„Tiek prieš Kalėdas, tiek ir prieš Velykas stengiamės savo klientams padėti įveikti šventinius rūpesčius, suteikdami galimybę apsipirkti pigiau. Tai patvirtina naujausi palyginamojo pirkimo rezultatai: savo pamėgtų ir kasdien reikalingų prekių įsigydami „Lidl“ parduotuvėse, išleisite mažiau, o ir pilnam pirkinių krepšeliui neprireiks nė 20 Eur. Kol vieni juokauja apie savo kainas, o kiti bando jas papuošti, mes į viską žiūrime rimtai, bet paprastai. Tiesiog padedame pirkėjams aiškiai palyginti kainas skirtinguose prekybos tinkluose ir apsispręsti, kur apsipirkti tiek šventėms, tiek kasdienai“, – teigia „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Nuo kovo mėn. pradžios vėl atliekami palyginamieji atrinktų produktų pirkimai parodys, kiek pirkėjai išleistų skirtingose fizinėse trijų didžiausių prekybos tinklų – „Lidl“, „Maxima“ ir „Iki“ – parduotuvėse, įsigiję tų pačių arba tapačių prekių. Vertinamą pirkinių krepšelį sudaro švieži vaisiai ir daržovės, gaivieji gėrimai, pieno produktai ir kitos populiarios prekės. Į lyginamus pirkinių krepšelius taip pat įtraukiamos tapačios žinomų prekių ženklų prekės, neatsižvelgiant į tai, ar prekybos tinklų asortimente siūlomos pigesnės šių prekių kategorijų alternatyvos.

Pirmojo palyginamojo pirkimo metu, kovo 5 d., įsigytą pirkinių krepšelį sudaro 14 skirtingų prekių: 500 g bananų, 125 g indelis šilauogių, 1 vnt. lietuviško ilgavaisio agurko, 500 g vakuumuotų virtų burokėlių, 400 g grietinės (30 proc. riebumo), sūris „Gouda“ riekelėmis, 10 vnt. M dydžio vištų kiaušinių, 125 g mocarelos sūrio, 1 l UAT pieno (3,2 proc. riebumo), 180 g pusriebės varškės (9 proc. riebumo), 500 g maltos kavos „Jacobs Kronung“, 1 kg baltojo cukraus, 1,5 l negazuoto mineralinio vandens „Rasa Light“ ir 2 l gazuoto gėrimo „Coca-Cola“.

Už visas šias prekes prekybos tinkle „Lidl“ sumokėsite mažiau nei 20 Eur – vos 19,70 Eur, „Maxima“ parduotuvėse tas pats prekių krepšelis jums kainuos 21,49 Eur, „Iki“ – 25,40 Eur. Vadinasi, pirkėjai, minėtą prekių krepšelį įsigiję „Lidl“, atitinkamai sutaupytų nuo 1,79 Eur iki 5,70 Eur.

 Lidl Lietuva Rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė

Lyginamų prekių krepšelių kainos apskaičiuotos pagal juos sudarančių prekių realias pardavimo kainas – reguliarias arba akcines – be lojalumo nuolaidų. Velykinių prekių krepšelis sudaromas atrinkus prekes iš populiariausių „Lidl“ prekių sąrašo, remiantis praėjusių metų „Lidl“ velykinės prekybos (2023 m. kovo 13 d. – balandžio 9 d.) pardavimo duomenimis pagal pardavimų pajamas. Lyginamus prekių krepšelius sudaro atrinktos tuos pačius poreikius tenkinti skirtos ir tarpusavyje dėl savo sudėties, pakuočių tipo, dydžio ir kitų savybių pakeičiamos prekės.

Taupyti padės ir lukštenami siurprizai

Žinoma, kaip ir Kalėdos, taip ir Velykos neatsiejamos nuo šventiškų staigmenų. Jomis pasirūpino ir prekybos tinklas „Lidl“, mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“ kviesdamas kasdien išlukštenti po vieną siurprizą, padėsiantį mėgstamų ir specialių prekių įsigyti dar pigiau.

Kovo 6 d., mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“ laukia specialus kuponas, kurį aktyvavę, 500 g virtų burokėlių įsigysite 37 proc. pigiau – tik už 0,49 Eur. Tuo metu aktyvavę kovo 7 d. kuponą, už 0,89 Eur įsigysite ne vieną, bet dvi pakuotes „Milbona“ sūrio „Mozzarella“.

Šventiškai kovo 8-ajai pasiruoškite taip pat su „Lidl Plus“! Tądien apsipirkę bent už 30 Eur ir aktyvavę tos dienos velykinį kuponą, 150 g dėžutę saldainių „Raffaello“ gausite kone nemokamai – vos už vieną centą. Į 30 Eur pirkinių sumą nėra įskaičiuojama alkoholiniams gėrimams, tabako gaminiams, pradinio maitinimo kūdikių mišiniams, dovanų kortelėms, spaudai ar tarai išleista pinigų suma, taip pat išminusuojama suma, gaunama nuskenavus taromatų išduotą čekį.

Šeštadienį, kovo 9 d., „Lidl Plus“ vartotojų laukia sotus ir sveikas kuponas: už 5,98 Eur pirkdami dvi 200 g pakuotes „Alesto“ riešutų mišinio, trečią tokią pat gausite dovanų. Sekmadienį apsidžiaugs saldumynų mėgėjai, nes tądien aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, dvi 100 g plytelės pieninio šokolado „Milka Whole Hazelnut“ kainuos tik 1,79 Eur – tiek, kiek įprastai kainuoja viena šio šokolado plytelė.

Mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“ galima rasti ir įvairių „Lidl“ partnerių pasiūlymų, kuriais verta pasinaudoti ieškant nuolaidų kelionėms, gerų pasiūlymų transporto priemonių draudimui ar norint sutaupyti pilant kurą bei dar daugiau.

Kokybiški ir nebrangūs maisto produktai bei kitos prekės kasdien laukia visose „Lidl“ parduotuvėse 27-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose. Daugiau informacijos bet kada rasite www.lidl.lt.