Šiandien ASUS pristatė visiškai naują „Zenbook Pro 14 Duo OLED“ (UX8402) – galingą, kompaktišką kūrėjo nešiojamąjį kompiuterį dvigubu ekranu, turintį naujos kartos pagalbinį jutiklinį ekraną „ScreenPad™ Plus“, suderintą su visiškai nauju automatinio pakėlimo dizainu „Active Aerodynamic System Ultra“ (AAS Ultra), pagerinančiu tiek vėdinimą, tiek ergonomiją.

Tikrai galingas „Zenbook Pro 14 Duo OLED" yra „Intel® EvoTM" patvirtinta jėgainė, leidžianti kūrėjams išnaudoti savo kūrybines galias iki maksimumo. Iki 12 kartos procesorių „Intel® CoreTM i9-12900H" ir kūrėjo klasės vaizdo plokštę „NVIDIA® GeForce RTXTM 3050 Ti" turintis flagmanas, siekiant ekstremalaus našumo, atvėsinamas technologija „ASUS IceCool Plus" – iki 85 vatų mišrios terminio dizaino galios – gelbstint inovatyviam mechanizmui „AAS Ultra", kuris efektyviai ventiliuoja korpusą ir pakreipia naujos kartos pagalbinį jutiklinį ekraną „ScreenPadTM Plus" patogiu kampu, suteikdamas vientisą ir įtraukiančią patirtį.

Studijos klasės vaizdams pateikti pasaulyje pirmaujantis pagrindinis 2.8K OLED HDR 16:10 jutiklinis ekranas „Dolby Vision®" turi tolygų 120 Hz atnaujinimo dažnį, PANTONE® patvirtintą spalvų tikslumą ir kino teatro klasės 100 % DCI-P3 gamą bei „TÜV Rheinland" patvirtintą akių tausojimą. „Zenbook Pro 14 Duo OLED" pastumia konkurentus į šešėlį, nes tai puikus kompaktiškas nešiojamasis kompiuteris su OLED ekranu išrankiems kūrėjams.

Naujos kartos „ScreenPad Plus"

Naujos kartos „ScreenPad Plus", esantis kompiuteryje „Zenbook Pro 14 Duo OLED", yra 12,7 colio, pilnutinio pločio pagalbinis jutiklinis ekranas, palaikantis naujausius tokius itin tikslius rašiklius, kaip „ASUS Pen 2.0". Kuriant „AAS Ultra", perkonstruotas kilstelėjimo mechanizmas. Atvėrus nešiojamąjį kompiuterį preciziškai sukurtas mechanizmas kilsteli „ScreenPad Plus" galinę dalį iki 20 mm ir taip pakreipia jį 12°. Ši „ScreenPad Plus" padėtis yra idealus kampas žiūrėti, naršant tarp šio ir pagrindinio jutiklinio ekrano. Tai pagerina ir vėdinimą, sukuriant 38 % našesnį oro srautą, palyginti su ankstesnės kartos.

„ASUS ScreenPad Plus" su „AAS Ultra" veikia naudojant naują programinę įrangą „ScreenXpert 3", su kuria keli darbai skirtinguose ekranuose atliekami dar efektyviau. Gamykliškai įrašytos programėlės, tokios kaip „App Switcher" ir „App Navigator", padidina produktyvumą ir palaiko išorinius ekranus. Nauja valdymo skydelio programėlė kūrybinėse programose leidža naudotojams preciziškai ir intuityviai valdyti kūrybines programėles. Ji leidžia naudotojams paprastai pakeisti šepetėlio dydį, spalvos grynį, keisti sluoksnio skaidrumą ir dar daugiau. Siekiant tolydžios integracijos su bet kokia kūrybine darbo eiga, yra keturi valdymo būdai – rinkimas, mygtukas, slankiklis ir slinkiklis. Valdymo skydelis yra visiškai suasmeninamas ir veikia su programomis „Adobe® Photoshop®", „Illustrator®", „Lightroom Classic®", „Premiere® Pro" ir „After Effects®".

Aukščiausios kokybės vaizdai

Sukurtas kūrybiniam tobulumui, sujungus naujos kartos „ScreenPad Plus" ir pasaulyje pirmaujantį 14,5 colio 2.8K 120 Hz OLED jutiklinį ekraną „NanoEdge", „Zenbook Pro 14 Duo OLED" pateikia aukščiausios kokybės vaizdus. Išplėsto 16:10 kraštinių santykio dėl didesnės darbinės erdvės, siekiant užtikrinti tikslų spalvų atkūrimą, pagrindinis jutiklinis ekranas yra patvirtintas „Dolby Vision" ir patikrintas PANTONE kompanijų. Be to, ekranas taip pat patvirtintas „VESA DisplayHDRTM True Black 500", kad atkuria tamsiausius juodos spalvos atspalvius – itin tikroviškas detales atkuria net pačiose tamsiausiose scenose. Kino teatro klasės DCI-P3 spalvų gama pristato itin ryškias spalvas, o dėl itin aukšto 120 Hz atnaujinimo dažnio ir 0,2 ms reakcijos laiko net pačios greičiausios veiksmo scenos atrodo nuosekliai. Kad naudotojo akys per ilgiausias žiūrėjimo sesijas jaustųsi patogiai ir saugiai, ekranas patvirtintas „TÜV Rheinland" – mažos mėlynos šviesos emisija yra maža.

Išnaudokite maksimaliai

Iki 12 kartos procesorių „Intel Core i9-12900H" turintis flagmanas „Zenbook Pro 14 Duo OLED" su iki keturiolikos branduolių procesoriumi keliems darbams tuo pačiu metu ir „Turbo Boost" greičiu iki 5,0 GHz siūlo išskirtinį našumą bet kokiai kūrybinei užduočiai. Procesoriui atliekant sunkias užduotis, išskiriama iki 60 W terminio projektavimo galios, tad naudotojai galės praleisti mažiau laiko laukdami ir daugiau laiko kurdami.

Šis galingas procesorius idealiai dera su studijos klasės vaizdo plokšte „NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti" – ji yra esminė dalis grafikos / intensyvios grafikos užduotims, pvz., atvaizduoti 3D ir vaizdo įrašams redaguoti. Turėdamas išplėstas savybes ir galimybes, jis gali akimirksniu įveikti pačias sudėtingiausias vaizdines užduotis. Be to, geriausias suderinamumas, našumas ir stabilumas užtikrinamas įtrauktomis tvarkyklėmis „NVIDIA Studio".

Kad būtų pasiektas visas potencialas, visas šias galingas dalis reikia efektyviai vėdinti. Pirmiausia tai atlieka vėsinimo sistema „ASUS IceCool Plus", naudojanti du tylius ventiliatorius „IceBlades" su iki 97 3D lenktų menčių. Jos atvėsina du 8 mm šilumos vamzdžius nuo centrinio ir vaizdo procesorių, be to, 38 % daugiau karšto oro išpučiama į išorę per 20 mm pakeltą mechanizmą „AAS Ultra". Tai užtikrina, kad centrinis ir grafikos procesoriai nedroseliuodami gali veikti iki 85 W mišrios terminio projektavimo galios!

Galiausiai, iki 32 GB sparčiosios operatyviosios atminties ir itin greitas 2 TB diskas „PCIe® 4.0 x4 SSD" užtikrina, kad nepritrūktų operatyviosios ar saugojimo atminties ir nevaržytų naudotojo kūrybiškumo.

GALIMYBĖ ĮSIGYTI IR KAINOS

„ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED" (UX8402) prekybos vietose – jau greitai. Susisiekite su vietiniu ASUS atstovu dėl platesnės informacijos.