Laimėjusio įrašo autoriui atiteko konkurso rėmėjų veterinarijos klinikų „8 drambliai“ įsteigtas prizas – 300 eurų vertės čekis visoms klinikos paslaugoms.

„Siekiame atkreipti dėmesį į gyvūnų sveikatą, todėl džiaugiamės turėdami galimybę nugalėtojui padovanoti apsilankymą vienoje iš mūsų klinikų, kurioje tiek papūgai Ugui, tiek ir kitiems gyvūnams, jei skaitytojas augina ne vieną, bus atliktos reikalingos procedūros ar profilaktiniai tyrimai. Sveikiname nugalėtoją ir labai laukiame jo apsilankant pas mus. Laimėjęs vaizdo įrašas – išties nuotaikingas ir verčiantis nusišypsoti“, – sako veterinarijos klinikos „8 drambliai“ vadovas, veterinaras Jovydas Bajorinas.

Kardiologija, traumatologija, neurologija, endoskopija, magnetinio rezonanso tyrimai, fizioterapija, dermatologija, gydytojo iškvietimas į namus, egzotinių gyvūnų gydymas – tai tik keletas iš daugybės paslaugų, kurios yra teikiamos jau daugiau nei dešimtmetį Lietuvoje veikiančiose „8 drambliai“ veterinarijos klinikose.

*Laimėtas čekis galioja metus laiko, o jį panaudoti galima bet kurioje „8 drambliai“ klinikoje. Čekis negalioja klinikose parduodamoms prekėms.

**Su nugalėtoju dėl prizo atsiėmimo susisieksime asmeniškai.