„Pigu.lt“ ekspertai sako, kad nėra žmonių, kurie viską turi ir kurių niekuo jau nepradžiuginsite. Puikiausia dovana jiems – primenanti kartu praleistą laiką arba, priešingai, skatinanti daugiau laiko praleisti kartu.

„Nors rinkti dovanas artimiesiems labai mėgstu, tačiau kartais tenka susidurti su sunkumais, kai žmogus, kuriam yra renkama dovana, atrodo, ir taip turi viską. Tokiu atveju visuomet stengiuosi prisiminti kartu su tuo žmogumi patirtus nuotykius ir parinkti ne tik praktišką, tačiau ir sentimentalią dovaną“, – savo patirtimi dalijasi „Pigu.lt“ rinkodaros vadovė Giedrė Vilkė.

Priminkite keliones kitaip

Su draugu daug keliavote, tačiau prisiminimai sukaupti tiktai nuotraukose, kurios vis dar neiškeltos iš atminties kortelės? Priminti apie kartu patirtus nuotykius galite daug originalesniu būdu – padovanoję 3D dėlionę „CubicFun“.

3D dėlionė „Cubik Fun“

Kartu su draugu kilote į Eifelio bokštą, lankėtės Noterdamo katedroje, fotografavotės prie Pizos bokšto ar Bekingemo rūmų? O galbūt draugas svajoja savo akimis pamatyti Tadžmahalą, Big Beną, Laisvės statulą ar Bruklino tiltą?

Išrinkę realių objektų 3D dėlionę draugui padovanosite ne tik puikų priminimą apie kartu aplankytas ar norimas aplankyti šalis, tačiau kartu į jo pomėgių sąrašą įtrauksite ir naują veiklą, kurios rezultatai gali tapti puikia namų interjero puošmena.

3D dėlionė „Cubik Fun“

Įamžinti keliones taip pat galite padovanodami keliautojo žemėlapį, kuris skirtas ne pasaulio pažinimui, o jau aplankytų šalių žymėjimui. Drauge nutrinkite aplankytų šalių kontūrus, o jeigu padengto ploto lieka per daug – imkitės naujų kelionių planavimo.

Keliautojo žemėlapis

Dovanokite progą susitikti

Norite atgaivinti dienas, kai laikas praleistas su draugais užimdavo didžiąją dalį laisvalaikio? Puiki iniciatyva draugui padovanoti originalių ir praktiškų dovanų, kurios leistų suburti draugus. Kokteilių darymo rinkinys „Summum Sommelier“ leis pasigaminti savo paruoštą gaivaus skonio kokteilį. Padovanoję tokią dovaną savo draugui, leisite jam tapti tikru kokteilių darymo meistru, kuris savo pagamintais šedevrais galės pradžiuginti susirinkusią kompaniją.

Kokteilių darymo rinkinys „Summum Sommelier“
Kokteilių darymo rinkinys „Summum Sommelier“

Jeigu norite papildyti šią dovaną, taip pat galite išsirinkti ir akmenukus gėrimams šaldyti. Ši ledo kubelius pakeičianti naujovė leis drauge mėgautis tikruoju gėrimų skoniu ir sukurs ypatingą prabangos vaizdą taurėje. O kad vakaras netaptų tik prisiminimų dalinimosi laiku, nuotaiką paįvairinti galite draugui padovanoję „Tactic“ stalo žaidimą „Spręskime problemas“. Šis nuotaikingas žaidimas leis ne tik pasidalinti užgriuvusiais rūpesčiais, tačiau kartu padės draugams išspręsti visus mažus nesklandumus, kuriuos iki šiol laikėte didelėmis problemomis.

Stalo žaidimas „Spręskime problemas“

Galvojant apie tai, ką padovanoti draugui, kuris visų savo poreikių ir pomėgių patenkinimui, rodos, jau yra įsigijęs viską, svarbu nepamiršti, kad puikia dovana gali tapti originalus bendrų prisiminimų pateikimas ir daiktai, kurie skatintų leisti laiką drauge. Smagus vakaras draugų kompanijoje gali būti inicijuotas dovanų, kurias parinksite savo artimajam, todėl nebijokite išrinkti tokią dovaną, kuri skatintų suburti žmones, nes vakaras draugų būryje gali tapti puikiu prisiminimu.

Visas šias ir dar daug kitų dovanų galite rasti internetinėje parduotuvėje pigu.lt.

Užsakymo nr.: PT_73169736