Viena iš pagrindinių pavasario užuolaidų tendencijų šiais metais yra šviesios ir neutralios spalvos. Užuolaidų salono „Audrineta“ dizaineriai teigia, jog šios spalvos puikiai atspindi pavasario šviesą, šilumą, bei suteikia jaukumo jūsų kambariams. Šviesiai pilkos, švelnios rožinės, neutralūs kremo ir smėlio atspalviai yra populiarūs pasirinkimai, kurie papildo bet kokį interjerą.

Be to, pavasario užuolaidų dizaine dažnai pasitaiko gamtos motyvai ir geometriniai raštai. Gėlių ir augalų motyvai ne tik suteikia jūsų kambariams šviežumo ir gyvybingumo pojūtį, bet ir puikiai derinasi su kitais pavasario dekoro elementais, tokiais kaip gėlės ir žalumynai.

Kitas populiarus pasirinkimas - lengvos ir skaidrios medžiagos. Organza, šifonas arba linas yra puikus pasirinkimas pavasario užuolaidoms. Šios medžiagos suteikia patrauklumą ir subtilumą jūsų interjerui, tuo pačiu leisdamos natūraliam šviesos srautui lengvai prasiskverbti į kambarį.

Kartu su lengvomis ir skaidriomis medžiagomis, „Audrineta“ dizaineriai pataria atkreipti dėmesį į tarpinio audinio užuolaidas. Jos tikrai nustebins daugelį savo struktūriškumu, bei audinio žaismingumu. Šios užuolaidos puikiai pasitarnauja tose vietose, kur nereikalingos nei dieninės, nei naktinės užuolaidos. Vienu metu subtiliai arba pilnai sulaiko saulės spindulius, bei leidžia grožėtis vaizdu už lango.

Anot „Audrineta“ dizainerių, turite nepamiršti, kad pavasariškai gaiviam užuolaidų dizainui labai svarbus ir kabinimo būdo pasirinkimas. Masyvūs kutai, kilpos arba net netradiciniai dekoratyviniai būdai gali suteikti jūsų užuolaidoms individualumo ir originalumo.

Viskas priklauso nuo jūsų asmeninių poreikių ir stiliaus, bet šios švelnios ir stilingos pavasario užuolaidos tikrai suteiks jūsų namams pavasariško žavesio ir atnaujins interjerą su elegancija ir šiluma.

Na o dabar, užuolaidų salonas „Audrineta“ turi puikių žinių norintiems atsinaujinti, bei skelbia išskirtinę Velykinę akciją visiems savo klientams – Nemokama dizainerio konsultacija jūsų namuose! Skubėkite susisiekti, nes ši akcija galioja nuo š.m. kovo 18 d. iki kovo 31 d.

Daugiau informacijos rasite čia.