„Žalvario žiedų dekoracija – puikus pasirinkimas ieškantiems tvaresnių sprendimų. Kasmet galėsite pridėti vos vieną kitą dekoro elementą ir džiaugsitės nauja minimalistine ir kartu prašmatnia puošmena.

„Ferm Living“ žalvario žiedų kompozicija gali įkvėpti naudoti šį dekorą ne tik žiemos švenčių metu – parinkus tinkamus elementus, jie puoš ir per kitas metų šventes“, – apie galimybių įvairovę, kurią atveria vienas dekoro elementas – žalvario žiedas, kalba „Skandiamo“ rinkodaros vadovė Laima Aleknavičienė.

Floristikos studijos „Heygen“ įkūrėja J. Šimelionienė iškalbingai pristato savo kurtas dekoro inspiracijas: „Daugiasluoksnė ir elegantiška žiedų kompozicija puikiai tinkama dekoruoti įvairiais audiniais, kaspinais ir kaspinėliais, taip pat džiovintais sausuoliais bei kitais mėgstamais augalais.“

„Kurdami „Dizainas įkvepia“ (#dizainasikvepia) inspiracijas, siekiame, kad konkretus mūsų pristatomas dizaino objektas nebūtų sąlyga, o labiau taptų įkvėpimo šaltiniu, – apie inspiracijų seriją kalba jos sumanytoja L. Aleknavičienė.

– Šioje inspiracijoje dekoro pagrindui pasirinkti danų gamintojo „Ferm Living“ dekoratyviniai žalvario žiedai, tačiau galėtų būti naudojamos ir įvairios alternatyvos, kurias galime pritaikyti ar pasigaminti: iš vytelių supintas ratas, seno šviestuvo gaubto laikiklis, iš faneros išpjauta rato forma ar pan.

O jei žvelgtume dar plačiau, tai nebūtinai turi būti ratas – galbūt kompozicijos pagrindu taps senas paveikslo rėmas. Tereikia apsidairyti atviru vaizduotės žvilgsniu“.

Daugiau #dizainasikvepia idėjų pasisemti galite čia.