Visuomenėje sklando mitai, kad didelius verslo tikslus įgyvendina tik turintys daug pinigų, apsukrūs arba daug ir sunkiai dirbantys. Pastarieji dėl verslų paaukoja sveikatą, šeimas ir pan. Bet vis daugėja žmonių, kurie rado kitokius būdus ir sėkmingai siekia tikslų, nežlugdydami asmeninio gyvenimo.

Kodėl jiems pavyksta realizuoti svarbius projektus ir daug uždirbti, bus atskleista nemokamoje internetinėje konferencijoje „Dream Big“, kuri vyks balandžio 29 d.

Organizatorius Martynas Šaikus subūrė net 14 lektorių komandą, kurie dalinsis savo patirtimi, žiniomis ir motyvacija, kaip siekti didelių tikslų ir padidinti savo pajamas.

Viskas prasideda žmogaus mintyse

Kiekviena idėja ateina kaip netikėta mintis, tačiau jai tenka pereiti pasąmonės, įsitikinimų ir vertybių filtrą. Kuo jame daugiau įvairių baimių ir nepasitikėjimo savimi, tuo mažesnė tikimybė, kad žmogus imsis idėjos realizacijos. Ar įmanoma išspręsti šią problemą?

Mindaugas Valickis

Mąstymo keitimo mentorius Mindaugas Valickis tikina, kad įmanoma pakeisti mąstymą taip, kad išsikelti tikslai susidurtų su kuo mažesniu pasipriešinimu. Juos realizuojat nereikėtų lipti per save ir veikti sutelkus visą valią, kol įvyks emocinis perdegimas. Mentorius konferencijoje įvardins, kokie esminiai mąstymo pokyčiai garantuoja verslo ir finansinę sėmę.

Kaip surinkti daugiau nei 100 tūkstančių sekėjų

Apie tai turbūt svajoja kiekvienas nuomonės formuotojas ir verslininkas. Šiais laikais nėra paprasta pritraukti ir išlaikyti auditorijos dėmesį, nes socialiniuose tinkluose gausu „Youtuberių“, „Instagramerių“, „Tiktokerių“ ir kitų asmenybių, siekiančių dėmesio, kuriančių įdomų ir intriguojantį turinį. Kiekvienas jų sulaukia didesnės ar mažesnės auditorijos, tačiau tam reikia nuolatinio įdirbio ir aiškios strategijos.

Alex Monaco

Renginio metu, šimtus tūkstančių sekėjų turintis, bestselerių autorius Alex Monaco pasakos, kokios taktikos verta laikytis, siekiant surinkti didelę sekėjų auditoriją.

Kodėl reikėtų nustoti lygintis su kitais

Noras pirmauti, būti lyderiu ir turėti nemenką sekėjų auditoriją kai kuriuos žmones priveda iki rimtų emocinių problemų. Taip nutinka todėl, kad asmuo lyginasi su daug pasiekusiais autoritetais, ignoruodamas savo stipriąsias savybes ir nenumanydamas, kiek iš tikrųjų reikia įdėti įdirbio, norint pasiekti norimą rezultatą.

Psichologė Rosita Kanapeckaitė konferencijoje „Dream Big“ pasakos, kaip nustoti matuotis pagal kitus ir atsigręžti į save, į savo didelius tikslus.

Rosita Kanapeckaitė

Kada neverta net pradėti verslo

Pasak veidoskaitininko Žydrūno Sadausko verslo geriau nepradėti tada, kai juo bandoma kompensuoti savo nepilnavertiškumą. Kai žmogus nepasitiki savimi ir kuria dirbtinį įvaizdį, nepritraukia nei gausios sekėjų auditorijos, nei sukuria sėkmingo verslo.

Kiekvienas žmogus turi tam tikrų gabumų ir savybių, tik vieni iš jų labiau išreikšti, kiti mažiau. Kada bandoma lygintis su kitais ir nepaisoma savo autentiškumo, tada tikrieji talentai lieka nuošalyje.

Anot verslo psichologų, yra keturios dominuojančios veikimo strategijos, kurias turi tiek vadovai, tiek darbuotojai. Tik skiriasi jų dominavimo lygiai. Kada verslininkas žino savo talentus, stipriąsias savybes ir kuriam iš keturių veikimo tipų jis priklauso, gali sėkmingai panaudoti verslo naudai. Kokie yra 4 verslininkų tipai Žydrūnas Sadauskas atskleis pranešimo metu.

Žydrūnas Sadauskas

Kaip pastovėti už save susidūrus su sunkumais

Net gebant išnaudoti savo talentus ir įvairias rinkodaros strategijas, greičiausiai nepavyks išvengti kliūčių. Jos prasideda jau tada, kai žmogus artimoje aplinkoje garsiai pareiškia apie savo tikslus ir veiklas. Įprastai atsiranda bent vienas ar du asmenys, tikinantys, kad niekas nepavyks, tik bus išvaistyti pinigai ir laikas.

Aplinkinių pasipriešinimas – ne vienintelė kliūtis. Kiekviename veiklos procese iškyla nenumatytų iššūkių ir sudėtingų situacijų. Laidų autorė, tėvystės koučerė Renata Cikanaitė tikina, kad vienas svarbiausių dalykų – gebėti pastovėti už save. Renginio metu lektorė pristatys paprastą ir labai praktišką 6 žingsnių programą, kaip, susidūrus su pasipriešinimu, pastovėti už save ir savo tikslą.

„Dream Big“ konferencijos programa

10:00 – 10:10 Atidarymas

10:10 – 10:35 Kun. Algirdas Toliatas „Kaip įsikūnija svajonės“

10:35 – 11:20 Mindaugas Valickis „Esminiai mąstymo pokyčiai, kurie garantuoja verslo ir finansinę sėkmę“

11:20 – 11:45 Kristina Busilaitė „Kaip įgyvendinti svajonę, kai trūksta pinigų“

11:45 – 12:30 Neringa Pangonytė-Novikienė „Kaip susikuria rimti BIG dalykai prasidedantys nuo papildomų veiklų“

12:30 – 12:55 Rosita Kanapeckaitė „Nustok matuotis“

12:55 – 13:25 Pertrauka

13:25 – 14:10 Daiva Dūdėnaitė „Kaip užkurti neišsenkantį energijos šaltinį dideliems tikslams?“

14:10 – 14:35 Valentinas Marinionokas „Anti-marketingas arba kaip padidinti savo verslo pardavimus 10 kartų, apeinant tradicines strategijas ir verslo logiką“

14:35 – 15:20 Maryna Valiukonienė „Kaip ekologiškai siekti tikslų pasitelkiant kitų žmonių patirtį ir resursus“

15:20 – 15:45 Ronaldas Burokas „Kaip video pagalba pasiekti didelių tikslų, pritraukti dėmesį ir paversti tai pinigais?“

15:45 – 16:00 Pertrauka

16:00 – 16:25 Žydrūnas Sadauskas „4 verslininkų tipai ir ką apie tai reikėtų žinoti“

16:25 – 16:50 Renata Cikanaitė „Kaip pastovėti už save susidūrus su sunkumais siekiant tikslų“

16:50 – 17:15 Rimantas Ruzgys „Kas žmogaus gyvenime yra visų svarbiausia“

17:15 – 17:40 Tomas Bagdonavičius „Kaip finansines svajones įgyvendinti greičiau“

17:40 – 18:25 Alex Monaco „Kaip surinkti 100 tūkstančių Facebook sekėjų“

Registruotis į renginį galite paspaudę šią nuorodą: https://webseminarai.lt/dreambig