Ypatingas dėmesys sezonui

Jau nuo seno žinoma, kad sezonu aktualios prekės yra žymiai brangesnės nei tos, kurios yra parduodamos jam pasibaigus. Mobilūs kondicionieriai – ne išimtis. Oro1 komanda stengiasi išlaikyti panašų kainų lygį tiek žiemą, tiek ir vasarą, tačiau karštuoju metų laiku būna dienų, kai negalima klientams pasiūlyti tam tikrų modelių, nes jie yra tiesiog išparduoti.

Mobilaus oro kondicionieriaus privalumai

Esminis mobilaus kondicionieriaus privalumas lyginant su kitų tipų kondicionieriai – jo lengvas transportavimas iš vienos vietos į kitą. Tai naudinga net keliais aspektais.

Pirmiausia, toks oro kondicionierius padeda išvengti perteklinio įrenginių pirkimo. Vienas mobilus oro kondicionierius gali efektyviai veikti skirtingose patalpose. Tai reiškia, kad per dieną galite pakeisti kelias įrenginio veikimo vietas ir mėgautis malonia vėsa visuose namuose.

„Be to, šie įrenginiai yra nedideli ir lengvi. Todėl jie rankenų arba ratukų pagalba lengvai perkeliami į bet kurią erdvę, o pasibaigus karštajam sezonui – paprastai sandėliuojami per daug neužimdami vietos.

Rinkoje daugelio mobilių kondicionierių dizainas yra senamadiškas, džiaugiamės, kad mūsų parduodami „Adolus“ kondicionieriai yra inovatyvaus ir neutralaus dizaino. Todėl įrenginys puikiai prisiderina prie bet kurio interjero ir yra beveik nepastebimas svečių“, – mobilaus oro kondicionieriaus privalumus vardina Oro1 projektų vadovas Laurynas.

Oro kondicionieriaus funkcijos

„Įrenginių naudojimas vis labiau tampa personalizuotas. Tam, kad mobilus oro kondicionierius neštų jums maksimalią naudą, būtina susipažinti su visomis galimomis įrenginio funkcijomis ir išsirinkti sau naudingiausias. Tai leis mėgautis malonia vėsa namuose ar biure bei sutaupyti“, – atkreipia dėmesį Oro1 vadovas Povilas.

Mobilaus oro kondicionieriaus valdymą palengvinančios funkcijos suteikia daugiau laisvės. Įrenginį galite valdyti nuotolinio valdymo pulteliu arba programėlėje, esančioje mobiliajame telefone arba planšetėje. Tam reikalingas tik Wi-Fi ryšys.

Laikmatis, drėgmės lygio palaikymas, savidiagnostika ir kitos funkcijos užtikrina lengvą kondicionieriaus priežiūrą. Jums nebereikia reguliariai tikrinti oro parametrų, įjungti ir išjungti įrenginį jam pasiekus ribinius temperatūros parametrus. Visa tai gali atlikti pats kondicionierius.

Mobilus oro kondicionierius Adolus

Skirtingi mobilaus kondicionieriaus veikimo režimai leis jį pritaikyti prie individualių poreikių. Turbo režimas gali greitai atvėsinti įkaitusias patalpas. Miego režimas aktualus norint užtikrinti efektyvų vėsinimą tyliausiu garsu miegamajame, vaikų ar darbo kambaryje.

Svarbus gamintojų vaidmuo

„Įrenginių gamintojai vienas nuo kito skiriasi savo vertybėmis, gamybos procesais, inovatyvumu. Todėl prieš įsigyjant norimą mobilų oro kondicionierių, rekomenduojame pasidomėti gamintojais. Mes parduodame „Adolus“ oro kokybės palaikymo įrangą. Šis gamintojas yra lyderis savo rinkoje ir pasižymi pažangių technologijų integravimu į įrenginius“, – „Adolus“ privalumus vardija Povilas.

Prisideda prie oro kokybės

Be savo tiesioginės funkcijos – atvėsinti orą, mobilūs oro kondicionieriai gali prisidėti ir prie oro kokybės gerinimo. Išmanūs „Adolus“ mobilūs oro kondicionieriai gali sausinti orą. Taip pat jie tampa vienu iš būdų, padedančių valyti atmosferą. Iš oro jie gali išvalyti stambius teršalus, tokius kaip dulkės, pūkai ar gyvūnų plaukai. Ypač tai aktualu tiems, kurie yra jautresni, yra linkę į alergijas, peršalimo ar kvėpavimo takų ligas.

Vienas įrenginys – visiems metams

Mobilūs kondicionieriai gali turėti ir šildymo funkciją. Tai panaikina įrenginio veikimo sezoniškumą tik vasarą, o jo naudojimas yra efektyvus ištisus metus. Kai yra karšta, mobilus oro kondicionierius vėsina patalpas, kai atvėsta – jis gali tarnauti kaip šilumos šaltinis dar neprasidėjus šildymo sezonui. Taip pat jis gali veikti kaip papildoma priemonė, jei neužtenka šilumos, kurią sukuria centrinis šildymas.

Papildomos oro kokybės gerinimo funkcijos leidžia mobilų oro kondicionierių naudoti bet kada, kai to reikia: esant per daug užterštam arba drėgnam orui.

Mitai apie mobilius oro kondicionierius

Visuomenėje sklando tam tikri mitai, kurie atbaido vartotojus įsigyti konkretų įrenginį namų priežiūrai. Tad būkite budrūs ir neapsigaukite.

Mobilus oro kondicionierius nekenkia sveikatai, jei juo naudojatės tinkamai. Vėsinant patalpas būtina palaikyti jų temperatūrą vos keliais laipsniais žemesnę už lauko. Taip išvengsite kontrastingų oro srovių ir rizikos susirgti peršalimo ligomis.

Mobilus oro kondicionierius Adolus

Oro kondicionieriai neišsausina oro, jei yra tinkamo galingumo. Tik per galingi įrenginiai gali padaryti tokią žalą. Tad prieš rinkdamiesi oro kondicionierių, atsižvelkite į patalpų, kuriose jis veiks, dydį ir gamintojo rekomendacijas. Be to, mobilus oro kondicionierius, turintis drėgmės lygio matuoklį, padės stebėti oro kokybę ir laiku reaguoti jai pasiekus ribinius parametrus.

„Ne visi mobilūs oro kondicionieriai yra triukšmingi. Įrenginių triukšmingumo lygis priklauso nuo galingumo ir gamintojo. Jei pasirinktas mobilus kondicionierius gali skleisti papildomą garsą, atkreipkite dėmesį į veikimo režimus. Tylusis arba miego režimas užslopina daugelį pašalinių kondicionieriaus garsų, todėl jis gali veikti visose erdvėse, kur reikalinga tyla“, – griauna mitus projektų vadovas Laurynas.

Oro kondicionieriaus kaina

Mobilus oro kondicionierius yra žymiai pigesnis už stacionarų įrenginį. Be to, mobilus oro kondicionierius nereikalauja papildomų montavimo darbų ar priežiūros priemonių. Tai jums nieko nekainuos, tad investicija atsipirks žymiai greičiau, nei tikėsitės.

„Nepamirškite, efektyviausias ir ekonomiškiausias mobilus oro kondicionierius yra tas, kurį naudojate maksimaliai. Nebūtina įsigyti įrenginio, turinčio maksimaliai daug funkcijų, jei jos bus tik dėl skaičiaus. Verčiau išsirinkite jums aktualiausius funkcionalumus – tokiu būdu ir mobilaus kondicionieriaus kaina bus atitinkamai žemesnė“, – patarimu dalinasi Oro1 vadovas Povilas.