Pasak projekto „Pušų parkas“ vystytojo bendrovės „Orner“ plėtros vadovės Kornelijos Kazlauskytės, siekiant įgyvendinti unikalią projekto koncepciją, vienas svarbiausių prioritetų buvo sklypas, esantis šalia natūralių gamtos elementų. Tokio pasirinkimo priežastis – prigimtinis poreikis būti arčiau gamtos, ko ypač trūksta sostinėje gyvenantiems žmonėms. Todėl „Pušų parkas“ yra ideali vieta tiems, kurie jaučia poreikį laiką leisti gamtoje, o kartu – gyventi naujame ir moderniame Vilniaus mikrorajone, kuriame puikiai išvystyta miesto infrastruktūra. ,,Sklypas Lazdynėliuose, greta brandaus Bukčių miško ir netoli Neries pakrantės, tačiau ir šalia vakarinio Vilniaus aplinkkelio, mokyklų, darželių, ligoninių, buvo būtent tai, ko ieškojome. Nebuvome pirmi statytojai, atradę Lazdynėlius, priešingai, regis, į šį mikrorajoną įžengėme vieni paskutiniųjų, todėl teko rūpestingai išanalizuoti tiek vystomus projektus, tiek neišpildytus būsimų pirkėjų lūkesčius“, – sakė K. Kazlauskytė.

Kornelija Kazlauskytė

3 pagrindinės pirkėjų grupės: nuo pirmo būsto iki apgalvotos investicijos

Savo namais „Pušų parką“ jau pasirinkto daugiau kaip 70 šeimų. Duomenys rodo, kad naujakurius galima skirstyti į tris pagrindines grupes. K. Kazlauskytė sako, kad pirmai grupei priklausantys pirkėjai – jauni žmonės, ieškantys pirmo būsto. Jie domisi mažiausiais, 31–34 kv. m., butais, kurie suprojektuoti taip, kad turėtų atskirą miegamąjį ir svetainės zoną.

Antrai grupei priklauso neseniai atžalų susilaukusios arba, priešingai, jau užauginusios vaikus šeimos, kurios ieško naujus poreikius atitinkančio būsto. Tokius pirkėjus domina 2 ar 3 kambarių butai, būstą jie rūpestingai pritaiko specifiniams šeimos poreikiams, numatydami mažesnius atskirus vaikų kambarius, darbo kambarius ar drabužines.

Sulaukiame nemažai dėmesio ir iš Lazdynų bei Lazdynėlių gyventojų. Tai pirkėjai, kurie dabartiniu metu nuomojasi būstą, bet nori įsigyti nuosavą toje pačioje vietovėje. Kitas segmentas yra žmonės, gyvenantys su tėvais, planuojantys turėti atskirą būstą, tačiau nenorintys išmainyti Lazdynėlių į kitą mikrorajoną dėl jau išvardintų privalumų. Dar viena pirkėjų grupė – investuotojai, kurie domisi nekilnojamojo turto rinka, stebi pasaulinės ekonomikos tendencijas, kainų pokyčius.

,,Nors namais pastatus paverčia žmonės, visgi mūsų, kaip vystytojų, siekis – sukurti aplinką, kurioje norėtųsi kurti savus namus. Daug skirtingų sričių specialistų dirbo tam, kad vos įžengus imtų kirbėti mintis – „norėčiau čia gyventi“. Džiaugiamės, kad mums pavyko įgyvendinti idėjas, kuriomis tiki pirkėjai“, – akcentavo K. Kazlauskytė.

Gyventojų patogumui ir komfortui – laisvalaikio erdvės ir modernūs sprendimai

Neatsiejama patogios ir malonios kasdienybės dalis kiekvienuose namuose yra aplinka. Vystant projektą „Pušų parkas“ buvo apgalvota kiekviena išskirtinė detalė, kuri suteikia ne tik patogumo, tačiau ir išskirtinės prabangos jausmą. Aplinkos tvarkymui skirtos investicijos siekia 700 000 eurų. Namų kompleksas yra šalia brandaus pušyno, kuriame suprojektuota poilsio oazė su prabangiais lauko baldais. Ramia ir atpalaiduojančia atmosfera gera mėgautis bet kuriuo metu, pavyzdžiui, geriant rytinį kavos puodelį.

default

Investicijos į žaidimo aikšteles skirtingo amžiaus vaikams, sporto aikštelę ir poilsio zoną vyresniesiems siekia 73 000 eurų. Privati laisvalaikio erdvė aktuali tiek šeimoms, auginančioms vaikus, tiek norintiems atsikvėpti po darbo dienos ir pasportuoti, pabendrauti, leisti laiką su artimaisiais. Čia įrengti treniruokliai, sūpynės, žaidimų ir poilsio erdvės leis kiekvienam atrasti savo vakaro ritualą, kokybiškai leisti laiką su šeima ar užsiimti fizine veikla.

Ypatingas dėmesys vystant projektą skirtas apželdinimo sprendimams. Suformuotos kalvos apsodintos specialiai iš Olandijos atvežtomis sakuromis ir magnolijomis, kurios savo žiedais džiugins kiekvieną pavasarį. Sklype taip pat pasodinta 18 šešių metrų aukščio pušų. Kiemas apželdintas daugiau nei 30 skirtingų augalų rūšių.

Pagrindinis bendrų erdvių interjero akcentas – holas, kurį puošia upės krantą primenantys autoriniai lietuvių menininkų kurti veidrodžiai. Fone skambanti muzika, prabangios travertino plytelės iš Ispanijos kasdien kuria gerą nuotaiką ir dovanoja ypatingas emocijas. Bendrų patalpų̨ apdailos kaina siekia 300 000 eurų.

Klientai ypač vertina tai, jog šio projekto gyvenamieji būstai yra vieninteliai visame Lazdynėlių mikrorajone su erdviomis požeminėmis, saugiomis ir patogiomis bet kuriuo sezonu automobilių aikštelėmis. Jos yra uždaros, betoninėmis grindimis, su pakeliamais segmentiniais automatiniais vartais, kurių valdymas susietas su mobiliojo ryšio priemonėmis. Šis sprendimas, į kurį vystytojas investavo 2,8 mln. eurų, yra neabejotinas privalumas, renkantis gyvenamąją vietą „Pušų parke“.

Visuose pirmųjų aukštų butuose įrengtos didžiausios terasos Lazdynėliuose. Tai ypatinga erdvė, kurioje gera pasitikti rytus ir palydėti vakarus. Kitų aukštų butuose įrengti erdvūs balkonai. Iš visų butų atsiveria nuostabūs gamtos vaizdai.

„Įdomūs vaikų žaidimo aikštelių įrenginiai, vingiuoti kiemo takai, brandus Bukčių pušynas ar dangaus mėlis – nesvarbu, dėl ko pro langą pažvelgs naujakurys, esame tikri, kad vaizdas nenuvils“, – sakė K. Kazlauskytė.

Olga Lapinskė

„Kiekvienas akcentas yra savaip ypatingas ir galima drąsiai teigti, kad „Pušų parko“ projektas yra skoningas, kokybiškas ir patrauklus sprendimas, ieškantiems sostinėje namų, į kuriuos sugrįžus kasdien būtų gera lyg per atostogas“, – komentavo projekto pardavimus ir rinkodarą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovė O. Lapinskė.

Kiekvieno poreikiams: nuo funkcionalių butų iki nestandartinių sprendimų

Lapkričio mėnesį pristatytas „Pušų parko“ projekto pavadinimas ir atnaujinta projekto koncepcija lėmė rekordinį susidomėjimą projektu, o šiuo metu „Pušų parkas“ užima trečią poziciją pagal NT projektų pardavimus sostinėje. Pasak Olgos Lapinskės, siekiant įgyvendinti pardavimų tikslus, užimti TOP pozicijas Vilniaus rinkoje ir pristatyti atnaujinto projekto pridėtinę vertę, daug investuota į koncepcijos išgryninimą. „Džiaugiamės sėkmingais pardavimų rezultatais ir rekordiniais potencialių pirkėjų kontaktų srautais. Matome, kad projektas sėkmingas, klientai vertina ir renkasi „Pušų parką“. Kviečiame atvykti ir apžiūrėti butus, nes pasiūla sparčiai mažėja. Šiuo metu A korpuse parduota jau 70 proc. butų, o B korpuse – 40 proc. Tiems, kurie nori įsikelti nedelsiant, puikus sprendimas yra butai su pilna apdaila – šiuo metu tokių yra tik trys“, – komentavo O. Lapinskė.

„Pušų parko“ projekto namuose siūlomi įvairaus dydžio butai. Mažesnės kvadratūros, 1,5 kambario, butai su patogiu erdvių išdėstymu ypač tinka žmonėms, ieškantiems funkcionalumo arba norintiems investuoti. 2 ir 3 kambarių butai puikiai pritaikyti šeimoms arba daugiau erdvės norintiems žmonėms. Čia naujakuriai ras dideles drabužines, taip pat yra galimybė koreguoti buto patalpų išdėstymą pagal savo norą ar net sujungti kelis butus į vieną, taip realizuojant kliento lūkesčius turėti didesnės kvadratūros būstą.

,,Siūlome įvairovę, nestandartinius sprendimus, kad kiekvienas galėtų įsikurti namuose, apie kuriuos svajoja. „Pušų parke“ tai padaryti paprasta, nes čia pagalvota apie visapusį komfortą. Mažaaukštė statyba, nedidelė bendruomenė, nuostabi gamta su didžiausiu Vilniuje Bukčių mišku ir inovatyvūs, jaukumo suteikiantys sprendimai, didžiulės terasos, erdvūs balkonai“, – akcentavo O. Lapinskė.

Šventiniai pasiūlymaibutų kainos nuo 84 685 tūkst eurų, nuolaidos iki 22 tūkst.!

Ideali dovana sau, šeimai ir puiki galimybė investuoti. Butai su daline apdaila nuo 84 685 eur. Tik šventinio pasiūlymo metu (iki gruodžio 31 d.) galioja nuolaidos net iki 22 tūkst. eurų.

Taip pat asortimente turime tik tris 1,5 – 2 kamb. butus su įrengta pilna apdaila, kurie jau laukia naujakurių, pasiruošusių mėgautis ,,Pušų parko” privalumais iš karto. Namai, apsupti gamtos – išsirink savuosius.

Daugiau informacijos: www.pusuparkas.lt. Registruokitės į atvirų durų dienas ir sužinokite pirmieji daugiau informacijos apie naujausius mūsų specialius pasiūlymus.

Registracija į atvirų durų dienas: Tel. 846302520, pardavimai@r-sm.lt