės medžiagos, kurių gausu kukurūzo grūde. Kukurūzų krakmolas – angliavandenių šaltinis, kurį kačių ir šunų organizmas gali suvirškinti. Būtent kukurūzų glitimas – daug baltymų turinti grūdo dalis, kuri yra koncentruotas antioksidantų šaltinis.

Ar žinote, kad sumalami į miltus kukurūzai, lengvai suvirškinami ir įsisavinami gyvūno organizmo?

Kukurūzai yra puikus maistinių medžiagų šaltinis. Taikant specialią malimo technologiją, skaidulos, angliavandeniai ir riebalai pašalinami, kad liktų tik daug baltymų turintys kukurūzų glitimo miltai. Kukurūzuose yra daug tam tikrų aminorūgščių, kurios ypač stiprina odą ir šlapimo pūslę. Kukurūzuose esantys antioksidantai stiprina bendrą organizmo būklę ir apsaugo sveikas ląsteles. Kačių ir šunų alergijos kukurūzams atvejai yra ypač reti. Juose yra daug A, E ir B grupės vitaminų, mineralų – cinko ir mangano. Visi jie yra labai svarbūs, kad oda būtų sveika.

Antrasis faktas. Taip! Grūdai papildo mūsų gaminamą ėdalą maistinėmis medžiagomis

Grūduose yra labai daug maistinių medžiagų. Kviečiuose gausu mineralų, įskaitant magnį ir geležį. Juose taip pat yra daug kompleksinių angliavandenių ir skaidulų. Kviečių glitime yra daug baltymų ir svarbiausių aminorūgščių, o ryžiai gyvūnui yra puikus energijos šaltinis. Tai – lengviausiai virškinami angliavandeniai, stiprinantys virškinamąjį traktą.

Kuo grūdai naudingi gyvūnams? Grūdai yra kviečių, kukurūzų, rugių, avižų, ryžių ir sorų sėklos. Į gyvūnų ėdalą dedami grūdai yra puikus energijos šaltinis, padedantis užtikrinti visavertę ir subalansuotą mitybą. Nevirškinamas išorines luobeles „Royal Canin®“ pašalina, todėl grūdus katės ir šunys lengvai virškina. Iš užregistruotų alergijos nuo maisto atvejų katėms ir šunims ją dažniausiai sukelia baltymai, pavyzdžiui, jautiena, pieno produktai, vištiena ir žuvis.

Ar žinote, kad grūdai yra puikus kačių ir šunų sveikatai naudingų aminorūgščių, vitaminų, mineralų, angliavandenių, skaidulų ir riebalų rūgščių šaltinis? Kačių ir šunų alergijos nuo angliavandenių atvejai yra labai reti.

Trečiasis faktas. Taip! Dehidratuoti mėsos miltai ir subproduktai padeda užtikrinti mūsų gaminamo ėdalo maistingumą

Dehidratuoti mėsos miltai ir subproduktai yra puikus baltymų šaltinis. Dehidratuota mėsa yra paprasta mėsa, iš kurios pašalintas vanduo ir riebalai. Tinkamai apdorojus, ji yra puikus kokybiškų ir gyvūno lengvai virškinamų baltymų šaltinis. Jūsų augintinio sveikatai būtinų baltymų, vitaminų ir mineralų labai daug yra subproduktuose, pavyzdžiui, širdyse, kepenyse ir plaučiuose. „Royal Canin®“ naudoja aukštos kokybės organų mėsą (mūsų produktų sudedamųjų dalių sąraše vadinama gyvulinės kilmės produktais). Mūsų naudojama organų mėsa yra ne tik saugi ir maistinga, bet ir mažiau veikia aplinką.

Ar žinote, kad šviežioje mėsoje gali būti iki 85 % vandens ir tik 10–30 % baltymų? Kai dehidratuojant mėsą iš jos pašalinamas vanduo, baltymų koncentracija padidėja virš 90 %.

Ketvirtasis faktas. Taip! Antioksidantai ir konservantai padeda užtikrinti mūsų gaminamo ėdalo maistingumą

Antioksidantai neleidžia sudedamosioms dalims skaidytis ir sugesti, todėl gyvūnų ėdalas ilgiau išlieka šviežias. Patentuotas mūsų naudojamų konservantų kompleksas padeda užtikrinti, kad gyvūnų maiste neaugtų pavojų keliantys pelėsiai, mielės ir bakterijos.

Mūsų ėdalas padeda užtikrinti, kad riebalai ir aliejai jūsų gyvūno maiste neapkarstų. „Royal Canin®“, neviršydama saugių ribų, naudoja natūralių ir patvirtintų sintetinių antioksidantų mišinį. Mūsų naudojami žmonių maisto antioksidantai patvirtinti Europos, Amerikos, Australijos ir Naujosios Zelandijos reguliavimo institucijų. Natūralūs antioksidantai, kuriuos mes naudojame: vitaminas C, vitaminas E, liuteinas ir aminorūgštis taurinas.

Ar žinote, kad „Royal Canin®“ naudojami antioksidantai apsaugo maistą, kad jis nesugestų ir nepakenktų gyvūno sveikatai?

Penktasis faktas. Taip! Kviečių glitimas papildo mūsų gaminamą ėdalą maistinėmis medžiagomis

Kviečių glitime yra daug baltymų. Į gyvūnų ėdalą dedamas kviečių glitimas yra puikus svarbiausių aminorūgščių šaltinis. Jomis papildomos tos, kurios gaunamos iš gyvulinės kilmės sudedamųjų dalių – taip užtikrinamas geriausias gyvūnų ėdalo maistingumas.

Glitimas yra maistiniu požiūriu vertingi augaliniai baltymai, kurių yra kviečiuose, rugiuose, grikiuose, miežiuose ir avižose. Kviečiai yra vieninteliai javai, kuriuose yra gliadino – glitimo, kuris žmonėms sukelia celiakiją. Pranešimų, kad šia liga sirgtų katės, negauta. Pranešta tik apie atvejį, kai ja sirgo vienos selekcinės linijos airių seterio veislės šunys.

Ar žinote, kad kviečių glitime yra iki 80 % baltymų, iš kurių 99 % gyvūno organizmas suvirškina ir įsisavina?

Užsakymo nr.: PT_77785065