Ne visos šeimos sau gali leisti kai kuriuos dalykus, pavyzdžiui, atsinaujinti vaikų kambarį. „EuroSpintos“ vadovaujasi vertybe, kad vaikai yra mūsų visų ateitis, todėl įmonė nusprendė surengti konkursą ir vienai laimingai Lietuvos šeimai padovanoti naują spintą.

Tai nebus jau pagaminta ir standartinė spinta: laimėjusi šeima turės galimybę pati išsirinkti tiek spintos dizainą, tiek jos dydį bei komplektaciją. Įmonės projektuotojai atvykę į laimėjusios šeimos namus ir pagal jų užsakymą bei pageidavimus suprojektuos ir pagamins būtent tokią spintą, kokios norės klientas.

Tam, kad ši žinia pasiektų kuo didesnį žmonių ratą, ir galimybę, atnaujinti vaikų kambarį, turėtų kuo daugiau Lietuvos šeimų, maloniai sutiko padėti ir socialinių tinklų žvaigždė V. Siegel, kuri konkursu pasidalino savo „Instagram“ profilyje.

EuroSpintos nuotr.

Šią akciją sugalvojusi įmonė tikina, kad būti socialiai atsakingu nėra kažkokia mada, o nuoširdus noras bent truputį prisidėti prie geresnio kažkieno gyvenimo, todėl žinute ragina dalintis visus, pažįstančius šeimą, kuriai tokia dovana būtų mažos svajonės išsipildymas.

Konkurso dalyvavimo sąlygos

„EuroSpintos“ feisbuke ir instagrame profiliuose po pranešimu parašykite, kas daro jūsų šeimą laimingą, būtinai pažymėkite bent vieną žmogų, kuriam būtų įdomus šis konkursas bei pasidalinkite žinute.

EuroSpintos nuotr.

Svarbu: konkurse dalyvaujančiųjų šeimoje turi būti bent vienas nepilnametis asmuo.

Apie „EuroSpintos“

Ilgametę patirtį rinkoje turintys „EuroSpintos“ gamintojai naudoja metodus, garantuojančius kokybę ir ilgaamžiškumą. Įmonė projektuoja, gamina bei montuoja spintas stumdomomis durimis, prieškambario spintas, miegamojo ir mansardines spintas, slenkančias sistemas bei kokybiškus virtuvės baldus.

EuroSpintos nuotr.

Kokybiški ir stilingi baldai yra tai, ko pageidauja „EuroSpintos klientai, todėl bendrovės tikslas – patenkinti net ir išrankiausių klientų poreikius, atsižvelgiant į mažiausias smulkmenas, kurios iš tiesų yra ypač svarbios.

Kiekvieno „EuroSpintos“ suprojektuoto ir pagaminto baldo dizainas yra unikalus, o įmonės siūlo įvairių tipų ir konstrukcijų spintas, tinkančias visais atvejais: ar tai būtų nestandartinis buto ar namo išplanavimas, ar kai nėra galimybės įrengti paprastas varstomas duris ir kitais sudėtingais atvejais. Stumdomos, kampinės ar įmontuojamos spintos yra unikalios ir pritaikytos individualiems kliento namams.

EuroSpintos nuotr.

Spintos – būtinas baldas namuose, tačiau jos turėtų atlikti ne tik daiktų laikymo funkciją, tačiau kartu padėti sukurti išskirtinį namų interjerą. Šiam tikslui pasiekti įmonė naudoja tik aukščiausios kokybės medžiagas, kurios leidžia pagaminti išties nestandartinius ir namus puošiančius baldus.

Užsakymo nr.: PT_84974937