„Smarkus finansinių operacijų kiekio augimas kelia savų iššūkių; daug dėmesio skiriame atitikčiai bei pinigų plovimo prevencijai, todėl šiais metais investavome į specialistų pritraukimą, jų apmokymą bei procesų automatizavimą" – teigia Darius Kulikauskas, „Pervesk" vadovas. Šiuo metu „Pervesk" komandoje dirba daugiau nei 100 darbuotojų.

„Pervesk" pagrindinį dėmesį skiria bankininkystės kaip paslaugos (angl. Banking-as-a-Service) vystymui ir siūlo savo partneriams moderniausias finansines paslaugas. Tai apima momentinius mokėjimus Europos mokėjimų erdvėje (SEPA), tarptautinius mokėjimus daugiau nei penkiolika užsienio valiutų, taip pat virtualių ir fizinių kortelių leidybą („Pervesk" yra „Visa" tinklo narė), o šiemet savo klientams pristatė „Apple Pay" ir „Google Pay" bekontakčio atsiskaitymo paslaugas.

„Pervesk", būdama „Visa" tinklo nare, leisti mokėjimo korteles padeda ir kitoms finansų įstaigoms. Viena iš „Pervesk" klienčių yra Lietuvoje veikianti elektroninių pinigų įstaiga „Verified Payments", kuri naudojasi „Pervesk" valdoma kortelių leidybos infrastruktūra.

Viena pagrindinių "Pervesk" partnerių yra Maltoje veikianti „Era Finance Ltd". Ši partnerė „Pervesk" paslaugas yra integravusi į internetinę bankininkystę bei savo mobiliąją programėlę „iOS" ir „Android" įrenginiams. Dalį „Pervesk" ir jos partnerių naudojamo technologinio sprendimo išvystė „BankingLab" grupė, kuriai iki 2023-iųjų birželio vadovavo Narimantas Bloznelis ir Georg Kotomin. „BankingLab" grupė buvo sukurta N. Blozneliui ir G. Kotomin pardavus savo įmonių akcijas.