Tai taip vertinamas renginys, kad nemaža dalis jo dalyvių į Lietuvą nusileido jau šiandien – susitikti tarpusavy, pasipraktikuoti vandenlenčių parke ir tiesiog gerai praleisti savaitę. Ne vienas ir ne du iš jų yra minėję, kad jiems tai yra pačios smagiausios varžybos.

RED BULL CONTENT POOL

Vandenlenčių parke jau treniruojasi dvi brolių poros – praėjusių metų RED BULL WAKEDUEL bei LAGENFELD OPEN nugalėtojas amerikietis Trent Stuckey ir jo brolis 2021 metų WAKEPARK WORLD čempionas Gavin Stuckey bei dukart pasaulio čempionas, triskart RED BULL WAKEDUEL laimėtojas Liam Peacock ir jo pėdsakais sekantis vyresnysis brolis Ryan.

Lietuvoje taip pat nusileido Prancūzijos atstovas Enzo Azzeraf bei iš Pietų Amerikos atskridęs 2021 metų „Rail Rider of Year“ Pedro Caldas. Bet čiuožia ne tik vaikinai. Į Palangą atvyko ir „ANOW World Beach Games“ bei pasaulio čempionė Sanne Meijer, pasaulio jaunių trečios vietos laimėtoja Joelina Gerards bei penkiskart Prancūzijos čempionė Salome Le Ly. Ir šis sąrašas – tik ankstyvosios varnos, rimti atletai pas mus leisis visą savaitę kasdien.

RED BULL CONTENT POOL

Žiūrovams, tiesa, į ką pažiūrėti bus ir iki šeštadienio. Šį ketvirtadienį tame pačiame „313 cable park” vyks RED BULL WAKEDUEL atrankinės varžybos. Tik neleiskite junginiui „atrankinės varžybos“ jūsų suklaidinti, kad čia bus kažkas mažiau įspūdingo. Jose dalyvauja atletai iš keturių žemynų ir dvidešimties šalių bei kiečiausi mūsų tautiečiai. Ir visi jie rungsis dėl galimybės sudalyvauti finale – tad parodys tik pačias geriausias savo versijas.