Pagrindinis išskirtinumas – dizainas

Daugelis alkotesterius įsivaizduoja kaip ganėtinai didelius įrenginius – tokius, kokius matome pas pareigūnus. Tačiau „Alcocat 111S“ yra itin kompaktiškas ir puikiai telpa net ir į džinsuose esančią monetų kišenę. Be to, jis ir atrodo itin moderniai bei paprastai, panašumų su įprastais alkotesteriais šis prietaisas išoriškai praktiškai neturi.

Nepaisant savo labai nedidelio korpuso dydžio, „Alcocat 11s“ yra itin tikslus ir matuoja alkoholio kiekį kraujyje 0,1 proc. tikslumu, jis taip pat yra iš anksto sukalibruotas. Įrenginio dalys yra pagamintos Europos Sąjungoje, JAV ir Šveicarijoje, tad jų kokybe taip pat galite būti įsitikinę.

Valdymas tiesiog išmaniuoju telefonu

Šis asmeniniam naudojimui skirtas alkotesteris valdomas „Alcocat“ programėlės pagalba. Visų pirma, dėl to alkotesterio valdymas yra žymiai paprastesnis. Kitas privalumas yra papildomas funkcionalumas. Ši aplikacija leis jums nustatyti apytikslį išsiblaivymo laiką pagal jūsų svorį, ūgį ir lytį, taip pat aplikacijoje galėsite matyti, ar ryte jausite pagirias ir kokios nuotaikos galite tikėtis.

Žinoma, joje galėsite rasti ir įvairiausių gėrimų biblioteką su vartotojų vertinimais, nuotraukomis ir komentarais, kad galėtumėte pasigaminti geriausius gėrimus. Be to, visais alkotesterio rezultatais galėsite dalintis ir su savo draugais, taip pat programėlėje rasite ir galimybę juos pakviesti į vakarėlį.

„Alcocat 111S“ yra įrenginys, apjungiantis daug ganėtinai paprastų idėjų į vieną įrenginį, tad jeigu ieškote universalaus alkotesterio, galinčio praversti kiekviename vakarėlyje, tai yra puikus pasirinkimas.

Trumpas aprašymas:

• Itin tikslus: matuoja maždaug 0,1 proc. tikslumu ir yra iš anksto sukalibruotas.
• Labai kompaktiško dydžio, telpa net į džinsų monetų kišenę.
• Belaidžio krovimo palaikymas.
• Pridedamas butelių atidarytuvas.
• Valdomas programėle, kurioje galėsite rasti gėrimų receptus, nustatyti išsiblaivymo laiką.
• Įrenginio dalys pagamintos ES, JAV ir Šveicarijoje.

Užsakymo nr.: PT_85560833