Iš viso 6 nominacijoms (šeimos gydytojas (-a), gydytojas (-a) specialistas (-ė), vaikų gydytojas (-a), greitosios pagalbos medikas (-ė), slaugytojas (-a)) buvo nominuoti 1197 medikai, iš jų – 49 gydymo įstaigos.

Už šias nominacijas surinkta 214 844 balsų. Visgi ne visi jie užfiksuoti pagal taisykles.

Peržvelgti dabartinius rezultatus galite specialioje platformoje:

Projekto „Tautos gydytojas“ taisyklėse buvo numatyta, kad:

<...> 10. Už „Tautos gydytoją” galima balsuoti spaudžiant balsavimo mygtuką. Balsų kiekis yra ribojamas. Iš vieno IP adreso leidžiama balsuoti vieną kartą per parą. Nustačius sukčiavimo atvejį, pasiliekama teisė pašalinti dalyvį ir/ar anuliuoti balsus be perspėjimo. Balsuodamas DELFI skaitytojas suteikia konkurso organizatoriui teisę tvarkyti IP adresą konkurso nugalėtojų nustatymo ir sąžiningo balsavimo užtikrinimo tikslu.

DELFI artimiausiu metu suskaičiuos balsus, kurie buvo pateikti pagal taisykles ir paskelbs 6 nugalėtojus iš kiekvienos kategorijos. Laimės tas, kuris surinko daugiausiai skaitytojų balsų.

Su nugalėtojais DELFI susisieks asmeniškai.

Nugalėtojai specialiais prizais bus apdovanoti MO muziejuje, Vilniuje, birželio 4 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)