Patogi vieta

„Melga“ – vienas ryškiausių verslų, sukurtų po nepriklausomos Lietuvos atkūrimo. Šis autoservisų tinklas tik šiek tiek jaunesnis už šalies Nepriklausomybę – skaičiuoja 29-tus veiklos metus. Pradėjusi nuo padangų prekybos ir padangų montavimo paslaugų „Melga“ smarkiai ūgtelėjo ir tapo solidžiais automobilių remonto centrais, galinčiais pasiūlyti visas automobilio priežiūros ir remonto paslaugas.

To gali tikėtis ir klientai, kurie užsuks į naująjį autoservisą, įsikūrusį Vilniuje, Pilaitės rajone, Mozūriškių g. 21. Ši vieta pasirinkta neatsitiktinai.

„Pilaitės ir aplinkiniai rajonai per pastaruosius metus labai išsiplėtė, dėl to natūraliai atsirado gyventojų poreikis kokybiškai ir greitai susiremontuoti automobilius“, – teigia „Melga“ prekybos direktorius Tadas Kuliešius.

Jo teigimu, strategiškai patogi autoserviso vieta leidžia greitai ir patogiai į autoservisą atvykti ne tik Pilaitės, bet ir Vakariniu aplinkkeliu važiuojantiems bei kitų sparčiai besivystančių rajonų gyventojams.

„Renkantis autoservisą, vairuotojai kreipia dėmesį į įmonės patirtį, suteikiamas garantijas, paslaugų kokybę, tačiau vieta ir patogus pasiekiamumas yra ne mažiau svarbūs aspektai. Labai džiaugiamės, kad sulig naujojo padalinio Pilaitėje atidarymu, Vilniaus klientams esame pasiekiami iš bet kurio sostinės taško vos kelių kilometrų atstumu“, – sako „Melga“ prekybos direktorius.

Atsidavusi profesionalų komanda – kelias į klientų pasitikėjimą

T. Kuliešiaus teigimu, pagrindinis „Melga“ autoservisų tinklo tikslas – klientams suteikti aukščiausio lygio paslaugas, įgyti ir išlaikyti jų pasitikėjimą, lojalumą, o suburta komanda yra būtent tai, kas padeda šį tikslą įgyvendinti.

„Bene svarbiausias būdas išsaugoti bei gausinti klientų ratą – užtikrinti nepriekaištingą aptarnavimą. Norime, kad sugedus automobiliui, klientas patirtų kuo mažiau streso. Profesionalus, malonus bendravimas, kokybiškos paslaugos, garantija ir patikimumas yra tai, ką randa kiekvienas, apsilankęs mūsų servisuose. Ir visiškai nesvarbu, ar užsuka į Vilniaus, Kauno, ar Klaipėdos padalinį“, – tikina pašnekovas.

Naujojo – Pilaitės padalinio – vadovu paskirtas Robertas Mažeika, „Melga“ tinkle dirbantis 6 metus. Per tą laiką specialistas sėkmingai vadovavo plečiant vieną Vilniaus padalinių, taip pat dirbo vadovu Panevėžio padalinyje.

„Naujo autoserviso komanda suburta jau iš anksto, visi darbuotojai spėjo susipažinti, sudalyvauti vidiniuose įmonės mokymuose. Esame pasiruošę dirbti ir klientą iš autoserviso išlydėti patenkintą mūsų aptarnavimu bei paslaugų kokybe, – tikina R. Mažeika. – Daugelis darbuotojų gyvena netoli naujojo autoserviso, todėl gali patogiai ir greitai atvykti į darbą, o naujausia įranga, įrankiai, tvarkinga darbo aplinka užtikrina jaukias ir patogias darbo sąlygas“.

Visos automobilio remonto ir priežiūros paslaugos

Šiuolaikišką automobilių remonto centrą sudaro autoservisas, padangų prekybos salė, klientų poilsio zona-laukiamasis, darbuotojų poilsio zona, padangų sandėlis bei padangų saugojimo patalpos.

Naujajame autoservise, kaip pasakoja T. Kuliešius, bus teikiamos visos automobilio remonto ir priežiūros paslaugos – nuo alyvos keitimo iki važiuoklės, stabdžių remonto.

„Nauja moderni įranga užtikrina greitą ir kokybišką aptarnavimą. Turime ir naujausią ratų geometrijos suvedimo stendą, o vienu metu galime remontuoti net 10 automobilių“, – pasakoja „Melga“ prekybos direktorius.

Puiki proga pasikeisti padangas

Artėjant padangų keitimo sezonui, „Melga“ kviečia išsirinkti naujas vasarines padangas bei pasinaudoti jų keitimo paslauga, kuriai iš anksto galima užsiregistruoti patogioje rezervacijų sistemoje internetu.

„Turime išties didelius padangų montavimo pajėgumus ir platų padangų pasirinkimą. Atvykus įsigyti ir pasikeisti padangas, suteikiame išsamią informaciją, konsultuojame ir padedame išsirinkti automobilio padangas pagal kiekvieno poreikį ir biudžetą“, – pasakoja R. Mažeika.

Naujasis „Melga“ autoservisas siūlo ir padangų pasaugojimo paslaugą tiems, kurie neturi reikalingų sąlygų padangoms laikyti, o jeigu padangos nebetinkamos naudoti, pasirūpina tinkamu jų atliekų tvarkymu.

„Pasirūpinsime ir žieminių padangų saugojimu iki kito sezono. Klientas galės būti ramus, kad jo padangos ir ratlankiai bus laikomi tinkamomis sąlygomis. Na, o jeigu padangos nebetinkamos naudoti – pasirūpinsime jų utilizavimu“, – tikina autoserviso vadovas.

Nuolaida atidarymo proga

Ne tik platus kokybiškų paslaugų spektras, bet ir papildomos naudos yra tai, dėl ko verta apsilankyti naujame „Melga“ tinklo autoservise.

„Lojalumo programoje dalyvaujantiems klientams siūlome įvairių naudų bei specialių nuolaidų, pavyzdžiui, automobilio remonto paslaugoms, autodetalėms, padangų montavimui, padangų saugojimui.

O visiems čia užsukusiems autoserviso atidarymo proga ribotą laiką bus taikoma 20 proc. nuolaida automobilio remonto paslaugoms. Labai laukiame visų vilniečių ir miesto svečių mūsų naujame autoservise. Garantuojame malonų apsilankymą, greitą ir, svarbiausia, kokybišką aptarnavimą“, – kviečia naujojo „Melga“ autoserviso vadovas R. Mažeika.