Siekdami išspręsti ginčą jiedu susilažino iš 2 tūkst. rupijų (22 Didžiosios Britanijos svarų), kad abudu pamėgins vienu prisėdimu suvalgyti 50 kiaušinių, ir laimės tas, kuris pirmas tiek suvalgys.

Policija nurodo, kad Subašas Jada pradėjo valgyti 42-ąjį kiaušinį, kai sukniubo praradęs sąmonę. 42 metų vyras buvo skubiai nugabentas į ligoninę, tačiau po kelių valandų mirė.

Gydytojai mano, kad vyras mirė nuo persivalgymo, nurodo „Indo-Asian News Service“ naujienų agentūra. Jo šeima informacijos apie jo mirtį neteikia.

Šių metų rugpjūtį Kalifornijoje Dana Hutchingsas mirė paspringęs ir trenkęsis veidu į stalą per valgymo konkursą. Medikai mėgino išvalyti vyrui kvėpavimo takus, tačiau jis mirė nepraėjus nė valandai, kai buvo atgabentas į ligoninę.

Vasarį taip pat užspringo 24 metų Bethan Gaskin, kuri mėgino į burną susikišti kaip galima daugiau „Jaffa Cakes“ sausainių. Jauna mama nustojo kvėpuoti ir patyrė širdies smūgį.

O 2017 metais Konektikute veikiančio Šventosios širdies universiteto 22 metų studentė Caitlin Nelson susmuko vos prasidėjus labdaringam pyragų valgymo konkursui. Mergina vėliau mirė ligoninėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)