Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė (RVUL) skelbia konkursus Toksikologijos centro vadovo, keturiolikos klinikinių skyrių ir Medicininės statistikos skyriaus vedėjų pareigoms užimti.

„Tai – puiki galimybė savo srities profesionalams išbandyti jėgas ir įsilieti į vienos didžiausių ir svarbiausių šalies gydymo įstaigų komandą“, – sako jos direktorė dr. Jelena Kutkauskienė.

Jelena Kutkauskienė

„Sveikatos sektoriuje vyksta dideli pokyčiai ir struktūrinė reforma, sparčiai auga visuomenės lūkesčiai dėl paslaugų prieinamumo ir kokybės. Šioje aplinkoje, mums kaip įstaigai, skyrių vedėjų konkursai yra ne tik nemenkas administracinis iššūkis, bet ir puiki proga pritraukti į savo komandą naujų profesionalų bei pasidžiaugti esamais vedėjais, panorusiais dalyvauti konkurse ir tęsti darbus“, – sako dr. J. Kutkauskienė.

Į klinikinių skyrių vedėjų poziciją kviečiami pretenduoti kandidatai, turintys aukštojo mokslo kvalifikaciją ir klinikinio padalinio, kuriam siekiama vadovauti, srities licenciją. Taip pat turintys ne mažesnę kaip 1 metų darbo patirtį su padaliniu susijusioje srityje. Toksikologijos centro vadovui keliami reikalavimai – aukštojo mokslo kvalifikacija ir padalinio srities licencija, ne mažesnę kaip 1 metų vadovaujamo darbo patirtis.

Įstaigos direktorė įvardija ir pagrindinį lūkestį kandidatams: „Iš kandidatų tikimės ne tik profesinių žinių, bet ir gebėjimo vadovauti komandai, komunikabilumo, iniciatyvumo, domėjimosi naujovėmis ir tendencijomis. Labai svarbus noras bendradarbiauti su kitais skyriais, ligoninės administracija ir akademine bendruomene. Todėl pokalbio metu jų prašysime pristatyti penkerių metų savo veiklos viziją.“