Parduotuvių vadovai galės jais naudotis tiek darbo, tiek asmeninėms reikmėms. Įmonė padengs automobilio priežiūros, remonto, draudimo ir degalų išlaidas. Penktadienį „Lidl Lietuva“ logistikos centre Ramučiuose, Kauno rajone, vyko iškilmingas projekto dalyvių pagerbimo renginys. Jo metu parduotuvių vadovams įteikti naujutėlių „Audi A3“ automobilių rakteliai.

Laimingi darbuotojai – laimingi pirkėjai

Švente tęstinis projektas nesibaigia: parduotuvės vadovai ir toliau dalyvaus įvairiuose kvalifikacijos kėlimo renginiuose. Įgytos žinios jiems padeda ugdyti savo komandas bei rūpintis, kad pirkėjai visada džiaugtųsi apsilankę „Lidl“.

Anot UAB „Lidl Lietuva“ generalinio direktoriaus Radostin Roussev-Peine, dėl didžiulio veiklos tempo bei prekybos sektoriaus konkurencijos bendrovė privalo nuolat ieškoti nestandartinių sprendimų ir būdų, kaip būti geriausiems rinkoje.

„Savo pirkėjams siūlome geriausią prekių kainos ir kokybės santykį, o kokybė yra ypač susijusi su nepriekaištingu aptarnavimu. Dėl to nuolat rūpinamės savo parduotuvių darbuotojais – skatiname juos mokytis bei kelti kvalifikaciją, o už geranoriškas pastangas visada atlyginame. Dėmesys darbuotojams – investicija, kuri visada atsiperka su kaupu“, – aiškino R. Roussev-Peine.

Vertino individualiai

Lyderystės mokymų parduotuvės vadovams programą „Parduotuvės vadovų iššūkis“ sudarė keli etapai.

Pirmiausia buvo nustatytos parduotuvių vadovų stipriosios ir tobulintinos savybės. Kiekvienam dalyviui sudarytas individualus ugdymo planas bei surengti seminarai, kurių tikslas – padėti įgyti trūkstamų kompetencijų iššūkiams įveikti.

Galiausiai vadovai tobulinosi pagal iš anksto sudarytą tęstinę kvalifikacijos kėlimo programą.

Tęsia plėtrą

„Lidl Lietuva“ šiuo metu valdo 30 prekybos vietų 15-oje miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje bei Utenoje. Prekybos tinklas tęsia plėtrą.

2016 m. gruodį „Spinter“ atliktos apklausos duomenimis, 44 proc. respondentų mano, kad „Lidl“ atėjimas į Lietuvos rinką bei tolesnė plėtra – daugiausia naudos šalies vartotojams suteikęs metų įvykis.

2017 m. vasarį šveicarų organizacijos atliktame „ICERTIAS Best Buy Award“ nuomonių tyrime dalyvavę šalies vartotojai prekybos tinklą „Lidl“ pripažino geriausio kainos ir kokybės santykio pavyzdžiu. 2017 m. balandį Lietuvoje „Vilmorus“ atlikto tyrimo metu net 37,6 proc. apklaustųjų nurodė, kad pigiausiai apsipirkti galima būtent „Lidl“ prekybos tinkle.

Užsakymo nr.: PT_76528277