„Norime, kad įstatymo pokyčiai gyventojams sukeltų kuo mažiau nepatogumo, todėl kviečiame iš anksto susipažinti, kaip veiks vaistinės kiekviename mieste. Darbo laikus pakoregavome nežymiai, dažnu atveju jie trumpėja apie vieną valandą, tačiau žinome, kad gyventojai pripratę prie savo miestų vaistinės darbo laiko, todėl kviečiame pasitikrinti“,– apie pokyčius pranešime žiniasklaidai pasakoja „Eurovaistinės“ komunikacijos vadovė Rolanda Lipnevičiūtė.

Rolanda Lipnevičiūtė

Vaistinių tinklo atstovė sako, kad darbo laiko koregavimas – neišvengiamas dėl vaistininkų trūkumo rinkoje, tačiau „Eurovaistinė“ prioritetu laikė tai, kad visos tinklo vaistinės veiktų, o darbo valandas koregavo įvertinę gyventojų poreikius:

„Darbo laiko korekcijos įgyvendintos atsakingai vertinant klientų poreikius ir srautus. Pavyzdžiui, vasarą pajūrio miestuose prailginome mūsų darbo laiką, nes sezono metu kurortinėse vaistinėse gyventojų poreikiai įsigyti vaistų ar kitų medicinos bei grožio prekių stipriai išauga. Be to, kasdien ir ilgiausiai dirbančias tinklo vaistines gyventojai ras didžiuosiuose miestų prekybos centruose“,– darbo laiko pokyčius komentuoja R. Lipnevičiūtė.

Ji primena, kad sužinoti savo vaistinės darbo laiką, susidėti krepšelį ar pasikonsultuoti su vaistininku gyventojai gali nemokamu telefonu 8 800 50005, taip pat vaistinę visuomet galima pasiekti internetu.

Tinklo vaistnių darbo laiką nuo liepos 1-osios rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją