Bilietas – tarp pirmųjų pirkinių

Darius (vardas pakeistas laimėtojo prašymu) iš darbų Danijoje į gimtąjį Vilkaviškį grįžo sausio 13-osios vakarą. Kadangi šaldytuve žiojėjo skylė, vyras patraukė tiesiai į parduotuvę.

Taip „Norfoje“, įsikūrusioje adresu Nepriklausomybės g. 61, jis ir įsigijo laimingą „Teleloto“ bilietą.

„Jau seniai dalyvauju šioje loterijoje. Ir užsienyje būdamas bilietus pirkdavau – internetu. Žodžiu, šis kartas išskirtinis buvo gal tik tuo, kad pirkau vėlai, jau prieš pat žaidimą – šeštadienio vakarą“, – pasakoja vilkaviškietis.

Nepastebėjo poros skaičių

Sekmadienį Darius laiką leido išsiilgusios šeimos ir draugų apsuptyje – tad „Teleloto“ žaidimo nežiūrėjo.

Tik po kelių dienų vyro žvilgsnis užkliuvo už rezultatų, paskelbtų vietiniame laikraštyje „Santaka“.

„Matyt, pirmą kartą tikrinau nelabai atidžiai, nes bilieto lentelėje liko du neužbraukti skaičiai. Pagalvojau – na vis bent eilutę, kampus, įstrižaines užbraukiau, 20 eurų laimėjau. Tai gerai, kad dėl visa ko nusprendžiau darkart pertikrinti“, – juokiasi galiausia ir likusią skaičių porą užbraukęs, 500 020 eurų laimėjęs vilkaviškietis.

Pinigus skirs namams

Paklaustas, ką planuoja veikti su staiga sąskaitą papildžiusiais daugiau nei puse milijono eurų, vyras atsidūsta iš palengvėjimo.

„Pagaliau galėsiu pasistatyti namą – tokį, kokio noriu. Ir tėvams padėsiu aplopyti savąjį“, – planais dalinasi pirmo 2024-ųjų „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojas.

Pernai „Teleloto“ Aukso puodas laimėtas tris kartus: 2023-ųjų vasarį beveik 750 000 eurų pasidalino gargždietis ir kaunietė; kovą 450 000 eurų sumą išsidalino jonaviškis, alytiškis kaunietis ir žaidėjų sindikatu grupė; rugsėjį 550 000 eurų atiteko kaunietei.

Iš viso per 2023 metus „Teleloto“ žaidėjai išsidalino daugiau nei 10 milijonų eurų.