Mažųjų kovotojų šeimų draugystė

Šeimų vasaros stovykla – apie bendrystę ir draugystę. Čia visi bene labiausiai pajaučiame sergančių vaikų brolių ir sesių, kurie dažnai lieka nuošaly, tarpusavio bičiulystę, ir kaip jiems svarbu būti kartu ir puoselėti šią draugystę. Jie – lyg geriausiai vienas kitą suprantantys likimo draugai, kartu su savo mamomis ir tėčiais slaugantys savo sergančius brolius ir sesutes. Jie – vieningi ir išmokę būti stiprūs, pasirūpinti savimi ir kitu, jie švenčia gyvenimą drąsiai kaip niekas kitas, už rankos laikydami savo brolius ir sesutes.

Jaučiama parama iš verslo ir individualių žmonių

Prie šios dviejų dienų šventės kasmet jungiasi visas būrys geradarių - fondo draugų ir rėmėjų, taip pat gausi fondo savanorių komanda, be kurių prisidėjimo stovykla sunkiai įsivaizduojama.

Į renginį atvykęs Mamų unijos fondo draugas Vytautas Medineckas, dar žinomas kaip Iron Vytas, buvo didelis vaikų džiaugsmas, per futbolo varžybas tapęs vartininku, per vakarienę – virtuvės šefo pagalbininku, o fotosesijos metu – didžiausiu vaikų draugu, kiekvienam įteikusiu Mamų unijos dovanas.

Šiais metais fondo organizuojamą Šeimų vasaros stovyklą parėmė didelis verslo atstovų būrys. Kaip niekad stipriai fondas jautė įmonių norą prisidėti rengiant šią stovyklą. Šventėje dalyvavo bei visus mus šiltai palaikė ir patys įmonių atstovai.

Atviros žmonių širdys

Kasmet vis daugiau šeimų prisijungia prie šios šventės Mamų unijos Šeimos namuose. Vis labiau atviri tampame vienas kitam, labiau jaučiame palaikymą, labiau išmokstame atsiverti, patikėti vienas kitu. Toji stiprybė, tikime, jog padeda įveikti ligą, kad ir koks ilgas ir alinantis kelias bebūtų.

Fondo įkūrėja Eglė Mėlinauskienė kiekvieną atvykusį vaiką šiltai pasitiko kreipdamasi vardu, taip parodydama, kaip stipriai visi vienodai esame vienas kitam svarbūs ir reikalingi.