Kodėl Kalėdų senelis mėgsta Doup?

Doup vizitinės kortelės – tai ilgaamžis ir funkcionalus produktas, kurį pamils ir vakarėlių sielos, ir mėgstantys privatumą. Su jomis galima iš karto perkelti duomenis į kito žmogaus telefoną, išsisaugoti kontaktus bei drąsiai susipažinti ir bendrauti programėlėje. Doup užtikrina jūsų privatumą, todėl jūsų pokalbiai liks tokie pat saugūs kaip ir prie šventinio stalo. Doup skaitmeninė kortelė – puiki dovana šeimos nariui, draugui arba darbovietės viršininkui. Ši investicija yra vienkartinė, nes įsigiję vieną kortelę daugiau jos pirkti nebeturėsite. Tačiau panorėjusieji visuomet gali įsigyti Doup PRO prenumeratą už 2,95 eurų per mėnesį ir mėgautis begale papildomų funkcijų.

  • Įkinkyk į roges Doup.

Kalėdų senelis apkeliauja pasaulį, o tavo artimasis gali vykti su juo! Doup veikia visame pasaulyje ir šiuo metu turi daugiau nei 12 tūkst. sekėjų, todėl susisiekti su žmogumi iš kitos šalies ar žemyno dar niekada nebuvo taip paprasta. Peržengti sienas kviečiame pasinaudojus Doup programėle – joje galima ieškoti vartotojo pagal vardą ir pavardę, slapyvardį arba įmonės pavadinimą.

Optimized by JPEGmini 3.18.17.230625896-TBTBLNP 0x10b5fc3a
  • Saugok egles padovanojęs skaitmeninę kortelę.

Doup kaip svarbiausią prioritetą kelia ekologiją ir gamtos apsaugą, todėl skaitmeninė vizitinė kortelė gali būti ne tik naudinga, bet ir nešti gilią žinutę. Padovanoję šią kortelę jūs kovosite prieš nereikalingą popieriaus švaistymą ir medžių kirtimą bei pasirūpinsite, kad jūsų giminaičių lauktų dar ne vienos Kalėdos.

  • Skleisk šilumą artimoms pažintims.

Platus pažįstamų ratas sušildys šaltais žiemos vakarais, o širdyje nebeliks vietos vienatvei. Doup skaitmeninę kortelę galima naudoti ją priglaudus prie mobiliojo įrenginio arba nuskanavus ant jos esantį QR kodą – šiais būdais informacija akimirksniu atsiras kito žmogaus telefone. Daugiau jokių pamestų skrajučių arba pamirštų vardų!

  • Perduok galimybių magiją.

Doup skaitmeninės kortelės atveria vartus į naują erą – tūkstančiai galimybių jūsų laukia vienu prisilietimu. Ši kortelė pravers verslininkams, studentams ir meno sferos atstovams, nes kortelėje galima ne tik atrasti platų ryšių lauką, bet ir dalintis savo darbais, žiniomis ir įgūdžiais. Tokia praktiška dovana atvers daug kelių ir padės siekti užsibrėžtų tikslų.

  • Dekoruok kaip vaišių stalą.


Doup kortelė leidžia susikurti artimą ir įdomų profilį. Prie jos galima pridėti profilio nuotrauką, trumpą aprašymą ir socialinių tinklų paskyras, o tai leis vartotoją pasiekti dar paprasčiau. Panorus, kortelės savininkas gali pasikeisti kortelės foną bei pridėti savo įmonės logotipą. Taip galima atskleisti ne tik vartotojo duomenis, bet ir jo asmenybę.

Žmonės mėgsta praktiškas dovanas, tačiau labiausiai artimuosius sužavėsite padovanoję artumo. Doup jungia širdis visame pasaulyje, todėl padovanoję skaitmeninę vizitinę kortelę Kalėdų proga tikrai pradžiuginsite jums artimą žmogų.