Moki-veži skelbia startą

Atsižvelgdamas į klientų poreikius, vienas didžiausių Lietuvoje statybinėmis medžiagomis, interjero, sodo-daržo, šildymo prekėmis bei darbo įrankiais prekiaujantis tinklas Moki – veži pradeda kurti naujo tipo parduotuves. Ankstyvą pavasarį pradėti statybos darbai Naujojoje Vilnioje esančioje parduotuvėje baigti spalio pabaigoje.

Be įprastų parduotuvės funkcijų, klientai jau gali naudotis ir pirkimo su įvažiavimu paslauga. Tikimasi, kad tai palengvins apsipirkimo ir prekių atsiėmimo procesus.

Dauguma parduotuvės erdvių prieinamos visiems pirkėjams, sandėlio erdvė pritaikyta pardavimo zonai. Kasos įrengtos ir įvažiuojamoje, ir įprastoje pagrindinės prekybinės salės zonoje. Įrengta atvira erdvė didmeniniams pirkėjams: joje konsultuos kompetentingi vadybininkai, bus galima įsigyti prekių dideliais kiekiais.

Beje, pasak įmonės atstovų, šios Moki-veži parduotuvės su įvažiuojamąja dalimi atidarymas yra naujo formato pradžia: netrukus ketinama keisti ir daugiau parduotuvių.

Didesnis dėmesys sodo prekėms

Naujoje parduotuvėje, kuri tapo didžiausiu tinklo centru, klientai gali lankytis stiklinėje oranžerijoje. Tai bene vienintelė Moki-veži parduotuvė Vilniuje turinti tokį gausų sodo prekių asortimentą. Pavasarį planuojama įrengti papildomą lauko oranžeriją.

„Labai dažnai manoma, kad statybinių prekių parduotuvės skirtos tik vyrams, tačiau galime drąsiai teigti, kad taip nėra – meistrauja ir moterys. Be to, parduotuvės asortimente gausu ir namų apyvokos, sodo, daržo reikmenų, interjero detalių. Tad kiekvienas ras tai, ko ieško,"- tvirtina parduotuvės atstovai.

Ir pirkėjams, ir aplinkiniams

Moki-veži tinklas šalia naujos parduotuvės esančią kelio atkarpą padarė gerokai saugesne: įrengta nauja žiedinė sankryža, gatvės apšvietimas, dvi autobusų stotelės. Apie 800 tūkst. eurų kainavusi kelio atkarpa bus perduota miesto reikmėms.

Atidarymo proga pirkėjus pasitiko daugybė akcijų statybinių, apdailos, sodo bei šildymo prekių kategorijose. Taip pat kiekvienas pirkėjas galėjo tikėtis malonių staigmenų ir, žinoma, dovanų.

Net 50 darbo vietų sukūrusios parduotuvės atidarymas įvyks spalio 21 d.

Užsakymo nr.: PT_72616910