Tai ne pirmas kartas, kai įmonės darbuotojai prieš didžiąsias metų šventes lanko socialiai jautrius visuomenės narius, o šį kartą sėkmingai prisidėjo ir prie projekto „Vaikų svajonės“, kuris padeda socialinės rizikos bei socialinių įgūdžių stokojančioms šeimoms.

„Mano BŪSTAS“ beveik 100 vaikų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio miestų nupirko jų geidžiamas dovanas ir parodė, kad šventės – stebuklų metas, o per jas pildosi ir slapčiausios svajonės. Vaikai gavo tai, ko ir norėjo: paspirtukus, roges, ausines, garso kolonėles, power bankus, mašinėles.

Bendrovė neapsiribojo vien tik dovanų pirkimu. Darbuotojai jas šventiškai supakavo ir daliai vaikų įteikė dovanas asmeniškai. Tų vaikų, kurių darbuotojai nespėjo aplankyti, dovanos į namus atkeliavo per kurjerių tarnybą.

„Nors Kalėdos – didžiausia ir gražiausia metų šventė, kurios ypatingai laukia mažiausieji, tačiau deja, bet ne visas šeimas aplanko kalėdinė nuotaika. Vaikai, gyvendami nepritekliuje, svajoti nenustoja, tad išties nuostabu, kad galėjome prisidėti prie jau beveik 15 metų veikiančio „Vaikų svajonių“ projekto ir drauge išpildyti slapčiausius mažųjų norus“, - sako „Mano BŪSTO“ direktorius Mindaugas Genys.