„Redroad G10" galima įsigyti čia: https://bit.ly/3GwjI2m

„Redroad V-Series-17" galima įsigyti čia: https://bit.ly/3OsEa5Z

Šiais metais valymo prietaisų prekės ženklas „Redroad" pristato G10 – šluojantį, valantį ir plaunantį robotą, kuris gali valyti grindis vienas, be žmogaus įsikišimo. Jis šluoja, siurbia, valo ir išsiplauna šluostę automatiškai, o baigęs darbą šluostę automatiškai išdžiovina, todėl jums nereikia daryti nieko. Pradinė kaina – 629 Eur, išpardavimo kaina – 550 Eur (nuolaida iki 10 %).

„Redroad G10" šluojantis, valantis ir plaunantis robotas valymo proceso metu pats išsiplauna šluostę: kai valymo plotas pasiekia 10 kvadratinių metrų, jis nustoja valyti, pakelia nešvarią šluostę ir grįžta į stotelę jos plauti, palaukia, kol tai padaroma, pakelia švarią šluostę ir grįžta ten, kur baigė, kad galėtų tęsti darbą. Per valymo procesą robotas šluostę išsiplauna kelis kartus, kad būtų užtikrinama švara. Taigi ne tik nereikia dažnai plauti šluostės rankomis, bet ir išsprendžiama visų namų teršimo dėl nešvarios šluostės problema.

Plaudama šluostę, stotelė elektrolizės būdu išgauna elektrolitinį vandenį, kad šluostė būtų sterilizuojama. Elektrolitinis vanduo yra sterilizuojantis, nekenksmingas aplinkai ir bekvapis, todėl nereikia nerimauti dėl erzinančio kvapo valomoje patalpoje.

Įrenginyje taip pat yra šluostės pakėlimo funkcija. Kiekvienąkart robotui grįžtant į stotelę ir baigus plauti šluostę grįžtant į valymo vietą, šluostė pakeliama. Taip išvengiama švarių plotų užteršimo nešvaria šluoste, antrinės taršos ir šluostė vėl neužsiteršia dar nespėjusi sugrįžti į valymo vietą, tad valymo rezultatas yra puikus. Be to, šluostė automatiškai pakeliama, kai pasiekia kilimą, todėl jums nereikės jaudintis, kad nešvari šluostė sušlaps, taip pat nereikės ranka nuimti šluostės ar nustatyti, kad kilimas būtų draudžiama zona valant.

Kalbant apie pagrindinę šlavimo, valymo ir siurbimo galią, „Redroad G10" viską atlieka vienodai gerai. Dėl 2800 Pa siurbimo galios ir 3000 k./min. ultragarsinės vibracijos, imituojančios rankinį grindų valymą, robotas lengvai sugeria grindų dulkes, suardo įsisenėjusias dėmes.

Įrenginys turi ir puikią navigacijos technologiją, gebėjimą išvengti kliūčių ir ilgai veikiančią bateriją. Dėl „LDS Laser 4.0" sistemos įrenginys atpažįsta baldus, kabelius, kitas kliūtis ir jų išvengia, todėl ne tik nenukenčia valymas, bet ir išvengiama baldų sugadinimo dėl susidūrimo. 5200 mAh baterijos talpa garantuoja iki 150 min. veikimo trukmę, tad lengvai išvalomas 180 kvadratinių metrų plotas. Programėle galima programuoti valymą ir robotą valdyti per nuotolį, net jei biure yra žmonių, arba nurodyti valyti namus.

Šiuo metu šis įrenginys parduodamas su „Juodojo penktadienio" nuolaida, jį galima įsigyti pigu.lt. Galite pasinaudoti iki 10–20 % nuolaida, o tai reiškia, kad sutaupysite 50–100 Eur.