„Savo veiklą pradėjome nuo padangų prekybos ir montavimo. Vėliau sėkmingai įsiliejome į automobilių remonto bei techninio aptarnavimo rinką. Šiuo metu galime pasidžiaugti plėtra – Vilniuje, Ukmergės ir Gabijos gatvių sankirtoje, atidarytas jau keturioliktas „Melga“ autoservisas. Na, o kitais metais laukia ir dar dviejų autoservisų sostinėje atidarymas“, – pasakoja „Melga“ prekybos direktorius Tadas Kuliešius.

Tad, kokia šios įmonės sėkmingos plėtros paslaptis? Prekybos direktorius neabejoja – plėstis paprasta, kai esi užsitarnavęs klientų pasitikėjimą bei savo veikloje vadovaujiesi tik aukščiausiais kokybės standartais.

Itin svarbi autoservisų lokacija: svarbiausia – klientų patogumas

Naujausias „Melga“ autoservisas duris atvėrė itin patogioje Vilniaus vietoje – Ukmergės 298E/Gabijos g. sankirtoje. T. Kuliešius teigia, kad pasirinkta autoserviso lokacija leidžia aptarnauti tiek verslo, tiek privačius klientus, gyvenančius ar dirbančius šiaurės–vakarų Vilniaus dalyje.

„Norime, kad klientai turėtų galimybę gauti ne tik greitą aptarnavimą bei kokybiškas paslaugas, bet ir patogų susisiekimą. Būtent tokia yra ir naujausiai atidaryto autoserviso vieta“, – pasakoja pašnekovas.

Beje, „Melgos“ autoserviso atidarymo proga ribotą laiką čia taikoma 20% nuolaida automobilio remonto paslaugoms.

Tai – jau šeštasis autoservisas sostinėje, o 2024 metais planuojama atidaryti dar du „Melga“ autoservisus dvejose Vilniaus vietose – Pilaitėje, Mozūriškių gatvėje, bei Molėtų plente, šalia naujojo prekybos centro.


Naujausiame autoservise – visos automobilio remonto ir priežiūros paslaugos

Visai neseniai atidarytame autoservise jau dabar teikiamos visos automobilio remonto bei priežiūros paslaugos: nuo alyvos keitimo, kondicionieriaus papildymo iki važiuoklės ar stabdžių sistemos remonto. Viskas, ko gali prireikti norint važinėti su tvarkinga transporto priemone – vienoje vietoje.

Vienu metu šiame autoservise galima remontuoti net 10 automobilių.

„Planuojama, kad šioje vietoje per metus bus aptarnaujama apie 12 tūkst. automobilių. Svarbu ir tai, kad autoservisą įrengėme sukomplektavę naujausią ir moderniausią įrangą, o tai leidžia visas paslaugas teikti dar greičiau bei kokybiškiau“, – pamini T. Kuliešius.

„Šiuolaikišką automobilių remonto centrą sudaro autoservisas, padangų prekybos salė, klientų poilsio zona ir laukiamasis, darbuotojų poilsio zona, padangų sandėlis bei padangų saugojimo patalpos“, – vardija prekybos direktorius.

Sėkmės priežastis – profesionalų komanda ir klientų pasitikėjimas

„Melga“ prekybos direktorius T. Kuliešius teigia, kad svarbiausias jų įmonės tikslas – sukurti ilgalaikius, pasitikėjimu grįstus santykius su klientais.

„Norime būti tais, pas kuriuos norisi grįžti. Siekiame, kad atvykimas į autoservisą klientui nekeltų papildomo streso. Svarbiausia – kad klientai gautų kokybiškas bei profesionalias paslaugas, draugišką aptarnavimą, bei, žinoma, garantijas“, – pabrėžia pašnekovas.

Dėl šių priežasčių, anot jo, naujausiame Vilniaus autoserviso padalinyje dirba tik savo srities profesionalai, kurie vadovaujasi šūkiu: „Automobilis be rūpesčių!“.

„Džiugu, mat naujojo padalinio vadovu tapo jau 18 metų „Melga“ įmonėje dirbantis komandos narys, turintis sėkmingos vadovavimo patirties kitame sostinės autoservise. Jis padėjo surinkti puikių specialistų komandą, kurie klientams garantuoja teikiamų paslaugų kokybę“, – sako T. Kuliešius.

Naujajame autoservise – platus padangų pasirinkimas pagal kiekvieno biudžetą ir poreikius

Nors vasariška šiluma norisi mėgautis kuo ilgiau, tenka pripažinti – artėja šaltasis metų sezonas. Vienas iš būtinų darbų, kuris laukia visų vairuojančių žmonių – transporto priemonės padangų keitimas.

„Naujame autoservise galime pasiūlyti platų padangų pasirinkimą pagal kiekvieno vairuotojo poreikius ir biudžetą. Profesionalių konsultacijų metu suteikiame visą reikiamą pagalbą bei padedame išsirinkti labiausiai tinkantį variantą. Pasirūpiname ir kokybišku padangų montavimu, ratų balansavimu bei padangų saugojimu naujojo autoserviso sandėlyje“, – informacija dalinasi T. Kuliešius.

Anot jo, „Melga“ lojalumo programoje dalyvaujantiems klientams yra siūlomos įvairios naudos bei specialios nuolaidos.

„Visus vilniečius ir miesto svečius kviečiame apsilankyti naujame autoservise. Automobilį remonto darbams galite užregistruoti iš anksto, patogioje rezervacijos sistemoje, arba susisiekus telefonu“, – teigia pašnekovas.

Taip pat jis rekomenduoja artėjant žieminių padangų keitimo sezonui jas išsirinkti iš plataus „Melga“ asortimento internete, arba kreiptis į įmonės konsultantus, kurie visada pasiruošę suteikti išsamią informaciją.