Nepaisant tekusių išbandymų, istorija baigėsi laimingai, o Elena ir jos duktė Kristina jaučiasi už tai dėkingos Santaros klinikų medikams.

„Įprasta skųstis, jeigu medikai padaro ką nors ne taip. Ypač per COVID-19 pandemiją ant gydytojų pylė purvą, kas tik galėjo: blogai prižiūrėjo, nedirbo, tingėjo ir taip toliau. Bet retai kas atsiliepdavo apie tai, kas buvo gero.

Aš norėčiau jiems padėkoti. Už tai, kad matome gražiai augančius ir sveikus kūdikius. Mes su dukra Kristina labai nuoširdžiai dėkojame Santaros klinikų Vaikų ligoninės Naujagimių ir patologinio akušerinio skyriaus gydytojams bei visam personalui už profesionalumą, begalinę kantrybę ir geranoriškumą“, – sakė Elena.

Vilnietė prisimena, kad dukteriai paskutiniais nėštumo mėnesiais nuvykus į konsultaciją, Santaros klinikų gydytojai nusprendė jos neišleisti namo, o guldyti į ligonę. Dar tą pačią dieną moteriai buvo padarytas cezario pjūvis ir pasaulį išvydo jos dvynukai.

„Kai darė cezario pjūvį, viskas buvo padaryta idealiai, darbas atliktas kruopščiai. Gydytoja visada buvo su gera nuotaika. Slaugytojos, dirbančios Akušerijos skyriuje, taip pat buvo geranoriškos visą tą laiką, kol vaikai buvo ligoninėje. Mano dukra visą sulaukdavo pagalbos, kai reikėdavo vaikus pakilnoti, pasukti, nuprausti, paguosti. Pagimdžiusioms moterims neretai būna sunku, kai kurias apima depresija, o dar sudėtingiau, kai reikia matyti savo vaikus po aparatais. Bet dėmesys buvo toks, kad mane net graudino. Džiaugiausi tai matydama“, – pasakojo Elena.

Gydytojų nuoširdumu moteris įsitikino ir po maždaug mėnesio, kai kūdikiai užsikrėtė bakterine infekcija ir teko grįžti į Santaros klinikas.

„Aišku, šįkart pateko į kitą skyrių, bet vėl netrūko dėmesio. Gydytoja buvo labai profesionali, stengdamasi tiksliau diagnozuoti ligą, rasti ją sukėlusią bakteriją. Visą laiką jautėsi gydytojas noras padaryti kuo daugiau.

Visas personalas vėlgi labai padėjo: iškart prieidavo, išgirdę, kad vaikas verkia. Negalėjau atsistebėti tokiu dėmesiu.

Vaikai namo grįžo sveiki, prižiūrėti ir dabar auga sveiki ir laimingi. Ačiū visiems žmonėms, kurie tuose skyriuose dirba nuo gydytojos iki valytojos. Jie nuoširdžiai dirba savo darbą, nieko už tai nereikalaudami“, – džiaugėsi vilnietė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją